Samsung Project Valley: Σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone

Ήδη από το Μάρτιο του 2015, υπάλληλος της Samsung αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο το οποίο έχει την κωδική ονομασία Project Valley. Μόλις τον περασμένο μήνα, υπήρξαν αναφορές που αποκάλυπταν κάποια χαρακτηριστικά της συσκευής.

Τώρα, μια νέα έκθεση έρχεται για να μας αποκαλύψει τον κατάλογο με τις αγορές που η εταιρεία θα κυκλοφορήσει, για αρχή τουλάχιστον, την συσκευή της. Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση, το αναδιπλούμενο smartphone “Project Valley” θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Γαλλία, την Πολωνία, καθώς και το σπίτι της κατασκευάστριας εταιρείας την Νότια Κορέα. Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το τηλέφωνο θα φέρει τον αριθμό μοντέλου του SM-G929F.

Η παραπάνω λίστα δείχνει ότι εκείνοι που ζουν στις ΗΠΑ δεν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το smartphone, αν και δεν αποκλείεται το γεγονός η Samsung να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του τηλεφώνου αργότερα σημειώνει επιπλέον η έκθεση.

Samsung Project Valley: Σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone, Samsung Project Valley: Σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο smartphone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

οριστε που μερικοι νιωθανε αδικημενοι που δεν εφερε το note5 στην ευρωπη.κ αν βγει κ ειναι κ σωστο απροβληματιστο εργαλειο καλα θα κανει να αργησει να το παει HΠA γιατι τα αμερικανια εχουν παρει αερα με το μηλο τους.ασε τους εκει να ασχολιουνται με τα concept του iphone 7 που πέρα για περα μη ρεαλιστικα ειναι.αφου το ειπαμε αν καποιος εχει τα μεσα να αλλαξει τα smartphone οπως ειναι αυτη ειναι η samsung κ η lg.οι αλλοι concept στο photoshop.

petros 21

Κατηγορουσαν την Samsung οτι σχεδιαστικα ειχε κολλήσει και εβγαλε το EDGE και τωρα αυτο,

VasilisA3

Να δούμε την υλοποίηση. Αν και πιστεύω για λόγους Marketing για αρχή θα δούμε κάτι καλο αλλά όχι όπως το φαντάζομαι. Το τέλειο θα ήταν μια συσκευή λεπτή να αναδιπλωνεται στα 3 και να έχει και εξωτερική οθόνη ώστε να χρησιμοποιηται το κινητό διπλωμενο.

KostasB

Άντε να δούμε και κάτι εντελώς διαφορετικό…
Όσο για το Note 5 δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που δεν ήρθε ακόμα Ευρώπη. Τελείως απαράδεκτο.

Gvirginia

Αν οι ναυαρχίδες τώρα έχουν 700+€, φανταστείτε πόσο θα έχει το παραπάνω. Ή θα είναι τούμπανο με απλησίαστη τιμή ή θα έχει και αυτό ~700€ αλλά με mid range χαρακτηριστικά, έτσι φαντάζομαι.

tasos

Ξέρετε πιστεύω ότι θα κάνει 100% πάνω από 1000€….σωστά.

KostasB

Εντάξει λογικό να κοστίζει πιο ακριβά από οτιδήποτε άλλο. Και οι πρώτες τηλεοράσεις 4K ήταν απλησιαστες. Κάθε τεχνολογία που κυκλοφορεί εμπορικά για πρώτη φορά είναι ακριβή…

tech21man

Η τιμη ειναι ασχετη στην συγκεκριμενη περιπτωση. Οι early adopters παντα πληρωνουν παραπανω και παντα ειναι αυτοι που γουσταρουν κιολας στην τελικη (ακριβως γιατι μπορουν και το εχουν πρωτοι οταν ειναι οντως καινοτομο οχι…χρονια μετα).

Η samsung τον τελευταιο καιρο, εχει παρει φωτια οπως και να το δει κανεις.

Ελαφρωσε το touchwiz σχεδον υπο την απαιτηση forum geeks? Ναι.

Σκιζει το chrome στα δυο με το δικο της browser? Ναι.

Αναβαθμιζει την ποιοτητα κατασκευης σαν καρφι στην apple (no bendgate) και σε ολους τους ψηφιακους μεσσιες που λεγανε οτι το να θυσιασεις sd και αποσπωμενη μπαταρια θα την κατεστρεφε? Ναι.

Εκανε μια σχετικη στροφη στο design με το edge? Ναι. Ακομη τρεχουν καποιοι κινεζοι με 2.5d.

Εφτυσε την qualcomm και της βγηκε σε καλο? Ναι.

Αναρωτιεμαι τι σκεφτεται για μετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.