Η Samsung απαγόρευσε στους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών το λογότυπο της Apple

H Samsung, ως επίσημος χορηγός των χειμερινών ολυμπιακών αγώνων, πρόσφερε δωρεάν ένα Galaxy Note 3 σε κάθε αθλητή, με την προϋπόθεση να μην χρησιμοποιήσει iPhone κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης, ή τουλάχιστον να καλύψει το λογότυπο της Apple.

Οι αθλητές συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τις κινητές συσκευές τους κατά την διάρκεια της τελετή έναρξης, θέλοντας να τραβήξουν βίντεο ή φωτογραφίες.

Για τον λόγο αυτό, η Samsung θέλοντας να ενισχύσει το brand name της, οδηγήθηκε σε μια όχι τόσο διακριτική κίνηση με τις οδηγίες της απαγόρευσης να περιλαμβάνονταν στο διαφημιστικό πακέτο που βρισκόταν μέσα στα δωμάτια των αθλητών.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου φημολογείται ότι στοίχησαν τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια στην Κορεάτικη εταιρία, καθώς αποτελούν μία από τις πιό κερδοφόρες διαφημιστικές ευκαιρίες. Κατά την διάρκεια των αγώνων, η Samsung είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον David Beckham για την προβολή των προϊόντων της, αν και πριν λίγο καιρό, ο διάσημος ποδοσφαιριστής “πιάστηκε” να χρησιμοποιεί ένα iPhone 5s κατά την διάρκεια τελικού του Super Bowl.

Παρόμοιες αποτυχημένες προσπάθειες για διαφήμιση της Samsung μέσω διάσημων προσωπικοτήτων έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν, με τον Franz Beckenbauer να “τουιτάρει” για το #Galaxy11 μέσω iPhone και τον David Ferrer να μοιράζεται την αγάπη του για το Samsung Galaxy S4 κάνοντας δημοσίευση από που αλλου (!;), από το iPhone του.

, Η Samsung απαγόρευσε στους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών το λογότυπο της Apple

, Η Samsung απαγόρευσε στους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών το λογότυπο της Apple

, Η Samsung απαγόρευσε στους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών το λογότυπο της Apple

, Η Samsung απαγόρευσε στους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών το λογότυπο της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

samsung και apple δυο ποιο σιχαμερές εταιρείες….. τελευταίο καιρό η samsung εγινε χειρότερη από την ακατανομαστη

Apostolis Vlv

Και η Samsung και η Apple κυνηγούν την άμεση διαφήμιση…

Νέρων

Η Σάμμυ έχει καταντήσει πιο γραφική και από το Ημεροβίγλι.

P@NOS

Ας μου έδινε έμενα ένα Note 3 και θα το άφηνα σπίτι το Iphone….

tiamat

για μενα καλα κανουν και της πιανουν το κ@λο και τη κοροιδευουν τη samsung ωστε να διαφημιζουν apple!!!! xaxaaa!
ρε κοροιδα κοιμισμενοι κορεατες δεν εχετε μαθει ακομα οτι στα συμβολαια οι εταιρειες βαζουν ρητρες??? ας πιασουνε τον LEBRON παπαρατσι με τιποτα παπουτσακια εκτος nike και θα σας πω
τι θα γινει…

Εγω

Ας μου το εδινε τσαμπα και μενα και θα το επαιρνα μαζι ακομα και στο μπανιο
χαχαχαχ
:p

vassilis7

σορρυ για το off topic αλλα πως είναι δυνατόν να κρατούσε το καλοκαίρι του 2012 να κρατουσε ένα 5s?? αφού δεν είχε βγει καν το iphone 5…!

sotiris

Εεε.. πως να το κάνουμε .. Οι σχιστομάτηδες δεν έχουν στυλ .!
Όπως λέει και το ρητό …
Τα ωραιότερα πράγματα δεν είναι πράγματα.

Drake

@vassilis7, ο Beckham «πιάστηκε» να χρησιμοποιεί ένα iPhone 5s κατά την διάρκεια του φετινού τελικού του Super Bowl ενώ έχει συμβόλαιο με τη Samsung. Απλά το συμβόλαιο υπογράφτηκε κατά των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.

Μιχαλης

Εχουμε καταλαβει ρε samsung ποσο φοβασαι την apple! μην μας το δειχνεις συνεχεια!! καταντας κουραστικη!

tepe

Το επομενο (κααααποια στιγμη) θα ειναι Nokia με WP και δεν πα να πνιγουνε ολοι τους.

Theo

Και καλά κάνει η samsung και η κάθε samsung. Πληρώνει και θέλει να βλέπει το όνομά της παντού. Οποιαδήποτε εταιρία το ίδιο θα έκανε. Και θα το ξαναπώ, ο καθένας είναι ελεύθερος να κυκλοφορεί με όποια συσκευή θέλει, αλλά αυτό με το 99,9 % των επωνύμων να έχει iphone, άραγε έχουν χρησιμοποιήσει άλλο κινητό ή η πρώτη τους εμπειρία ήταν κινητό αξίας 200-300 ευρώ ; 😋😋😛😜😝

forneverarrow

Αυτή η κίνηση είναι μικροπρέπεια από την πλευρά της. Τι είναι οι αθλητές, υπάλληλοι της και τους απαγορεύει? Εκτιμώ τις συσκευές της αλλά κάποια πράγματα να λέγονται.

Λευτέρης

Χαχαχα δώσε πόνο Samsung!!!

Γιαννης

Απλά η Samsung κοιτάει να κάνει τη δουλειά της, άσχετα που την πατάει από ορισμένους μετά. Δε μου φαίνεται παράξενο πάντως για τον Μπεκαμ που γύρισε, εντέλει κατά κάποιον τρόπο, την πλάτη του στη Samsung. Αισθάνεται πιο κοντά στην Αμερική και στηρίζει την Αμερικάνικη εταιρία και όχι τους μακρινούς Κορεάτες.

ego

more dn gamiounte leo ego zwa samsung

WhySoSerious

Λέτε ότι η Apple κυνηγάει τους καταναλωτές μέσω διαφημίσεων… Ψέμα. Η Apple δεν χρειάζεται διαφημίσεις μιας και οποίοι έχουν το κινητό στο χέρι τους αποτελούν μια διαφήμιση για την εταιρεία στους δρόμους (σε φάση : “μπαμπά κοίτα αυτός κρατάει ένα iPhone! Θέλω κι εγώ!”) . Η samsung από την άλλη πλευρά βγάζει διαφημίσεις παντού (!) στην τηλεόραση, σε μπανερ στο δρόμο είτε sponsoring σε διάφορα event. Μην ξανά ακούσω ότι η Apple κάνει διαφήμιση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.