Samsung, Χαμηλότερες προσδοκίες κατά 8% στις πωλήσεις smartphones το 2014

Σύμφωνα με μία έκθεση που δημοσιεύτηκε σε Κορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Samsung “χαμηλώνει” τις προσδοκίες της σχετικά με τις πωλήσεις smartphones το 2014. Η εταιρεία είδε τις πωλήσεις του Samsung Galaxy S4 να πέφτουν κάτω από τις προβλέψεις της πριν μερικές εβδομάδες, και περιμένει αυτή η τάση να συνεχιστεί γενικότερα και στις άλλες σειρές smartphones που κατασκευάζει. Σύμφωνα με πηγές, ενώ η εταιρεία προέβλεπε ότι το 2014 θα πουλήσει 360 εκατομμύρια smartphones, τελικώς περιμένει να πουλήσει 330 εκατομμύρια smartphones. Πρόκειται για μείωση 8%.

Από ότι φαίνεται, η εταιρεία έχει χαμηλώσει τις προσδοκίες της σχετικά με τις πωλήσεις που Samsung Galaxy S5. Από ότι φαίνεται, δεν θέλει να ξαναπέσει στην ίδια παγίδα, όταν με βάση τις πωλήσεις και την επιτυχία των Samsung Galaxy S II και Samsung Galaxy S III προέβλεψε τις πωλήσεις του Samsung Galaxy S4. Η εταιρεία δεν είχε υπολογίσει την επιτυχία του HTC One στην αρχή, το οποίο αποδείχτηκε πολύ σκληρός αντίπαλος. Όταν οι πωλήσεις του HTC One στην συνέχεια “χαλάρωσαν”, η αγορά είχε χάσει σχεδόν το ενδιαφέρον της για το Samsung Galaxy S4. Το 2014, η Samsung αναμένεται να εστιάσει περισσότερο στην αγορά των mid-range smartphones και tablets.

Στο παιχνίδι πάντως πρέπει να βάλουμε και το… χρηματιστήριο. Στην Wall Street, η Apple “έφτιαξε το όνομα της” χρησιμοποιώντας την λογική “under-promising” και “over-delivering”. Ίσως η Samsung ακολουθεί τα βήματα της. Ίδωμεν.

Samsung smartphone πωλήσεις 2014, Samsung, Χαμηλότερες προσδοκίες κατά 8% στις πωλήσεις smartphones το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης Γιαννιγιώτης

και λίγο έπεσε, με όσα έχει κανει το 2013

Darth

μόνο για τα κλειδώματα που έκανε λιγο έπεσε…. να μιν αναφέρω τα προβλήματα που είχαν s4

Wolf

Η Samsung κατά την δική μου άποψη είναι κορυφή στο Android. Πέρα από αυτό όμως πρέπει να βάλει νέα υλικά κατασκευής στις συσκευές της όπως μέταλλο κτλπ..! Άμα το κάνει αυτό θα ανεβάσει σίγουρα τις πωλήσεις της γιατί καλά τα πλαστικά…. ανθεκτικά, ελαφριά κτλπ…. αλλά ο κόσμος τα έχει βαρεθεί, θέλει να δει και και να πιάσει στα χέρια του κάτι διαφορετικό…!

johnathan elizoglou

Παιδια εμενα προσωπικα μου αρεσει το πλαστικο γτ δεν ειναι αυτη η ψυχρη πλακα οπως στο αλουμίνιο .. επισης ειναι πιο ελαφρύ και ανθεκτικό οπως προειπες @wolf .
Εγω το μονο π βρισκω αρνητικο ειναι την υποστήριξη…. εκει η σαμμυ δεν το εχει … δυστηχως ( εγω με το σ4 ακομα 4.2.2 εχω ) …..

George E.

Δεν είναι τα υλικά που οδηγούν αυτές τις εξελίξεις… Αν δεν παρουσιάσει κάτι τι “ιδιαίτερο” σε σχεδίαση, καλύτερη υλοποίηση-συνεργασία σε software/hardware δεν θα δεί ξανά μέρες 2011-2012…

Sotiris

Αναμενόμενο οταν βγάζει 48838473833772 μοντέλα και ειναι όλα σαν φωτοτυπίες με μηδενική υποστήριξη…

John

Θα συμφωνήσω με τον Sotiris … Τα μοντέλα που έχει βγάλει η Σάμμυ ειναι αναρίθμητα και αυτο κατα την δική μου γνώμη ειναι απαράδεκτο …

fanis

εδώ ρε παιδιά ούτε η ίδια η samsung δεν ξέρει πόσα είδη κινητών έχει .την ναυαρχίδα της την αλλάζει κάθε εβδομάδα . λογικό είναι να έχει μείωση στις πωλήσεις

tiamat

KAΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
με τα κλειδωματα της ,τις κακες αναβαθμισεις της και τις πολλες εκδοσεις που εβγαλε και λιγο επεσε!!!!!!

ΟΥΣΤ ΡΕ !!!!! με αυτα που κανανε σε λιγο θα την αγοραζουν μονο τα funboy της!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.