Samsung Galaxy X: Τελικά το 2019 το αναδιπλούμενο smartphone;

Samsung Galaxy X ανακοίνωση, Samsung Galaxy X: Τελικά το 2019 το αναδιπλούμενο smartphone;

Δυσάρεστα είναι τα νέα για όσους ανέμεναν με προσμονή το Samsung Galaxy X, το αναδιπλούμενο smartphone από τη Samsung. Σύμφωνα με τον Salman Saeed, Product Manager τεχνολογίας οθονών της Qualcomm, το πολυαναμενόμενο smartphone δεν θα έρθει τόσο γρήγορα όσο αναφέρουν οι φήμες.

Σε συνέντευξή του στο TechRadar ο ίδιος ανέφερε ότι στην πραγματικότητα ίσως πάρει χρόνια μέχρι να δούμε κάποιο αναδιπλούμενο smartphone και το TechRadar κάνει λόγο για το 2019. Αυτό μάλιστα που αποτελεί τον κυριότερο ανασταλτικό παράγοντα είναι η αντοχή.

Ο Saeed επισημαίνει ότι τα τρανζίστορ στην αρχιτεκτονική της οθόνης αποτελούν το πιο αδύναμο στοιχείο, επισημαίνοντας ότι τα εξαρτήματα που ευθύνονται για την τροφοδοσία μεμονωμένων pixel «δεν είναι αρκετά εύκαμπτα αυτή τη στιγμή» για να αντέξουν τη συχνή κάμψη. Η αναδίπλωση μέσω του μεντεσέ (του λεγόμενου hinge), θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε αυτός να μην διακριτός (κάτι που συμβαίνει με το ZTE Axon M). Όμως αυτό είναι δύσκολο απ’ότι φαίνεται καθώς δεν υπάρχουν τα κατάλληλα υλικά που θα αντέχουν στο διαρκές λύγισμα χωρίς να δημιουργηθεί «τσάκιση».

Πάντως, με δεδομένο ότι οι περισσότερες κατασκευάστριες εργάζονται προς την ανάπτυξη ενός τέτοιου αναδιπλούμενου smartphone, ο Saeed θεωρεί ότι ο στόχος θα επιτευχθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex22-gk

Κάθε χρόνο το αναδιπλούμενο κινητό βγαίνει, ότι να ναι.

Για σου ρε ZTE με τις εφευρέσεις σου. Μάλλον και η Sammy πήγαινε για εκεί και μόλις είδες τις τρομερές πωλήσεις του μεντεσέ το άφησε για του χρόνου και του παραχρόνου κ.ο.κ…

NtinosMD

Αντε … βαρεθηκα να περιμενω. Εχω ξεμεινει και από γκομενα το τελευταιο διάστημα ….

NikosAr

Ας γελάσω …. να βγάλει πρότυπο η Samsung … ας το βγάλει καμία άλλη πρώτα … και αν πάνε καλά οι πωλήσεις … τότε μπορεί και να …

Αλέξανδρος

Παιδιά δεν έχετε δίκιο για το ZTE Axon M. Ας έρθει και ας είναι κοντά στα 500€ και θα δούμε τι πωλήσεις θα κάνει τότε.
Ειδικά για μένα στην δουλειά είναι ότι πρέπει.
Τώρα για καθαρά αναδιπλούμενο θα ήθελα και ‘γω να δω πότε θα το παρουσιάσουν επίσημα αλλά απ’ ότι φαίνεται ΠΡΕΠΕΙ να αργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.