Samsung: Νέες συσκευές προστίθενται στο Android Oreo πρόγραμμα αναβάθμισης

Samsung νέες συσκευές προστίθενται Android Oreo πρόγραμμα αναβάθμισης, Samsung: Νέες συσκευές προστίθενται στο Android Oreo πρόγραμμα αναβάθμισης

Η Samsung δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την συνέπεια της στο θέμα των αναβαθμίσεων λογισμικού. Παρ’ όλα αυτά, αρκετά Galaxy μοντέλα, smartphones και tablets, ενημερώνονται τουλάχιστον σε μια από τις μεταγενέστερες κύριες Android εκδόσεις.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ένας Τούρκικος ιστότοπος που ανήκει στην Samsung δημοσίευσε την λίστα με τις Galaxy συσκευές που θα αναβαθμιστούν στο Android 8 Oreo. Σε εκείνες δεν περιλαμβάνονταν αρκετά μοντέλα των οποίων οι κάτοχοι ήλπιζαν να λάβουν την αναβάθμιση. Τώρα, ο επίσημος ιστότοπος του κατασκευαστή στον Καναδά δημοσίευσε μια νέα λίστα με ακόμα περισσότερες συσκευές. Εκτός λοιπόν των Galaxy S8 (που ήδη λαμβάνει το update στην χώρα μας), Note 8, S7, S7 Edge και την σειρά A (2017), πλέον γνωρίζουμε σίγουρα πως το Oreo θα λάβουν επιπλέον τα Galaxy Xcover 4, Galaxy A8 (2018), Galaxy Tab S3, Galaxy Tab A 8.0 (2017) / 10.1 (2016) και Galaxy Tab Active 2.

Ο ιστότοπος της Samsung αναφέρει συγκεκριμένα τις ημερομηνίες αναβάθμισης για όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα, κινητά και tablets, όμως εκείνες αφορούν αποκλειστικά την χώρα του Καναδά. Το ίδιο ίσχυε και για τις Τούρκικες ημερομηνίες, όμως εκείνες συνήθως συνάδουν με τα Ελληνικά δεδομένα. Αντίθετα, αυτό δεν συμβαίνει με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πλέον μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια περαιτέρω προσθήκη στα smartphones και τις ταμπλέτες που θα ενημερωθούν με το Android Oreo. Ίσως στο μέλλον συμπεριληφθεί και το Galaxy S6 για το οποίο η Samsung είχε δώσει επίσημα έγκριση. Ίδωμεν…

Samsung νέες συσκευές προστίθενται Android Oreo πρόγραμμα αναβάθμισης, Samsung: Νέες συσκευές προστίθενται στο Android Oreo πρόγραμμα αναβάθμισης

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τάκαρος

Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά δηλαδή τι πιθανότητες υπήρχαν να μην πάρει την 8.0 το a8 που είναι φετινό κινητό και στην “τιμή” των 500ιών ευρόπουλων
Κινητά όπως το a5 16 θα ήταν ωραίο να πάρουν την 8.0 και θα ήταν είδηση

Xarisgru

Εντελως αθλια η αναβαθμιση του s8! Και με factory reset

Thorn

Ξέρουμε πόσα GB είναι η αναβάθμιση?

Thorn

@Xarisgru

Γιατί? Σου έβγαλε προβλήματα?

Giannaras69

Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτο να μην έχει πάρει ήδη το note 8 πρώτο την αναβάθμιση
Επίσης στο s8 που έκανα την αναβάθμιση μου φαίνεται κάπως πιο γρήγορο αλλά σε γενικές γραμμές δεν βλέπω διάφορες ούτε στην μπαταρία ο όγκος του είναι 1.36g

GiorgosM.

Σε πολλά κινητά ναυαρχιδες και μη η αρχική Oreo 8.0 έφερε και αρκετά θέματα και software bug … λογικά όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα θα διορθωθούν με μεταγενέστερο update …εγω προς το παρόν παραμένω με official nougat στο s8 plus μου μιας και συμπεριφέρεται τελείως απροβλημάτιστα , εξαιρετικά θα έλεγα.

xarisgru

@Thorn η αναβαθμιση ειναι στα 1,4gb! Γενικα ειχα και εχω θεμα με την περιστροφη οθονης! Προ factory reset η μπαταρια εφευγε αρκετα γρηγορα! Επιπλεον πολλα apps τα εκλεινε μονο του! Τελος σημερα μου παρουσιασε το εξης προβλημα! Ενω ημουν συνδεδεμενος κανονικα στην vodafone εγραφε μονο επειγουσες κλησεις! Ωστοσο ειχα τα δεδομενα μου για καποιο ανεξηγητο λογο! Μετα απο 10 περιπου επανακκινησεις επανηλθε! Τωρα καπως αρχισε να στρωνει!

AntonisK

Εμένα η αναβάθμιση στο S8+ ήταν γύρω στα 3GB και την έκανα μέσω του Smart Switch χωρίς να κάνω Factory Reset. Δεν είδα κάποια τρελή αλλαγή. Κάτι ψιλό κολλήματα τα έχει. Λιγο εχει μειωθεί ο χρόνος ξεκλειδώματος με δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και με το πρόσωπο ξεκλειδώνει αμέσως σε κλάσματα δευτερολέπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.