Samsung M8800 Pixon, Άγγιξε και φωτογράφισε

, Samsung M8800 Pixon, Άγγιξε και φωτογράφισεΤο νέο Μ8800 με ονομασία Pixon, από την Samsung, έρχεται για όσους πιστεύουν ότι ένα κινητό μπορεί να προσφέρει φωτογραφίες ανάλογες των ψηφιακών καμερών. Το Μ8800 έρχεται έτοιμο να σε εντυπωσιάσει με μία μεγάλη οθόνη 3,2 ιντσών και 256.000 χρώματα ανάλυσης 240×400 pixels και με μία πολύ καλή κάμερα αναλύσεως 8mp εντυπωσιάζει μόνο και μόνο στο άκουσμα. Με συνδυασμό design των Omnia και INNOV8, το Pixon, κλέβει τις εντυπώσεις.

, Samsung M8800 Pixon, Άγγιξε και φωτογράφισεΗ κάμερα των 8Megapixels, με autofocus (αυτόματη εστίαση) και ένα καλό φλας, προστατευτικό του φακού, Geo-tagging, αυτόματη πανοραμική φωτογράφιση, face smile και blink detection, με ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας και με εξελιγμένο αντι-κραδασμικό έλεγχο, καταφέρνει να τραβάει φωτογραφίες αντάξιες κάθε ανάλογης φωτογραφικής κάμερας. Αλλά, αυτό που κάνει το Pixon τόσο ξεχωριστό, είναι η μοναδική ποιότητα βίντεο ανάλυσης 800×480 pixels (WOW!) στα 30fps, τα βίντεο του Pixon νομίζω το κάνουν να διαφέρει κατά πολύ, διότι δεν υπάρχει προς το παρόν, άλλο κινητό που να μπορεί να το ανταγωνιστεί. Και επειδή η Samsung είπε να κάνει την διαφορά, του δίνει έναν υπέροχο video player που υποστηρίζει κάθε λογής αρχείο βίντεο (3GP, WMV, MP4, DiVx, XviD,) στην μεγάλη του οθόνη.

Επίσης, για να μην αφήσουμε την αναπαραγωγή μουσικής στην άκρη, το Pixon, έρχεται με έναν εξελιγμένο touch player που σου δίνει διάφορες επιλογές και έχει πολλές δυνατότητες. Αλλά, για άλλη μία φορά, αυτό που κάνει το Pixon να ξεχωρίζει ΚΑΙ στην αναπαραγωγή ήχου, είναι το ενσωματωμένο σύστημα SRS για την βέλτιστη απόδοση του εικονικού 5.1 καναλιών ήχο, το Pixon κάνει την διαφορά και στην αναπαραγωγή μουσικής.

Έρχεται με ενσωματωμένη μνήμη 200MB, επεκτάσιμη έως 8GB, και με τα κλασικά πλέον Accelerometer και FM ράδιο με RDS. Επίσης κατέχει ενσωματωμένο δέκτη GPS, δυστυχώς μόνο για την υποστήριξη Geo-tagging, και την κλασική σύνδεση Bluetooth και USB. Δυστυχώς, το Pixon, έχει μία τεράστια έλλειψη και αυτή είναι του Wi-Fi. Δεν ξέρω γιατί πήρε αυτή την απόφαση η Samsung, αλλά για μένα ήταν τεράστιο λάθος.

Τέλος φοράει μία μπαταρία 1000mΑh και αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.