Samsung: Νέο roadmap δείχνει καθυστερήσεις στο update σε Marshmallow

Τον Ιανουάριο είχε διαρρεύσει ένα roadmap για το πότε θα αναβαθμίσει η Samsung τις συμβατές συσκευές της σε Android 6.0 Marshmallow. Κάποιες από τις συσκευές της λίστας αναβαθμίστηκαν ήδη (βλέπε S6) ενώ άλλες περιμένουν ακόμη το update.

Άλλα μοντέλα όπως τα Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge και Samsung Galaxy S5 αναμένονταν να πάρουν Marshmallow Μάρτιο με Απρίλιο, όμως απ΄ότι φαίνεται θα πάρουν αναβολή.

Νέα διαρροή που έχει στα χέρια του το PhoneArena δείχνει ότι Galaxy Note 4 και Galaxy Note Edge θα αναβαθμιστούν Απρίλιο, αποκλείοντας έτσι την περίπτωση του Μαρτίου. Όσο για το Samsung Galaxy S5, πηγαίνει ακόμη πιο πίσω, για Μάιο.

Σίγουρα η καθυστέρηση είναι κάτι που δεν θα χαροποιήσει τους κατόχους των παραπάνω μοντέλων, όμως το θετικό είναι ότι η αναβάθμιση θα έρθει κάποια στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S6/S6 edge: Eπίσημα το παγκόσμιο Marshmallow update

samsung marshmallow update delayed, Samsung: Νέο roadmap δείχνει καθυστερήσεις στο update σε Marshmallow

samsung marshmallow update delayed, Samsung: Νέο roadmap δείχνει καθυστερήσεις στο update σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Max91

Έχω S6 και ο ανηψιος μου s6 edge αλλά ακόμα τίποτα, αν είναι να ανακοινώνουν ενάμιση μήνα πριν και ακόμα τίποτα καλύτερα ας το αφήσουν. Πιο αργά δεν γίνεται.

ChrisG

μπράβο samsung.κινέζικες εταιρείες δώσανε marshmallow και εσύ το χαβά σου.κρίμα.θα βάλεις και εσύ μυαλό σύντομα.ο καταναλωτής εάν τιμωρήσει,βάζει τους πάντες στην θέση τους ας είναι apple,samsung,htc,sony και όποιος άλλος θέλει.

Christosk

S6 edge 32gb Ελληνικο, ακομα τιποτα, ουτε με Wi-Fi ουτε με Smart Switch.

nikosmp

άσχετο και σχετικό έχω ένα τάμπλετ Samsung sm-110 jb 4.2. Πως βάζω τι αναβαθμίσεις ασφαλείας που έχουν βγει από τη google για το αντρόιν?
Ρωτάω γιατί στο HUAWEI μου είχα ένα update για security paches for android system.

Dimitris

Μέχρι να τα αναβαθμήσει θα έχει βγει η καινούρια έκδοση και θα τρέχει!
Πάλι καλά που η Google βγάζει καινούρια έκδοση κάθε χρόνο και όχι κάθε εξάμηνο….

Mike

Ένας λόγος παραπάνω να μην ξαναπάρω
Samsung. Εδοσα ένα κάρο λεφτά για το note 4,και μασ έχει γράψει για τα καλά

vladimiros

@Max91 Αν θυμαμαι καλα εσυ δεν εχεις το Ζ3+…τι S6 μας λες τωρα..η μηπως το εδωσες?

giannogeorge

“Κάποια στιγμή”!

giannis

Καλησπέρα παρέα! Έχω s6 edge 64gb και η κοπέλα μου έχει το ίδιο μοντέλο σε έκδοση των 32gb. Και τα δύο είναι από ελλάδα και είναι της vodafone. Το 32άρι πήρε 28/2 την 6.0.1. το 64άρι ακόμα με την lollipop.. δεν ξέρω τον λόγο. Μπορεί κάποιος να καταλάβει τι παίζει;

Kateriniotis

Μην τρελενεστε με τις αναβαθμίσεις τόσο πολύ ρε παιδιά! Relax…

George

Εμένα μου έχει έρθει από την προηγούμενη εβδομάδα. S6 edge αγορασμένο από sevenspot

Max91

@vladimiros
Ναι η αληθεια ειναι οτι το S6 ειναι της αρραβωνιαστικιάς μου, αλλα ενταξει δεν μπορω να το γραφω ολη την ωρα 😛 (αν και εαν ειχα την ευκαιρια θα το εδινα για ενα S6) απο κει ξερω τις διαφορες αυτων των δυο συσκευων. (η Sony πρεπει να ανακοινωσει κατι πολυ καλο τον Σεπτεμβρη για να ξανα παρω xperia αλλιως με βλεπω με ενα S7)

Ανακιν

George και εγώ από seven το έχω και δεν μου έχει έρθει το update με firmware από Αυστρία εσένα από που είναι; το μόνο κακό που έχει η Samsung έλεος με αυτά τα update τελευταία το περνουμε

George

@anakin Αν έχω καταλάβει καλά Vodafone Italy είχε προεγκατεστημενες κάτι εφαρμογές της voda αλλά στα ιταλικά.

Ανακιν

@george Ευτυχώς δεν μου είχε προεγκατεστημενες εφαρμογές παροχου εμένα τουλάχιστον γίνετε να τις διεγραψεις; χωρίς ροοτ; στο sammobile είδα ότι στις περισσότερες χώρες έχει κυκλοφορήσει μέσα και η Κύπρος μόνο εδώ περιμένουμε ακόμα

Cabalerro

Αν αυτο που σας καιει ειναι οι αναβαθμισεις μονο nexus..ξεκολατε με τα παραπονα…ειναι γνωστο οτι οι αλλες εταιριες καθυστερουν,καθυστερουσαν και θα καθυστερουν..τα πραγματα ειναι απλα…

merkon

Σε Note 5 έχω εδώ και 3-4 μέρες marshmallow 6.0.1, από μπαταρία δεν είμαι σίγουρος ακόμα αλλά πιθανόν να είναι λιιιγο βελτιωμένο, το δαχτυλικο αποτυπωμα εμφανώς πιο γρήγορο από πριν και πλέον έχει διορθωθεί το θέμα που είχε η συσκευή με το multitasking και τις εφαρμογές που κρατούσε ανοιχτές!
Πριν 1 μήνα άλλαξα από IPhone μετά από 6 χρόνια σε Note 5 και είμαι φουλ ικανοποιημενος μέχρι στιγμής!

Ανακιν

Caballero δεν περνώ nexus δεν μου αρέσουν σαν κινητό και δεν εννοώ μόνο εξωτερικά όπως και οι περισσότεροι βέβαια μόνο Samsung και ξερό ψωμί

xrhstos maurakis

παιδια στο s6 το απλο που εχω μου μου ηρθε και πραγματικα δεν μπορv να πιστεψω το ποσο ποιο καλο εγινε το κινητο δεν υπαρχει ιχνος lag και φτιαξανε και τιν ram επιτελους

forneverarrow

Βαρέθηκα την αηδία με το update…

Ελπίζω να γίνουμε αρκετοί που δεν θα ξαναπάρουμε Samsung, μήπως πάρει το μήνυμα. Αν και δεν με ενδιαφέρει γιατι για εμένα το βασικό πρόβλημα είναι η Google και το Android. Η πολιτική της Google φταίει και δεν υπάρχει ελπίδα. Επομένως, και εφόσον το WP το δοκίμασα δυο φορές και δεν… το iPhone είναι μονόδρομος. Και μιλώ για την ακριβή κατηγορία πάντα, γιατι αν ήθελα κινητό των 200€ δεν θα είχα απαίτηση για update.

Andreas

Εγώ με LG G3 έχω Marshmallow εδώ και 1 μήνα!

Απλά έβαλα την επίσημη ROM της Πολωνίας (που πρωτοκυκλοφόρισε εκεί πριν απο τις άλλες χώρες) εχοντας μάλιστα ΚΑΙ Ελληνικα!

Με μια διαδικασία ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, με πρόγραμμα της LG. ουτε root ουτε recoverys κτλ.

chris

“Moto G 2014 Marshmallow update is now rolling out, Tuesday, Mar 1, 2016 ”
Να κάτι τέτοια βλέπεις και…….

Makis

@forneverarrow & Cabalerro +1

Περσινές ναυαρχίδες των 600 ευρώ και έχουν μείνει στην 5.1.1, όπως το Nexus 4 του 2012 :))))

NikosAr

@forneverarrow +
Με κάλυψες ..

chris

forneverarrow @ σε κάθε τιτλο με την λεξη samsung edge μπαίνεις και γράφεις την ίδια καραμέλα να φύγουν απο samsung και να παρουν iphone , δηλαδή να πουλησουν το ρολόι να παρουν κομπολοι, έλεος

Νίκος

forneverarrow λογική προβατου..
Όταν παίρνεις 200 ΕΥΡΏ κινητό τότε λυπάμαι που σκέφτεσαι έτσι αλλά δεν τρέχει τίποτα κακό με το να περιμένεις αναβαθμίσεις. Μιλάμε για εταιρείες που βγάζουν δισεκατομμύρια και τους δικαιολογείς να αδυνατουν να φτιάξουν αναβαθμίσεις για ένα κινητό τους, φθινοτερης κατηγορίας;
Να σας ενημερώσω.. στο xda για παράδειγμα υπάρχει ΈΝΑ ΆΤΟΜΟ και σε μισό μήνα έχει δώσει Marshmallow στο Galaxy s3 (που κοντεύει τα 4 χρόνια και η αξία του, αν έβγαινε τώρα, θα ήταν κάτω από 50 ευρώ) μέσω της cyanogenmod. ΈΝΑ. ΆΤΟΜΟ.
Στεναχωριεμαι πραγματικά να βλέπω άτομα να μιλάνε για κινητα των 600+ ευρώ και μόνο τότε να θεωρούν φυσιολογική την αναβάθμιση τους. Υπάρχουν αξιόλογες εταιρείες (όπως η xiaomi) που ευτυχώς δεν έχουν τέτοια λογική και πετυχαίνουν πολλά..

Makis

Βρε τι είπε ο άνθρωπος και του λες λογική προβάτου, λες και δεν ξέρουμε το xda;
Φιλαράκο δεν είναι όλοι το ίδιο να κάθονται και να ρουτάρουν-φλασάρουν, έτσι;
Το έχουμε πει επανηλειμένα. Οι καστομιές ενέχουν και κινδύνους. Δεν δικαιολογούμε το ότι δεν αναβαθμίζονται αυτά των 200, αλλά θεωρούμε λογικό να πάρουν λιγότερες αναβαθμίσεις και ίσως πιο καθυστερημένα. Για των 600, γελάμε και μ’ αυτούς που τα σκάνε και περιμένουν…

forneverarrow

@Chris: δεν προσπαθώ να πείσω κανένα να πάρει iphone. Λέω τα πράγματα ξεκάθαρα. Έχετε φαγωθεί να πάρετε S7 ξεχνοντας την τύχη που θα έχει σε ένα χρόνο από σήμερα! Δεν έχω S6, αν και θα το έπαιρνα αν η Samsung με σεβοταν ως καταναλωτή. Δεν θα πάρω S7 για τον ίδιο λόγο. Έχω το S5 που πριν δύο χρόνια ήταν αυτό που είναι σήμερα το S7, και με άφησε με την πρώτη έκδοση lollipop (5.0), τη στιγμή που βγάζει κάτι j5 των 200€ με 5.1.1 out of the box. Σαν να μην έφτανε αυτό, μου λέει ότι θα περιμένω ως το Μάιο!

Επομένως, όχι, δεν την ξαναεπιλεγω.

Makis

Α μπράβο….

Magnus

Παιδιά αν και ξημερώματα:
Τώρα κατεβάζω το νέο επίσημο update για Ελλάδα!
Είναι περίπου 1,2+GB.

Eva

Note 4 sm n910f. Σας εχει ερθει τίποτα ρε παιδιά.

ChrisG

εγώ πάντως με sm-910c έβαλα με Odin την Πολωνική ενώ είχα άλλη rom και το κινητό πάει βούτυρο.ούτε ο Knox έγραψε ούτε τίποτε.έχω Marshmallow και όταν έρθει η κανοική του rom ας είναι και του χρόνου θα την βάλω.με την samsung αυτό είναι το καλό.βάζεις άλλη ρομ και τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.