Samsung Galaxy S9: Διαρροή υποδεικνύει λεπτότερο bezel στο κάτω μέρος

Samsung Galaxy S9 bezel, Samsung Galaxy S9: Διαρροή υποδεικνύει λεπτότερο bezel στο κάτω μέρος

Μια εικόνα που φαίνεται να απεικονίζει το Samsung Galaxy S9 έκανε την εμφάνισή της στο Reddit, όπου η συσκευή εμφανίζεται με λεπτότερο bezel στο κάτω μέρος της σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Η ανάλυση της εικόνας υποδεικνύει ότι πρόκειται για screenshot και δεδομένου ότι η αρχική πηγή δεν είναι γνωστή η αξιοπιστία της παραμένει αμφίβολη.

Από την εικόνα επίσης είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν πρόκειται για το Samsung Galaxy S9 των 5.8 ιντσών ή το Samsung Galaxy S9 Plus των 6.2.

Και η νέα εικόνα πάντως συμβαδίζει με τις διαρροές που θέλουν τη συσκευή με παρόμοια bezel με το S8, αλλά με μειωμένο το περιθώριο στο κάτω μέρος, ενώ ενισχύει την πληροφορία που θέλει τη συσκευή να έρχεται με αποκλειστικό πλήκτρο για τη Bixby στο αριστερό μέρος.

Σύμφωνα τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Samsung Galaxy S9 που αναμένεται να παρουσιαστεί στην MWC 2018 θα διαθέτει Snapdragon 845 ή Exynos 9810 και θα έρχεται με έναν αισθητήρα κάμερας στην πλάτη, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος που τόσο «ταλαιπωρούσε» τους χρήστες θα μεταφερθεί κάτω από την κάμερα. Το Samsung Galaxy S9 Plus αναμένεται με διπλή κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Αν δεν γίνει σαν το Mi mix 2 δεν το θεωρώ κάτι εντυπωσιακό, πέραν βέβαια από την ποιότητα της οθόνης.

αλεξανδρος κεντανιδης

Καλη προσπαθεια ! Μενει να δουμε τα θεματακια υπερθερμανσης αν θα λυθουν και αν με τις αναβαθμισεις θα κολλαει οπως τα αλλα flagships της

Jo

Που έχεις δει θεματακια υπερθέρμανσης? Στο s8? S8 plus? S7? Δε θυμάμαι να είχαν τετοια θέματα

GiannisG

Κώστα off topic, όταν πατάω πάνω στα πρόσφατα σχόλια με πετάει στο site του Γερμανού. Κοίταξέ το όταν μπορείς.

GiorgosM.

@Jo συμφωνώ κι εγώ +1.000 ✌

Νικος

Συμφωνω με Αλεξανδρο..Μια χαρα θεματακια υπερθερμανσης ειχαν παρα πολλα S7 και S7 Edge…Τα S8 και S8 plus δεν εχουν θεματα υπερθερμανσης εχουν ομως αλλα εξισου σημαντικα lag εδω και εκει…

JohnWave

@αλεξανδρος κεντανιδης, δεν υπάρχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης όπως και κανένα πρόβλημα γενικότερα. Αν έχει τύχει ποτέ κάποιος χρήστης στον κόσμο να αναφέρει τέτοιο θέμα είναι καθαρά δικό του. Αν θυμάμαι καλά 30.000.000 S8 έχουν πωληθεί.

Στο θέμα του άρθρου τώρα : Βλέπω τη διαφορά στο κάτω περιθώριο αλλά είναι πάρα πολύ μικρή. Το design του S8 χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό από όλους τους reviewers και την πλειοψηφία του κόσμου όχι μόνο λόγω των πολύ μικρών bezels αλλά και της edge οθόνης (σαν να τυλίγεται το τζάμι γύρω γύρω). Πανέμορφο οπότε θα είναι και το S9, απλά ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.