Samsung GT-I9405, Νέα μυστηριώδης συσκευή με 5.5 ίντσες οθόνη

Στοιχεία για νέο smartphone που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Samsung, και έχει την ονομασία Samsung GT-I9405 διέρρευσαν στο Internet. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία που να επιβεβαιώνει ακόμα την “ύπαρξη” στην συσκευής, ωστόσο εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του Zauba, μίας ιστοσελίδας που καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στην Ινδία.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το Samsung GT-I9405 είναι ένα single-SIM smartphone με 5.5 ιντσών οθόνη που εισήχθη στην Ινδία στις 10 Ιανουαρίου για δοκιμή και αξιολόγηση.

Επειδή ο αριθμός μοντέλου είναι μικρότερος από αυτόν του Samsung Galaxy S4 (GT-I9500 ή GT-I9505) δεν υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο να αφορά στο Galaxy S5, αφού περιμένουμε εξάλλου το τελευταίο να έχει οθόνη 5.25 ιντσών και όχι 5.5 ιντσών. Η μυστηριώδης συσκευή επίσης δεν ανήκει στην σειρά “Note” αφού οι αριθμοί μοντέλων είναι διαφορετικοί (N7100, N9000 κ.λπ).

Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι πρόκειται για μία συσκευή, που τοποθετείται ανάμεσα στα Samsung Galaxy SIII LTE (GT-I9305) και Galaxy S4 LTE (GT-I9505). Λογικά περιμένουμε σύντομα να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες για την μυστηριώδη συσκευή, και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία που θα ανοίξει τις πύλες του το Mobile World Congress.

Samsung GT-I9405, Samsung GT-I9405, Νέα μυστηριώδης συσκευή με 5.5 ίντσες οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Έλα να χοντραίνει το παιχνίδι!

spyrous

Στο τέλος θα βγάζει ο σαμσουγκακιας το κινητό του απ την τσέπη και δε θα ξέρει πιο κρατάει.Μεγαλος Σαμσουγκακιας και εγώ απο εποχές galaxy s αλλά τώρα τελευταια λογω αυτου ακριβως του πράγματος (που βγαζουν το ίδιο τηλέφωνο σε οποιοδήποτε εφικτό συνδιασμό spec και μεγέθους με χει απομακρύνει).Αυτοι βεβαια ξέρουν καλυτερα προφανώς αλλά εγώ την εκανα με ελαφρά απ το καραβι πριν μερικούς μηνες galaxy s4–>Nexus 4.Cheers.

Panos

Μπράβο ρε συ!! Βρήκαν ακριβώς αυτό που έλειπε..! Εχεί καταντήσει ανέκδοτο η Samsung.

Λέτε να είναι κανένα tizen smartphone? Μακάρι να είναι αυτή ανυπομονώ!!!

are you kidding me ?

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σας χαλάνε οι περισσότερες επιλογές που σας προσφέρει ;
Εεε ρε τι άλλο θα ακούσουμε….

PS: Ξέρω ότι θα πρέπει να δώσει περισσότερη έμφαση πρώτα σε άλλα πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι βλάπτουν κανένα οι περισσότερες επιλογές που προσφέρονται στον καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.