Samsung Galaxy W smartphone, επίσημα με 7” οθόνη, 3200mAh μπαταρία στα $487 [Κορέα]

Η Samsung κυκλοφόρησε στην Κορέα το μεγαλύτερο smartphone μέχρι σήμερα, το Samsung Galaxy W smartphone το οποίο έχει 7 ιντσών οθόνη η οποία (ευτυχώς) έχει λεπτά bezels για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι. Η οθόνη έχει ανάλυση 720×1280 με αναλογία 16:9. Έχει quad-core 1.2GHz CPU, 1.5GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχει 8MP ξωτερική κάμερα, 3200mAh μπαταρία και Android 4.3 προ-εγκατεστημένο. Οι 7 ίντσες αποτελούν ρεκόρ για smartphone καθώς το Samsung Galaxy W ξεπερνά τις 6.44 ίντσες του Sony Xperia Z Ultra και φυσικά το προσωπικό ρεκόρ της Samsung με το Samsung Galaxy Mega 6.3.

Τέλος, η τιμή του είναι γύρω στα $487, διατίθεται σε λευκό, μαύρο και κόκκινο. Να σημειώσουμε ότι ένα το πρώτο Samsung Galaxy W κυκλοφόρησε το 2011 με 3.7 ιντσών οθόνη.

, Samsung Galaxy W smartphone, επίσημα με 7” οθόνη, 3200mAh μπαταρία στα $487 [Κορέα]
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Χαχαχαχαχαχα..

Panagiotis - Volos

Και οι βλακείες συνεχίζονται………………

Stefanos29

mazepste tous reeeeeeeeeeeeeeee

Conx

Είναι τρελοί αυτοί οι Κορεάτες…..!

lefteris

Καλοπούλητο!
Στόχος 2015: Smartphone 41 ιντσών με δώρο σαμάρι για τη μεταφορά!!

Aruganos

Φήμες που αναφέρουν ότι ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ θα κατέβουν με αυτό να αγωνιστούν στο προσεχές Grand Slam του Wimbledon δεν επιβεβαιώνονται ακόμα…

nGavoun

δεν χρειαζεται να πω πολλα δειτε μονο στην φωτογραφια που το εχει ο ανθρωπος στο αυτι του πως φαινεται .

jonjon

Απλό, διακριτικό, ότι πρέπει ειδικά στην καφετέρια δεν θα σε κοίτα κάνεις!

Οδυσσέας

Είναι η νέα κατηγορία.”Racketphone”

kostmitr

Τώρα γελάμε (δικαίως θα έλεγα), αλλά προς τα εκεί πάνε τα πράγματα. Υπάρχουν πολλοί που κυκλοφορούν με tablet και smartphone. Έτσι μπορούν να έχουν δύο σε ένα. Όσο για την ομιλία με ένα hands free ή ένα bluetooth δεν χρειάζεται να κρατούν την παντόφλα στο αυτί τους.

KAFROS

Απλά υπέροχο.

Κωστας

Ποσο πιο τραγικη αυτη η Samsung πια?

kostas

σαν να ειναι λιγο μικρο,θα το ηθελα 85 ιντσον με δωρο την βαση τοιχου για να το κουβαλαω στην πλατη

Darth

ΧαχαχαχαχαχαΧαχαχαχαχαχαΧαχαχαχαχαχα να τους μαζέψει καποιος Χαχαχαχαχαχα

Petros

Παιδια πριν απο λιγο καιρο έκανα πλάκα για το 2016 θα βγάλουν 6″ samsung grand και 7″ Samsung mega!και τελικά βγήκα σωστός !!!

Μάνος

-Ωραίος ο νέος σας ηλιακούς θερμοσίφωνας!!!
-Το galaxy μου ειναι :´(

giannis

Και γιατι πολυ απλα δεν περνουν ενα tablet να τελιωνει το θεμα?
δηλαδει σε 1-2 χρονια θα περνεις TV πλεον οχι κινητο. ελεος!

prank

Αρκετα μεγαλο αλλα το εχεις σαν ταμπλετ. Αλλα ποτε εχει πει η σαμσουνγκ οτι δεν θα μεγαλωσει την οθονη στα σμαρτφον ποτε οποτε κραζται χωρις νόημα. Αλλη ετερεια τα κοροϊδεύε και τωρα κανεο και αυτήν τα ίδια. Κάποιοι τα γουσταρουν.δλδ οταν περνεις το 9.9 tablet ipad cellular αππ την apple να περνεις και τηλεφωνω εκει ειναι καλυτερα επειδη ειναι apple? Δεν εχει νοημα ολα αυτα τα γέλια γιατι γελαει καλυτερα κτλ κτλ…. ελεος αμεσως το αχτι σας δεν υπαρχει κατι που να μην βγαλει σαμσουνγκ αμεσως ελεος να αναφερω γνωστες ετερειες με 6 και 7 inch σμαρτφον αστο τα ξερεται καλυτερα….

manolito

Με μια μαλακή θήκη πίσω το κάνεις και μαξιλάρι…!!!!!

Αλέξανδρος

Έλα ρε παιδιά κολλάτε στο ότι το ονομάζει smartphone και δεν έχετε άδικο αλλά όποιος θέλει ένα ταμπλετάκι που να παίρνει κάνει και κλήσεις είναι ότι πρέπει.
@Οδυσσέας +100 άκου “racketphone”.

spyros

Ωραιο,αλλα λιγο μικρο.Θελω να βγει και σε tablet στις 70 ιντσες…Kαλα,σε λιγο τα τηλεφωνα θα βαζουμε για πορτες!!!

Nick Papakyriazis

Ιδανικό για τον … André the Giant ! :p

Thodoris

Επειδή δε σας βολεύει δε σημαίνει ότι είναι και τραγικό. Προσωπικά δε θα το αγόραζα, για κάποιους όμως είναι απόλυτο εργαλείο. Η Samsung δε βγάζει προϊόντα χωρίς να πιστεύει ότι υπάρχει δυναμικό πωλήσεων. Με λίγα λόγια τα σχόλια τύπου “χαχαχαχ” είναι απλώς γελοία, όπως η φάτσα του τύπου στη διαφήμιση.

Sot11

” έχει 7 ιντσών οθόνη η οποία (ευτυχώς) έχει λεπτά bezels για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι” με το ένα χέρι του Κίνγκ Κονγκ προφανώς!

Όσο για το android 4.3 δεν το σχολιάζω καν, και εκτός απο αυτο στην samsung τις οθόνες τις μεγαλώνουν για τις μπαταρίες όμως ουτε λογος…!

KAFROS

Απόλυτο εργαλείο με mid-range specs και οθόνη χαμηλής ανάλυσης μεγέθους σιδερωστρας?

vasilis

@prank μάθε παιδί μου γράμματα…αλλά όχι μόνο! το iPad cellular όπως το αποκαλεις ΔΕΝ είναι και τηλέφωνο….ΔΕΝ μπορείς να κανείς ούτε να δεχτείς κλήσεις. Είναι απλά 3G για να έχεις internet on the go.

nikos

Το περίμενα με καλύτερα specs…Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με το galaxy mega πλην του quad-core επεξεργαστή.Αν είχε 2gb ram και FHD οθόνη θα ήταν ένα πολύ εξαιρετικό tablet με δυνατότητα κλήσεων και μία πολύ καλή κάμερα με flash!Εννοείται πως δεν είναι κινητό όσο και αν μας τρολάρει η samsung!Πολύ μεγάλο ακόμη και για phablet και στην κατηγορία των 7” tablet παίζουν καλύτερα μοντέλα με πιο χαμηλές τιμές(π.χ nexus 2013)

Basilis Papathanasiou

παντόφλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! πoιος αγοράζει ένα τέτοιο smartphone-tablet
(?tabletόφωνο?)????
ποιος περπατάει στο δρόμο με αυτό το πράγμα???

thanos

για την παραλια καλο ειναι
θα μπορεις να πεζεις και ρακετες

Λευτέρης

Ηρεμήστε ρε παιδιά δεν σας ανάγκασε κάνεις το αγοράσετε.Σιγουρα ένα μερίδιο της αγοράς θέλει ταμπλετοφωνα.

Aruganos

@Λευτέρης Να το δεχτώ αυτό που λες αλλά επίσης σίγουρα ένα άλλο μερίδιο της αγοράς θέλει high end συσκευές σε νορμάλ μέγεθος (4,3″-4,5″). Γι’αυτούς όμως όλες οι μεγάλες εταιρείες… ζζζζζααααααρτ!!! Αν εξαιρέσεις τη Sony με το Ζ1c δεν υπάρχει τίποτα.

tiamat

εκτος του νεου mega βγαλαν κ αυτο 7ιντσες!?? .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Λ Ε Μ Ε

Γιάννης

Η Samsung προφανώς το βγάζει γιατί υπάρχει παγκοσμίως αγορά για τέτοια tabletfone (οι πωλήσεις στις 6″+ υπολογίζονται γύρω στο 3-4% με αυξητικές τάσεις) , το ίδιο και η Asus. Απλά οι Έλληνες κάνουμε ότι ξέρουμε ως συνήθως τα πάντα και μας αρέσει να κοροϊδεύουμε και να γελάμε για να κρύβουμε την άγνοια μας.

ελεος

Καλα δεν έχετε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια να γραφεται? Και τα γραφεται οι ιδιοι και οι ιδιοι πραγματικα. Φτανει ποια Ελεος. +1 στον λευτερη. Δεν θα επερνα κατι για να το εχω για κλισεις να το πω ετσι σε αυτα τα μεγεθη αλλα εισται κουραστικοτατοι. ειδικα το γνωστο γουρουνακι δεν εχει αφησει θεμα που να αφορα την σαμσουνγκ ασχολίαστο.

prank

Γεια σου ρε @vasilis μορφωμένε…. να μαντεψω? Ανεργος η σερβιτορος (lol)

tiamat

και ασχετα με το μεγεθος το σχεδιο ειναι φοβερο παλι..!!
ξεφευγει απο τα συνηθισμενα !!!

Nio

Ρε παιδιά ας το πάρει οποίος θέλει. Αλλά δεν γίνεται να μην γελάσεις με την φωτογραφία. Πρέπει να το βάλει στο αυτί του? Είναι τελείως γελοίο.

P

Άντε και LaptoPhone

spam

@nio να το παρει οποιος θελει αλλα δεν ειναι θεμα το μέγεθος παρε ενα γ@μω bluetooth αφου ετσι και αλλιως όλοι με ενα μπλεδοντο ειναι ολη μερα…. εμενα προσωπικά μου αρέσει οταν θα σκασω 700 ευρα να εχω οσο να ναι και μια οθονη να βλεπω οχι iphone με μια οθονη που σου βγενουν τα ματια :D…. θα το περνα σαν φαμπλετ για να αραζω μετα να εχω μια ουτε πολυ μεγαλη ουτε μικρη οθονη να βλέπω τα βιντεκια μου games κτλ και να περνει και τα τηλεφωνα του. Is simple 😀 αλλα ειναι απλα άποψη μου.

Dimos

Να χαρώ εγώ τους μηλαράδες όταν ανακοινώσει η ABBLE το νέο iPhone!!!! Να δω τι θα πείτε με τις ίντσες!

Thodoris Chr

Ρε παιδια αφου το Galaxy Tab 3.0 8ιντσων 3G ειχε κ αυτο την δυνατοτητα κλησεων..Αρα ειναι απλα η ονομασια smartphone που μας πειραζει??

Ventura07

εχει τσιτωσει το χερι του για να το κρατησει

Νάσος

Ευτυχώς που βγαίνει τώρα καλοκαίρι γιατί δεν είχα σανίδα για την θάλασσα…
Η ερώτηση μου είναι θα το βγάλουν και σε GRAND ή MEGA για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση; χαχαχαχα
Anyway τώρα αν κάποιος τα θέλει όλα μαζί (κινητό-τάμπλετ) είναι μια χαρά, επαναλαμβάνω για κάποιον που του αρέσει…
Και να δείτε ότι τι 2015 θα γεμίσουμε 7″ μιας και την Σαμσουνγκ την ακολουθούν όλες οι κινεζικές εταίρες σε ντιζάιν και σπεκτς!!!

Mimis

Έτσι Sammy..
Δώσε ΠΟΝΟ σε όλα τα γατάκια…
χαχαχαχαχαχα !!!!
Απ τη ζήλια τους τα λένε, επειδή είσαι η κορυφή.. εκεί, στις 7″

Nick77

Γυψο να εβαζε στο χερι ο τυπος, παλι μεγαλυτερο θα φαινοταν το τηλεφωνο!!Χα,χα,χα, ειναι ομως πολυ γελοιο τοσο μεγαλο τηλεφωνο!Ειδικα αν το παρει γυναικα θα χρειαστει να φυτρωσει και τριτο χερι για να το κραταει….

J

Η apple θα το κάνει 4.7. Έκανε έρευνα και είδε πως ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά σε περισσότερες ίντσες άρα τις μεγάλωσε. Συγκρίνεται 4.7 με 7.0;;; Εντάξει απευθύνεται σε κάποιους ανθρώπους αλλά πως να το έχεις για κινητο. Εδώ με δυσκολία έχεις το z ultra. Και @prank ο Βασίλης εχει δίκιο. Φιλικά πάντα το iPad που λες δεν παίρνει ούτε δέχεται κλήσεις. Πλάκα πλάκα όμως τα samsungships ποιο κάτω δν πέφτουν. Βλέπω τη samsung να βγάζει κινητο 10 ίντσες και να λένε για το τέλειο κινητο….

J

*πιο κάτω. Μην ξεχνάμε ορθογραφία (αν μπεις όμως σε αυτο το μπλογκ μάλλον θα την ξεχάσει εντελώς anyway)

Νίκος

Ας το βάλουν και σε κίτρινο φωσφορούχο χρώμα αν μπουν και στην θάλασσα να το έχουν για σημαδούρα.. χαχαχα α ρε samsung-παντόφλα

Ανδρέας

“Η samsung κυκλοφόρησε στην Κορέα…” αναφέρεται σε κορεάτικο κοινό.. Μπορεί εκεί να κάνουν θραύση τα phablet. Όπως και να έχει επειδή είναι 7 ιντσο και διαφορετικό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κοροιδεύουμε.. ο καθένας μας έχει τις δικές του ανάγκες αλλα και το δικό του στυλ..

Takis

Και μετά λέτε το Ζultra μεγάλο

Aroulis235

Αυτό είναι tablet με δυνατότητα κλήσεων. Δεν είναι smartphone. Βάζεις ένα hands-free/bt και είσαι οκ. Είναι ένα μικρό τάμπλετ, με όλους εσάς που λέτε ότι είναι βλακείες. Δεν είμαι sammysheep, υποστηρίζω το stock android, χωρίς knox και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.