Samsung S Pen: Με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο μέλλον;

Samsung S Pen μικρόφωνο, Samsung S Pen: Με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο μέλλον;

Την πιθανότητα το Samsung S Pen να έρχεται με ενσωματωμένο μικρόφωνο σε κάποια μελλοντική του έκδοση επιβεβαίωσε ο Chae Won-sik, επικεφαλής ανάπτυξης της γνωστής γραφίδας.

Σύμφωνα με το κορεάτικο The Investor ο Chae Won-sik συζήτησε τις δυνατότητες που έχει το S Pen για δημιουργία ψηφιακών υπογραφών, αν συνδυαστεί με άλλες μεθόδους πιστοποίησης όπως η αναγνώριση ίριδας και δαχτυλικού αποτυπώματος.

Ο Chae δήλωσε ότι η Samsung εργάζεται για μια πιο προηγμένη λύση ψηφιακής υπογραφής με διάφορους συνεργάτες ενώ επιβεβαίωσε ότι διεξάγονται έρευνες σχετικά με την κατασκευή ενός stylus που θα έρχεται με μικρόφωνο.

Να σημειωθεί ότι το 2014, η Samsung κατοχύρωσε μια πατέντα, η οποία αφορούσε στη χρήση του S Pen για την πραγματοποίηση κλήσης, χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο που θα διέθετε.

Πρόσφατα κατοχύρωσε μια άλλη πατέντα όπου εξηγούσε πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το S Pen για να μετρήσει το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα ενός χρήστη μέσω της αναπνοής του.

Βέβαια, όπως γνωρίζουμε, υπάρχει μια απόσταση από τις πατέντες μέχρι την πραγματοποίησή τους. Έτσι, παραμένει άγνωστο το αν και πότε θα δούμε τις προαναφερθείσες λειτουργίες στο S Pen.

Πάντως, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Wacom, η συνεργάτης της Samsung που βοηθά στην ανάπτυξη του S Pen, θα εστιάσει μόνο στη χρήση του για τα Galaxy Note, κάτι που σημαίνει ότι προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχουν σχέδια για τη γραφίδα σε άλλες συσκευές της Samsung.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Αντε και στο τέλος θα βγάλουν και μια ειδική έκδοση που το πενάκι θα έχει ένσωματομενο δονητή για τις κυρίες!

Nikopoup

Τώρα πως να πάρεις σοβαρά έναν άνθρωπο που γράφει τέτοια εξυπνάδες

Τασούλα

@bezilys
Αν βγάλει τέτοια έκδοση πρώτος θα τρέξεις να το αγοράσεις.

Georgerapp

Εμένα πάντως φιλος με note με είδε ασυναίσθητα να το χωνω αυτί μου το πήρε απότομα απο το χέρι κ με αποκάλεσε βλαχαδερο.όταν σήκωσα όμως το sony κ του ειπα ,στο ανοίγω στα 2 το κεφαλ;μαλάκωσε αμέσως.
Ο κάθε ένας όπως έχει συνηθίσει λύσεις υπάρχουν.

Παπαροκας tiamat

δικιο εχει ο bezilys ετσι που το πανε !

@τασουλα μαλλον εισαι αγορι και γλυκαθηκες !

Μάκης

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ντρέπομαι πραγματικά για μερικούς εδώ μέσα που επανειλημμένα δυστυχώς φέρονται σαν “ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ” προσβάλλοντας άλλους χρήστες έτσι απλά.

Υ.Γ Δυστυχώς εν ετει 2017 σε site τεχνολογίας που υποτίθεται ότι ο κόσμος που το επισκέπτεται είναι μιας κάποιας μόρφωσης, και ενδιαφέρεται υποτίθεται για αυτά που γράφει η σελίδα, να παρατηρούνται τέτοια ντροπιαστικά συμβάντα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.