Samsung Galaxy S9 και S9+: Χωρίς αλλαγές στην ταχεία φόρτιση

Samsung Galaxy S9 S9+ φορτίζουν ίδιο γρήγορα S8 S8+, Samsung Galaxy S9 και S9+: Χωρίς αλλαγές στην ταχεία φόρτιση

Η Samsung ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ανακοίνωση των Galaxy S9 / S9+ στο επερχόμενο MWC 2018 και πλέον οι φήμες με τις διαρροές γίνονται ακόμα πιο συγκεκριμένες. Μάλιστα, φαίνεται πως πλέον γνωρίζουμε πληροφορίες για την ταχεία φόρτιση των νέων S9 μοντέλων.

Συγκεκριμένα, οι επερχόμενες high-end ναυαρχίδες πήραν πιστοποίηση από την επιτροπή 3C της Κίνας, φανερώνοντας στοιχεία για τον φορτιστή που θα βρίσκεται μαζί τους στο κουτί. Εκείνος θα είναι σε θέση να διαχειριστεί έως και 15W ισχύος (9VDC / 1.67A ή 5VDC / 2Α). Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς φορτιστή που απεστάλη μαζί με τα Galaxy S8 / S8+. Στην ουσία, το συγκεκριμένο εξάρτημα παροχής ρεύματος παραμένει ίδιο από την εποχή του Galaxy S6. Εν ολίγοις, τα πολυαναμενόμενα Galaxy S9 και S9+ θα φορτίζουν το ίδιο γρήγορα με τους προκατόχους τους, με την Samsung να μην προχωράει σε βελτίωση του συγκεκριμένου τομέα.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται αναρτημένες οι εκδόσεις SM-G9650 / G9600 / G9608 και δίπλα τους οι φορτιστές που θα περιλαμβάνονται μαζί τους. Ο κωδικός G960x απευθύνεται στο Galaxy S9, ενώ ο G965x στο S9+. Το τελευταίο ψηφίο αφορά την χώρα στην οποία η συσκευή θα κυκλοφορήσει (πχ. το 0 αφορά την Κίνα, το 8 την Ταϊβάν). Αναμονή μέχρι το Mobile World Congress, όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα τα νέα smartphones της σειράς Galaxy S.

Samsung Galaxy S9 S9+ φορτίζουν ίδιο γρήγορα S8 S8+, Samsung Galaxy S9 και S9+: Χωρίς αλλαγές στην ταχεία φόρτιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jordan

πολύ καλη φορτιση εχει το s8 είμαι απολυτα ικανοποιημενος

NtinosMD

Γιατι να δωσει νεοτερη τεχνολογια οταν ο ανταγωνισμος δινει ταχεια φορτιση επι πληρωμης after-purchase ? εχει αν μη τι αλλο η κατσαριδα ακομη γαλα. Ας την αρμεξουνε λιγακι παραπανω…

Ioannis

ενταξει σιγουρα θα περιμενα μια βελτιωση σε αυτο το κομματι καθως υπαρχουν κινητα (οπως το one plus 5t, το 5αρι το απλο επισης) που υποστηριζουν ταχυτερη φορτιση. Αν το εκανα για λογους προστασιας της μπαταριας τοτε οκ παω πασο αν κ δεν νομιζω να ειναι αυτος ο λογος οταν κατι μενει στοκ πρεπει καπως να ξεστοκαριστει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.