Samsung Omnia HD i8910 Vodafone

Το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα το πιο θερμό των τελευταίων ετών για την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας. Δεκάδες εξωτικά μοντέλα κινητών καταφθάνουν στη χώρα μας ελάχιστους μήνες μετά την ανακοίνωσή τους. Μετά τα HTC Touch Diamond2 στη Wind και HTC Magic στην COSMOTE – ίσως και iPhone 3G S μέσα στο καλοκαίρι- με μια κίνηση ματ έρχεται το Samsung i8910 Omnia HD στη Vodafone! Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε είναι συνεργάτη μας από τη Θεσσαλονίκη.

, Samsung Omnia HD i8910 Vodafone

, Samsung Omnia HD i8910 Vodafone

Special thanks to K.Koufoudakis.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Κάτι γίνεται μα την Vodafone. Έχω την εντύπωση οτι πλέον φέρνει αρκετά τηλέφωνα από το εξωτερικό έτσι ώστε να τα έχει πρώτη!!

Dimitris

Αυτό το κινητό περιμένω. Πόσο θα κάνει χωρίς σύνδεση;

Τι να πώ !! Είναι δυνατόν να κολλάνε τις αφίσες και να μην ξέρουν αν και πότε θα το έχουν !! Το ίδιο γινόταν και την Δευτέρα με την Cosmote και το Magic!! Το κάθε μαγαζί έλεγε και κάτι διαφορετικό.

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Εγώ που ρώτησα, μου είπαν και καλά ότι μπορεί κάποιος να το πάρει δωρεάν αν κάνει σύνδεση στο Vodafone 45(που εγώ το αποκλείω διότι το κινητό θα κάνει κανα 600αρι στα σίγουρα)
Ο υπάλληλος(όταν τον ρώτησα) μου είπε ότι δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα το έχουν,αλλά σίγουρα στα μέσα Ιουλίου!!! !!!!!!!!!!!!
Συγγνώμη, ένα μήνα πριν βάζει αφήσα για κάτι που θα χει ένα μήνα μετά;
Η εμένα με είχε εκνευρίσει η αποκλειστηκότητα της Wind με το Xperia!
Για πέντε μέρες πιο πριν;
Έλεος!

Michalis

paidia prokeite gia monadiko montelo i aisthisi tis othonis theiki exei mesa kai to route 66
kai apla evala kai tin ellada mesa
na einai kala to e-click.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.