Samsung: “Μελετάμε το πρόβλημα στην οθόνη των Galaxy S9 και S9+”

samsung galaxy s9 s9plus τοποθέτηση μελετάει πρόβλημα οθόνη αφής, Samsung: “Μελετάμε το πρόβλημα στην οθόνη των Galaxy S9 και S9+”

Μετά τις αναφορές για “νεκρά” σημεία στην οθόνη των Galaxy S9 και S9+, η Samsung τοποθετήθηκε στον ιστότοπο CNET λέγοντας ότι γνωρίζει για το συμβάν και αναζητεί τα αίτια καθώς και λύση στο πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα σημειώνει ότι ο αριθμός των συσκευών που παρουσιάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι μικρός.

Το πρόβλημα εστιάζεται στο επάνω και κάτω μέρος της οθόνης όπου δεν ανταποκρίνεται στην αφή, με τη Samsung να αναφέρει ότι όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό, μπορούν να απευθυνθούν κατευθείαν στην εταιρεία. Στη συνέχεια αναφέρεται στο ότι μιλάμε για μικρό αριθμό συσκευών με αυτό το ελάττωμα, ενώ χρήστες αναφέρουν ότι επιστρέφουν τις συσκευές τους και τα καταστήματα τους τα αντικαθιστούν επί τόπου.

Συγκεκριμένα, τα σημεία που δεν αποκρίνεται η οθόνη είναι κυρίως στο πληκτρολόγίο όπου δεν πατιούνται τα γράμματα “E, R και T”, ενώ άλλοι χρήστες κάνουν λόγο ότι δε μπορούν να σύρουν το μενού ειδοποιήσεων στον πάνω μέρος της οθόνης. Αναμένουμε να δούμε το επόμενο βήμα της Samsung και να διαπιστώσουμε αν θα δοθεί λύση μέσω αναβάθμισης ή αν είναι κάτι πιο σοβαρό σχετικά με το hardware των συσκευών.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Μετά κραζεται την Sony κάποιοι εδώ μέσα! Δεν κοιτάτε τα χάλια της Samsung!

Φωτης

Εγω δεν λεω καταπληκτικες συσκευες τα note 8,S8,S9 αλλα απο ποιοτητα συναρμολογηση κατασκευη iphone the top!!!Κ το iphone x ειχε κατι θεματα με την πρασινη γραμμη στην οθονη αλλα μεχρι εκει..Κ ειναι η μονη συσκευη που ξερεις οτι θα σου κρατήσει για χρονια!!Ουτε να ξεφτιζει να βγαζει προβληματα γενικα μετα απο καιρο..Το εχω παθει δει κ το λεω..

Pavlos

@Φώτης
Να συμπληρώσω όχι μονο αξιοπιστία αλλα και υποστήριξη από την εταιρία για πολύ καιρό

Loki

Το να είμαστε δογματικοί βασισμένοι στην δική μας εμπειρία λέγοντας “η μόνη συσκευή” είναι τουλάχιστον αφελές, αν όχι ανόητο.
Κι εγώ έχω HTC One M8 τέσσερα χρόνια και αν εξαιρέσουμε τη φυσιολογική φθορά της μπαταρίας, λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα.
Επίσης, είχα iPhone 5S δύο μήνες και μου παρουσίασε πρόβλημα το touch id.
Οπότε, κι εγώ μπορώ να πω ότι μόνο η HTC κάνει σοβαρές συσκευές που δεν βγάζουν προβλήματα αν θέλω να γίνω μεροληπτικός.
Καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι άνευ λόγου και αιτίας.

djfapples

Πολύ απροβλημάτιστα κινητά

Φωτης

Loki @ δεν ημαστε απόλυτοι αλλα οντος ξεχασα να πω οτι αμεσως μετα τρομερη ποιοτητα εχουν τα htc..Δεν ειναι τυχαιο που την αποκαλουν οτι ειναι το iphone του Android..Εχω φιλους που εχουν χρονια iphone κ δεν μασανε..Τρεχουν νερο κ για μενα σημαντικό δεν φθείρεται ευκολα το σασι το ιδιο το κινητό..Θελω iphone x αλλα ακομα ειναι πανακριβο..Το Σεπτέμβριο πιστευω θα εχει καπως πιο καλη τιμη..Αυτο θελω προς το παρον..

giorgosgek

σωστος ο Loki

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.