Το Samsung Gear S4 έρχεται τον Αύγουστο μαζί με το Galaxy Note 9;

Samsung Gear S4, Το Samsung Gear S4 έρχεται τον Αύγουστο μαζί με το Galaxy Note 9;

Τελευταίες διαρροές υποδηλώνουν ότι η Samsung ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το διάδοχο του Gear S3. Το νέο smartwatch φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μαζί με το Galaxy Note 9 τον ερχόμενο Αύγουστο με πιθανή ονομασία Samsung Gear S4.

Και λέμε πιθανή διότι υπάρχουν αναφορές ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αλλάξει την ονομασία των εν λόγω συσκευών εγκαταλείποντας το ‘Gear’ και υιοθετώντας κι εδώ το brand ‘Galaxy’. Επίσης, οι φήμες θέλουν το επόμενο smartwatch των Κορεατών να βασίζεται στο Wear OS και όχι στο Tizen OS της σειράς Gear, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά από τον κατασκευαστή.

Οι δύο προηγούμενες γενιές Gear smartwatch ανακοινώθηκαν επίσημα από τη Samsung στην IFA στο Βερολίνο. Ωστόσο, ακούγεται έντονα ότι φέτος η εταιρεία δε θα περιμένει τη διεθνή έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτέμβριου 2018, αλλά θα αποκαλύψει τη νέα συσκευή νωρίτερα μαζί με την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς Galaxy Note.

Για τις προδιαγραφές του νέου smartwatch δεν γνωρίζουμε πολλά. Διαρροές υποδηλώνουν ότι πρόκειται για πιο λεπτή συσκευή από τον προκάτοχό του, ενώ ενδέχεται να κυκλοφορήσει και με μεγαλύτερη μπαταρία. Τέλος, είναι πολύ πιθανό το smartwatch να είναι συμβατό με τη ψηφιακή βοηθό Bixby της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Καλό ακούγεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.