Αποκλειστικά για το Galaxy S9 η αρχική παρτίδα του Snapdragon 845;

Samsung Galaxy S9 Snapdragon 845, Αποκλειστικά για το Galaxy S9 η αρχική παρτίδα του Snapdragon 845;

Για τα Galaxy S8, η Samsung είχε μια συμφωνία με την Qualcomm, η οποία της επέτρεψε να κρατήσει την αρχική παρτίδα του Snapdragon 835 (τον οποίο και κατασκεύαζε), αποκλειστικά για τις δικές της ναυαρχίδες.

Οι νέες πληροφορίες που μας έρχονται σήμερα, λένε ότι θα συμβεί το ίδιο και με τον Snapdragon 845, ο οποίος θα μπει σε κάποιες από τις εκδόσεις των Samsung Galaxy S9/ S9+. Λέγεται ότι έχουν κλείσει ξανά το ίδιο deal.

Ωστόσο, εμείς πρέπει να επισημάνουμε τις αναφορές που λένε ότι η Qualcomm αφήνει τη Samsung και αναθέτει στην αντίπαλη TSMC την κατασκευή του επόμενου κορυφαίου chipset της, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα της LG.

Η Samsung θα ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της τους 2 με 3 πρώτους μήνες του 2018 και αν ισχύουν τα παραπάνω, το Galaxy S9 ίσως είναι το πρώτο κινητό με Snapdragon 845. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Galaxy S9 και ο μεγαλύτερος αδερφός του είναι πιθανό να ανακοινωθούν έναν μήνα νωρίτερα από την συνηθισμένη περίοδο που ακολουθεί η Samsung τα τελευταία χρόνια.

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ αναφέρεται ότι είναι πιθανό να κρατήσουν το ίδιο μέγεθος οθόνης και το σχήμα των Galaxy S8.

Ο Snapdragon 845 αναμένεται να κατασκευαστεί με τη διαδικασία 10nm Low Power Early (LPE) FinFET, θα έχει έναν συνδυασμό Cortex A75 πυρήνων, Adreno 630 γραφικών και X20 LTE modem.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
techgeek

Όπως και φέτος, κανένα μεγάλο κινητό δεν βγήκε με 835 πριν το S8 και μάλιστα τα πρώτα βγήκανε 2 μήνες μετά το S8. Για να δούμε, θα κάνει την ίδια ηλιθιότητα η LG του χρόνου να βάλει και παλει παλιό CPU γιατί δεν θέλει να περιμένει.

KostasB

Πάλι τα ίδια μ’ αυτήν την Samsung. Αν δεν φοβόταν τον ανταγωνισμό δεν θα έκανε τέτοιες συμφωνίες. Γι’ αυτό τώρα παίζει τέτοιο βρώμικο παιχνίδι.
Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν βγήκε ακόμα ο SD836. Τον κρατάνε λίγο ακόμα για το LG G7.
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί αυτό και όλες οι νέες ναυαρχίδες θα φοράνε τον SD845.
Αλλά τους Cortex πυρήνες τι τους θέλει; Την προηγούμενη φορά δεν της βγήκαν σε καλό. Βάλε εκεί Kryo να είμαστε σίγουροι.

Kassandros

Μάλλον πρέπει να αρχίσουν να αναζητούν άλλες λύσεις, εκτός της qualcomm, οι κατασκευαστές! Καλά κάνουν κάποιοι κι ετοιμάζουν δικούς τους επεξεργαστές

Πάνος®

Γελάνε και τα τσιμέντα. Έτσι κι αλλιώς Εξυνος θα φάνε στην μάπα οι ευρωπαίοι Σαμσουγκάκηδες. Κατά τα άλλα όποιος θα θελήσει να πάρει μοντέλο με 845 πλην Σαμμυ, θα πάρει κάτι άλλο, και θα περιμένει όσο χρειαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.