Samsung Galaxy S9: Ο αισθητήρας της κάμερας και σε άλλα smartphone; [MWC 2018]

Samsung Galaxy S9 αισθητήρας, Samsung Galaxy S9: Ο αισθητήρας της κάμερας και σε άλλα smartphone; [MWC 2018]

Ο αισθητήρας της κάμερας των Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus ίσως ενσωματωθεί και σε άλλα smartphone στο κοντινό μέλλον, καθώς η Samsung επιβεβαίωσε τη μαζική παραγωγή του 3-stack ISOCELL Fast 2L3.

Ο νέος 3-stack ISOCELL Fast 2L3 με ενσωματωμένη DRAM υποστηρίζει super-slow motion, λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, HDR σε πραγματικό χρόνο ενώ ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση της εικόνας.

Παρόλο που ο αισθητήρας αυτός βρίσκεται στις ναυαρχίδες της εταιρείας, οι οποίες ανακοινώθηκαν χτες στο MWC 2018, η Samsung συνηθίζει να διαθέτει τις τεχνολογίες εικόνας της σε τρίτους κατασκευαστές. Οπότε πολύ πιθανό να ακολουθήσει την ίδια παράδοση με τον νέο αισθητήρα.

Ο αισθητήρας έχει μέγεθος 1.4μm και εντάσσεται στην κατηγορία των 12MP, ενώ μπορεί να τραβήξει βίντεο “super slow-motion” στα 960fps. Η εν λόγω δυνατότητα αποδίδεται στην ενσωματωμένη DRAM, η οποία επιτρέπει σε ταχύτητες ανάγνωσης αρκετά γρήγορες για να συλλάβουν την κίνηση με τρόπο τέτοιο που ταυτόχρονα διατηρείται και η ποιότητα της εικόνας και δεν παραμορφώνεται. Επιπλέον, ο αισθητήρας επιτρέπει τη λήψη full-frame στο 1/120 του δευτερολέπτου.

Ο ίδιος αισθητήρας αναμένεται και στο Samsung Galaxy Note 9 που θα ανακοινωθεί στο τέλος του καλοκαιριού. Απομένει να δούμε αν όντως θα ενσωματωθεί και σε άλλα smartphones.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.