H Samsung ετοιμάζει smart speaker με την ψηφιακή βοηθό Bixby;

samsung buxby speaker, H Samsung ετοιμάζει smart speaker με την ψηφιακή βοηθό Bixby;

Η Apple πριν από λίγα 24ωρα ανακοίνωσε επίσημα το πολυσυζητημένο έξυπνο ηχείο της ονόματι HomePod, με την ψηφιακή βοηθό Siri και τιμή στα 349 δολάρια. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε ανάλογη συσκευή και φυσικά δεν θα είναι ούτε η τελευταία από τα μεγάλα ονόματα. Η επόμενη φαίνεται πως θα είναι η Samsung.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έφερε η εταιρεία στο Samsung Galaxy S8 ήταν η ψηφιακή βοηθός Bixby, η οποία βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη. Είναι πιθανό όμως η Bixby από τα smartphones, να μετακομίσει σε άλλες συσκευές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Korea Herald, η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός έξυπνου ηχείου. Πρόκειται για ένα κομμάτι της αγοράς που άνοιξε η Amazon με το Amazon Echo, ακολούθησε η Google με το Google Home και πρόσφατα η Apple με το HomePod.

Η Samsung φέρεται να έχει καταθέσει αίτηση για πατέντα που αφορά σε έξυπνο ηχείο με την ψηφιακή βοηθό Bixby, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του. Προς το παρόν εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την ύπαρξη του Bixby speaker και αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

Ουαου.

@Dinos

Γιούπι!!!!!!!!!!

NikosAr

Ανοίξτε σαμπάνιες

ilias

Copying is the new Innovation

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.