Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Samsung Galaxy Win Pro, το οποίο διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών qHD (540 x 960 pixels) τεχνολογίας TFT LCD και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz μαζί με οπίσθια κάμερα 5.0 Megapixels καθώς και δυνατότητα dual SIM προαιρετικά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2100mAh.

Ο επεξεργαστής του νέου mid-range smartphone της Κορεάτικης εταιρείας είναι ο Qualcomm Snapdragon 200 με γραφικά Adreno 203. Το νέο Samsung Galaxy Win Pro έχει 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου (έως και κατά 32GB) αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη έχει κάμερα 0.3 Megapixels.

Ενσωματώνει WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 και GPS ενώ οι διαστάσεις του είναι 132,65 x 66,45 x 9,65 χιλιοστά με βάρος 139 γραμμάρια. “Τρέχει” Android 4.2.2 Jelly Bean σε συνδυασμό με το γνωστό TouchWiz UI της Samsung.

Το πιθανότερο είναι να μην δούμε το Samsung Galaxy Win Pro στην Ευρώπη, αφού λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας.

Samsung Galaxy Win Pro, Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200Samsung Galaxy Win Pro, Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200Samsung Galaxy Win Pro, Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200Samsung Galaxy Win Pro, Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200Samsung Galaxy Win Pro, Samsung Galaxy Win Pro, Με 4.5 ίντσες qHD οθόνη και Snapdragon 200

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος

Πολύ καλό, κλασικό σχέδιο Samsung κρίμα που δεν θα έρθει Ευρώπη.

Vasilis

Που πάει και αυτή η Samsung να παίξει… Στην Κίνα με τα ίδια λεφτά που πουλάει η Samsung οι Κινέζοι αγοράζουν πιο ποιοτικά τετραπυρινα με 2 gb ram και προσεχώς οκταπυρινα. Ένας από αυτούς είμαι και εγώ.
Όπως είχε πει ένας φίλος μόλις μπεις στην αγορά της Κίνας δεν βγαίνεις.
Μετά από galaxy s και HTC one X δοκίμασα Huawei u9508 με 260 ευρώ πριν ένα χρόνο και με βλέπω για honor 4 προσεχώς με οκτώ πυρήνες.
Η ποιότητα κατασκευής και η ταχύτητα δεν παίζεται για αυτά που δίνεις.

manolis

Σιγουρα εχει μεινει πολυ στοκ στο εργοστασιο δεν εξηγείται διαφορετικα καθε μηνα βγάζει και απο ενα κινητο.

arg

παιδία νομίζω σε 4,5 inc το MOTO G είναι μονόδρομος και σε μικρότερες διαστάσεις στο σύνολο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.