Samsung Galaxy S9: Η γκάφα στις ΗΠΑ με τις SIM

Samsung Galaxy S9 SIM, Samsung Galaxy S9: Η γκάφα στις ΗΠΑ με τις SIM

Μπορεί κάποιοι να περιμένουν πως και πώς να παραλάβουν τα Samsung Galaxy S9 και S9 Plus στα χέρια τους, αλλά χρήστες στις ΗΠΑ βρέθηκαν προ δυσάρεστης εκπλήξεως όταν άνοιξαν τη συσκευασία του smartphone τους και περιείχε SIM διαφορετικού παρόχου από αυτού που είχαν ζητήσει.

Ειδικότερα, η Samsung στις ΗΠΑ έκανε ένα μικρό λάθος κι απέστειλε σε συνδρομητές της Sprint, συσκευές με κάρτες της Verizon. Αρχικά η Samsung παρέπεμπε τους χρήστες στη Sprint αλλά εν τέλει αποφάσισε να παραδεχτεί το λάθος στέλνοντας τις σωστές SIM χωρίς κόστος.

Η απάντηση στους απογοητευμένους χρήστες αναφέρει: «Γεια σας. Λυπούμαστε που σας στάλθηκε λάθος SIM στην πρόσφατη παραγγελία σας. Έχουμε αποστείλει τη σωστή SIM μέσω FedEx χωρίς κόστος. Σας παρακαλούμε να δεχτείτε την ειλικρινή μας συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση προκαλέσαμε».

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής: «Γνωρίζουμε ότι ένας μικρός αριθμός πελατών έλαβε διαφορετικές κάρτες SIM με την αγορά του ξεκλείδωτου Galaxy S9 ή S9+ μέσω του Samsung.com ή της εφαρμογής Shop Samsung. Είμαστε στο στάδιο διόρθωσης του προβλήματος και παρέχουμε στους πελάτες τη σωστή κάρτα SIM που παρήγγειλαν μετη συσκευή τους. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και συμβουλεύουμε οποιονδήποτε έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα ή έχει ερωτήσεις να επικοινωνήσει μαζί μας στο 1-855-726-8721 ή να επισκεφτούν τη διεύθυνση www.samsung.com/us/support/customer-services.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.