Samsung INNOV8 i8510 | Καινοτομία με 8MP και Symbian

Μετά την κυκλοφορία του Omnia i900 η Samsung καινοτομεί για άλλη μία φορά, φέρνοντας μας το εκπληκτικό INNOV8. Με το κλασικό design των slider κινητών της Samsung και τον έξυπνο συνδυασμό πλαστικού και μετάλλου, το INNOV8 κερδίζει τις εντυπώσεις. Διαθέτει κάμερα, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτές των ψηφιακών, 8Megapixel με τεχνολογία face, smile και blink detection, geo tagging, με dual Power LED flash (διπλής ισχύος), digital image stabilization και με ISO που φτάνει ακόμα και τα 1600(!!!).

, Samsung INNOV8 i8510 | Καινοτομία με 8MP και Symbian

Στον τομέα του βίντεο, το INNOV8 μπορεί να καταγράψει βίντεο ανάλυσης 640x480pixles και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε φορμά MP4 ενώ τα καρέ γίνονται 120 στην ανάλυση 320×240 pixels. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την μεγάλη 2.8” οθόνη αναλύσεως 240x320pixels με 16 εκ. χρώματα, κάτι όχι και τόσο πρωτοφανές πλέον, αλλά εντυπωσιακό.

Στο θέμα της συνδεσιμότητας, το INNOV8 χρησιμοποιεί Wi-Fi με DLNA (Digital Living Network Alliance είναι ένα νέο πρότυπο «ενδολειτουργίας» multimedia συσκευών. Μπορείτε να μοιραστείτε multimedia περιεχόμενο με τις υπόλοιπες οικιακές σας συσκευές μέσω Wi-Fi) και Bluetooth για την αποστολή δεδομένων, ενώ έχει και TV Out, έξοδο 3.5mm και για πρώτη φορά σε Samsung, microUSB θύρα για την σύνδεση με Υ/Η και των ακουστικών.

, Samsung INNOV8 i8510 | Καινοτομία με 8MP και SymbianΤα λοιπά χαρακτηριστικά του είναι Accelerometer για την περιστροφή της οθόνης (σχεδόν ίδιο με του Omnia), Optical touchpad (περίπου σαν αυτό του Omnia και του i780), 3D hardware accelerator, DivX support, stereo speakers, DSP audio technology (για την ενίσχυση του ήχου) και FM ράδιο με RDS.

Το Samsung INNOV8 αναμένετε να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2008, σε δύο εκδόσεις των 16GB και 8GB. Η αναμενόμενη τιμή του είναι περίπου 750 ευρώ (για Ευρώπη πάντα ε, τώρα το πόσο θα κάνει στην Ελλάδα…) και πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κινητά που θα κυκλοφορήσουν.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelp

Για 8ΜΡ κινητό να δώσεις 800 euro…? Απο υπερβολικό ως ανούσιο. Μαλλον και για τα 8 κατοστάρικα λέγεται innov-8… Δεν τρελάθηκα ακόμα.

tasosvel

Πολύ ωραία συσκευή και με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντως άν η τιμή του είναι 750 ευρώ δεν νομίζω οι θα πάρει και πάρα πολύ καλά.

Κώστας Βλαχάκης

Το Ν95 έχει 7 κατοστάρικα και έχει γεμίσει ο κόσμος.
Ο κόσμος διαθέτει λεφτά για hi-end κινητά και το INNOV8 είναι ένα από αυτά.

Kostask11

πες τα ρε Costa!χιχι
έτσι όπως τα λες είναι. 800 ευρώ δεν είναι πολλά.Είναι, απλά όπως είχε γράψει κ σε παρόμοιο άρθρο του ο Costas( https://techblog.gr/smallnews/gfk-mobiles-greece/ ) ο Έλληνας προτιμάει τα high-end κινητά. Και φυσικά προτιθεται να διαθέσει χρήματα ώστε να τα πάρει…

mike

Παρα πολυ καλο κινητο γι΄άυτους που ξερουν σιγουρα θα το εκτιμησουν.Εμενα προσωπικα μ’αρεσει και το omnia. Παντως εχουν παρει φορα και να δουμε τι αλλο θα βγαλουν!

Antonis

Para poly kalo pote tha erthi

Kostask11

@Antonis ΟΣΟ ΝΟΥΠΟ.ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ ΕΙΔΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2008

Kostask11

σορυ που απαντισα στα κεφαλαία

zan gate7

re paidia min eistai toso upervolikoi 650-700 8a kanei to kinhto kai tha vgei se 2 ekdoseis 8g k 16g

Κώστας Βλαχάκης

648 ευρώ (με 8GB εσωτερική μνήμη) το δίνει η Wind. Το είδα στον σημερινό της κατάλογο.

ΓΙΩΡΓΟΣ

625 plaisio τωρα ,μετα τις γιορτες βλεπω για πιο χαμηλα.

Κώστας Βλαχάκης

Σε Δελτίο Τύπου η Samsung αναφέρει, Ενδεικτική Τιμή λιανικής 640 ευρώ… και πουλάει η WIND 648; Καλή φάση… 8 ευρώ πάνω και από την τιμή τιμοκαταλόγου της ίδιας της εταιρείας, που είναι και η πιο υψηλή!!! Χμμμ….

K.Koufoudakis

Πάντος όπως και να έχει,το κινητό είναι ΤΕΛΕΙΟ!
παιδιά είμαι ανάμεσα σε Omnia και Innov8!τι μου προτείνετε;

Νίκος

Κι εμείς ”οι έξυπνοι” ρε παιδιά που το πήραμε χωρίς Ελληνικά, τι θα κάνομε? Θα μάθομε ξένες γλώσσες ή θάρθει άραγε κανένα set και με ελληνικά να το φιρμάρομε?

zan gate7

paidia mhpws xerete apo entash ti kanei giati ta perissotera samsung den einai polu axiopista se auto to 8ema

K.Koufoudakis

η ένταση του και όλων των samsung είναι αρκετά αποδοτική!
νομίζω ότι το innov8 ξεχωρίζει σαν multimedia τηλέφωνο!οπότε…

zan gate7

egw pantos 8a sou elega to innov8 giati twra pia 5 megapixel 8eorountai liga giati oi perissoteres etereies 8a vgazoun 8mega apo dw kai pera

zan gate7

epishs pisteuw oti to touchscreen pou exei ti omnia tis perissoteres fores 8a se kourazei.exw kai egw kinito me touchscreen(w960i)kai ka8e allo apo eukoloxristo einai

TEO

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ,ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ…ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ? ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.

Κώστας Βλαχάκης

Είδατε το νέο Samsung S8300?
https://techblog.gr/mobile/samsung-s8300-meoled/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.