Samsung i7110, Κομψότητα Soul σε γραμμή Symbian

Η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο, όλα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το Sasmung i7110 με λειτουργικό Symbian και εξοπλισμένο για άλλη μία φορά (όπως σχεδόν όλα τα smartphone της Samsung), με ένα optical mouse παρόμοιο με αυτό που συναντάμε στα Omnia και INNOV8. Στοχεύοντας στις πρώτες θέσεις των κορυφαίων all-in-one συσκευών, το i7110 είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Symbian 9.3 OS, S60 3.2 UI.

, Samsung i7110, Κομψότητα Soul σε γραμμή SymbianΤο Samsung i7110 στην κατοχή του μία πολύ καλή κάμερα, της τάξεως των 5Megapixles, με autofocus και διπλής ισχύος LED φλας με WDR (wide dynamic range) της Samsung και σταθεροποιητή εικόνας με δυνατότητα anti-shake. Με δυνατότητα geotagging (την καταχώρηση της τοποθεσίας που τραβήχτηκε η φωτογραφία μέσω GPS) αλλά και ωραιότατα face, smile και blink detection και τέλος με μία πολύ καλή δυνατότητα εγγραφής βίντεο, στα 30 fps (frames per second) σε ανάλυση VGA (640×480 pixels) και μέχρι 120fps στην QVGA ανάλυση (240×320 pixels) κάτι που νομίζω μπορεί να χαρακτηρίσει την κάμερα αλλά και την βίντεο κάμερα του, ως πολύ καλή.

Όσον αφορά την αναπαραγωγή αρχείων, το Samsung i7110, έρχεται εξοπλισμένο με πλήρη υποστήριξη όλων, σχεδόν, των φορμά βίντεο (MP4, DivX-XviD, WMV, 3GP) και με μία πολύ καλή οθόνη 2.6 ιντσών, αναλύσεως 240×320, και 16εκ. χρωμάτων η αναπαραγωγή ταινιών σε αυτήν φαίνεται να είναι άψογη. Και φυσικά όπως κάθε high-end κινητό της εταιρίας, έρχεται με accelerometer ,δηλαδή περιστροφή οθόνης αλλά και όπως προανέφερα την υποστήριξη DivX και XviD.
Στον τομέα του GPS, το κομψό αυτό κινητό, ανταγωνίζεται τα υπόλοιπα high-end κινητά, με τον προεγκατεστημένο Samsung Mobile Navigator(που είναι από τα καλύτερα προγράμματα GPS της αγοράς).

, Samsung i7110, Κομψότητα Soul σε γραμμή SymbianΤο media player αλλά και ο προβολέας εικόνων είναι πολύ απλός αλλά και συνετός, της τάξεως Symbian, με αποτέλεσμα την καλή αναπαραγωγή αρχείων αλλά και εικόνων. Συγκεκριμένα, ο Video Player του μπορεί να αναπαράγει βίντεο έως και 30fps της αναλύσεως VGA. Κάτι πολύ καλό. Με ενσωματωμένη μνήμη 50MB και επεκτάσιμη έως και 16GB, αρκεί για να δεις όσες ταινίες και για να βγάλεις όσες φωτογραφίες θες. Επίσης έρχεται εξοπλισμένο με FM radio transmitter και RDS. Από άποψη συνδεσιμότητας, μας έρχεται με Wi-Fi και DLNA, κάτι πολύ χρήσιμο πλέον, και την κλασική 2.0 έκδοση Bluetooth. Επίσης είναι 3G και υποστηρίζει ταχύτητες HSDPA.

Τέλος, κατέχοντας μία μπαταρία 1200mAh η αυτονομία του, λέγεται ότι θα αγγίζει τις 11 ώρες ομιλίας αλλά και τις 430 ώρες αναμονής. Το Samsung i7110 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές έως το τέλος του χρόνου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas

fovero 8a kikloforhsei kai sthn xwra mas? an nai, jerete pote?

K.Koufoudakis

anamenetai na kykloforisei

Κώστας Βλαχάκης

Ναι και εγώ δεν έχω ενημέρωση ακριβώς για το πότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.