Η Samsung “καρφώνει” Google για την οθόνη του Pixel 2 XL

Το Pixel XL 2 ανακοινώθηκε μαζί με το Pixel 2 πριν από λίγες εβδομάδες, και έχει φτάσει στα χέρια των πρώτων χρηστών. Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει διάφορες αναφορές από κατόχους της συσκευής, οι οποίοι παραπονιούνται για την οθόνη.

Η LG-made οθόνη του Pixel XL 2 μπορεί να αρχίσει να τρεμοπαίζει και να εμφανίζει ξαφνικές λάμψεις, υπάρχουν αναφορές για χλωμά χρώματα, σημαντική παραμόρφωση από μία συγκεκριμένη γωνία αλλά και ανάμειξη των χρωμάτων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα προβλήματα με την οθόνη του Pixel 2 XL, με την Google να δηλώνει ότι ερευνά την κατάσταση, και φυσικά αυτή δεν είναι καθόλου ευχάριστη θέση για την ίδια.

Είναι όμως για τη Samsung, που δεν χάνει την ευκαιρία να τονίσει την υπεροχή των δικών της οθονών.

samsung pixel 2 xl diaplay, Η Samsung “καρφώνει” Google για την οθόνη του Pixel 2 XL

Η Samsung δημιούργησε ένα video όπου YouTubers και mobile influencers κάνουν εξαιρετικές κριτικές για τις οθόνες των ναυαρχίδων της. Φυσικά η Samsung δεν κάνει σαφή αναφορά στην Google, αλλά είναι προφανές που απευθύνεται και το video έχει ήδη 3.790.933 προβολές. Άλλωστε οι εταιρείες δεν χάνουν ευκαιρία να την πουν η μια στην άλλη, με το κάθε στραβοπάτημα.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Ελεύθερη μετάφραση: Αφού ψώνισες από την LG και όχι από εμένα, καλά να πάθεις.

Παπαροκας tiamat

πραγματικα το λεμε συνεχεια και οποιος δεν εχει αναμειξη με lg δε καταλαβαινει ποσο τραγικη εταιρεια ειναι και μας νομιζει τρελους

απλα επιβεβαιωνομαστε συνεχως. η google δεν εμαθε απο τα bootloop του nexus που κατασκευασε η lg ….τραγικη και αυτη

mech.al.

δε βαζει μυαλο η λγ, δε βαζει μυαλο και γοογλε που συνεχιζει να ρισκαρει με υλικα λγ… μολις πριν μια εβδομαδα εχασα το 5χ μου λογο μπουτλουπ…

MixalisDoukis

Άμα η Google έκανε συμφωνία για μισή τιμή στις οθόνες απο ότι θα έκανε με την Samsung λογικό, και αν σκευτείς τα ελάχιστα κινητά που θα έχουν πρόβλημα, επίσης η Samsung εχει ηδη χεστει στο ταληρο απο τις οθονες του iPhone X (Και μπραβο της.) Οσο για την Lg, το v30 φαίνεται άρτιο (με g4 και g5 γαμώ το ghosting τους γαμώ)

MixalisDoukis

Άμα η Google έκανε συμφωνία για μισή τιμή στις οθόνες απο ότι θα έκανε με την Samsung λογικό, και αν σκευτείς τα ελάχιστα κινητά που θα έχουν πρόβλημα, επίσης η Samsung εχει ηδη χεστει στο ταληρο απο τις οθονες του επερχομενου iphone (Και μπραβο της.) Οσο για την Lg, το v30 φαίνεται άρτιο (με g4 και g5 γαμώ το ghosting τους γαμώ)

giannis

Αν η google ψώνιζε τις οθόνες της από την Samsung όπως έκανε η Apple, τότε και οι τιμές των Pixel θα ήταν σαφώς υψηλότερες. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τον προυπολογισμό και να τα αποτελέσματα.

Χρήστος

@giannis θεωρεις δηλαδη οτι τετοια τιμη που εχουν τα pixel ειναο φθηνα ? Πανακριβα ειναι και εχουν κατωτερα υλικα προτιμω να δωσω τα χρηματα μου στο note 8 παρα στο pixel που εχει σχεδον την ιδια τιμη με το note

χρηστος

Η LG εχει αποδειχθει αναξιοπιστη εταιρια οσον αφορα τα προϊοντα της και η Google επεσε στην παγιδα: προσφερει πιο φθηνη οθονη και υποσχεται ιδια ποιοτητα με την κορυφη του τομεα, δλδ την Samsung. Τωρα καταλαβε οτι ο,τι πληρωνεις, παιρνεις. Η P-Oled οθονη της LG αποδειχθηκε σαφως κατωτερη των Samsung και με προβληματα που μας γυρνανε πισω στο..2015. Για ναυαρχιδα απαραδεκτο. Ακομα και η Apple στο πανακριβο επετειακο της αποφασισε να βαλει οθονη της Samsung, κι ας ειναι παλαιοτερης γενιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.