Samsung Galaxy Xcover 3: Επίσημα το εξαιρετικά ανθεκτικό smartphone

Για όσους θέλουν μια σκληροτράχηλη συσκευή να ταλαιπωρούν, σίγουρα αυτή δεν είναι το Samsung Galaxy S6 που ανακοινώθηκε πρόσφατα στην MWC 2015 και δεν είναι ούτε αδιάβροχο. Μετά από 2 χρόνια η Samsung φέρνει τον διάδοχο του “ultra-rugged” Samsung Galaxy Xcover 2, το Samsung Galaxy Xcover 3 το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Το Samsung Galaxy Xcover 3 είναι σχετικά compact smartphone προορισμένο για δύσκολες συνθήκες, έχει πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό σε σκόνη και αντέχει σε 1 μέτρο νερό για περίπου 30 λεπτά. Σε αντίθεση με το Xcover 2, το Samsung Galaxy Xcover 3 έχει και MIL-STD 810G πιστοποίηση, μπορεί δηλαδή να αντέξει σε εξαιρετικά υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά και πτώσεις.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 4.5 ιντσών με ανάλυση 480×800 (207 pixels per inch), 1.2GHz, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon με υποστήριξη για LTE (bands 1,3,5,7,8, και 20) και 1.5GB RAM. Επιπλέον, έχουμε κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη κάμερα 2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 8GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD και μπαταρία 2200 mAh. Ζυγίζει 154 γραμμάρια και έχει πάχος 9.95 χιλιοστά.

Πρόκειται δηλαδή για μια συσκευή που απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται σε δύσκολες συνθήκες.

samsung galaxy xcover 3 επίσημα, Samsung Galaxy Xcover 3: Επίσημα το εξαιρετικά ανθεκτικό smartphone

samsung galaxy xcover 3 επίσημα, Samsung Galaxy Xcover 3: Επίσημα το εξαιρετικά ανθεκτικό smartphone

samsung galaxy xcover 3 επίσημα, Samsung Galaxy Xcover 3: Επίσημα το εξαιρετικά ανθεκτικό smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Γιατί τόσο μέτρια χαρακτηριστικά??
Ακόμη νομίζω πως τα Sony xperia z3 και z3 compact έχουν ip68 ενώ αυτό που μας το παίζει σκληροτράχηλο έχει 67??

Miko

Εγώ πάντως με το μικρό μυαλό μου, εφόσον θέλω να στοχεύσω σε επαγγελματίες, θα του έβαζα μεγαλύτερη μπαταρία, αφού οι επαγγελματίες ενδιαφέρονται για τις ώρες επικοινωνίας.

Αλεξης

Οταν η samsung αρχίσει να καλύπτει τις εγγυήσεις για την ανθεκτικότητα και στεγανότητα των κινητών της τότε ισως τα ξαναπούμε. Πάντως από επιδόσεις πολύ μέτριότητα φαίνεται ……..

Γιώργος

Δεν σημαίνει επειδή έχει χαμηλότερη πιστοποίηση IP πως θα είναι λιγότερο ανθεκτικό από τα υπόλοιπα smartphones. Παίζουν ρόλο τα υλικά κατασκευής και ο σχεδιασμός του. Και φαντάζομαι τον επαγγελματία δεν τον ενδιαφέρει εάν μπορεί να κάνει κατάδυση με το κινητό, αλλά να προστατεύεται το τηλέφωνο από ποιο καθημερινές απειλές.
Εγώ σαν επαγγελματίας και κάτοχος του xcover 2 είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη στεγανότητα του τηλεφώνου παρόλο που το περιβάλλον εργασίας μου έχει πολύ σκόνη.

dimitris

παιδια μουφα ειναι το κινητο ασε που κολαει συνεχεια ,,χτες επεσε απο τραπεζι και εσπασε το τζαμι…ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ

Μαίρη

Όλοι μαζί μηνύσεις στη Sumsung να αποσύρει το συγκεκριμένο μοντέλο που δεν έχει καμία σχέση με αδιάβροχο. Πήρε νερά και μας λέει ότι δεν υποστηρίζει την υγρασία και ότι κάναμε κακή χρήση.Αναμένω αντικατάσταση….αν δεν γίνει θα γίνει χαμός.

andreas tzanos

Εγω λεω να το αγοράσω το xcover 3, τι λετε εσεις παιδια.

Ελένη

Παιδιά, μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει? Μόλις μου έπεσε το xcover 3 στην τουαλέτα. Το έπιασα αμέσως, στα 1-2 δευτερόλεπτα..κυριολεκτικά! Γενικά έχει αποδειχτεί αρκετά στεγανό, αλλά από τις πολλές πτώσεις έχει αρχίσει να μην εφαρμόζει απόλυτα το καπάκι της μπαταρίας (μάλλον έχουν πάρει λίγο τα στεγανωτικά λαστιχάκια στο εσωτερικό). Anyway, έκανα τη βλακεία να το ανάψω (μετά διάβασα ότι δεν ενδείκνυται!). Άναψε αλλά έκανε τα δικά του (βασικά δεν είχα έλεγχο του touch screen). Το έσβησα, διάβασα συμβουλές και τώρα κολυμπάει στο ρύζι. Μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε πέραν των γνωστών κόλπων με ρύζι sillica gel κλπ? Να το κλάψω?? 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.