Samsung SM-J260G: To πρώτο της Android Go;

SM-J260G, Samsung SM-J260G: To πρώτο της Android Go;

Ένα νέο μοντέλο από τη Samsung εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench με κωδική ονομασία SM-J260G. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα entry-level smartphone που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί την πρώτη απόπειρα του Κορεάτη κατασκευαστή στην κατηγορία συσκευών με έκδοση Android Go.

Από την καταχώρηση στο benchmarking site τα στοιχεία που παίρνουμε για το πρωτότυπο μοντέλο είναι ότι διαθέτει 1GB RAM και ότι «τρέχει» Android 8.1 Oreo out of the box. Το Android Go αποτελεί κομμάτι του Android Oreo και πρόκειται για έκδοση του λειτουργικού συστήματος ειδικά σχεδιασμένη για entry-level συσκευές με περιορισμένες δυνατότητες hardware (1GB RAM), δικτύωσης και μικρά πακέτα κατανάλωσης δεδομένων.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι η Samsung δεν λανσάρει συνήθως entry-level συσκευές με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google και ότι η μητρική είναι καταχωρημένη ως “universal7570_go” έχουμε τις ενδείξεις που χρειαζόμαστε. Το entry-level μοντέλο σύμφωνα με τη λίστα φέρει επίσης τέσσερις πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένους στο 1.43GHz.

Οι πρώτες συσκευές με Android Go έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά στις αρχές του έτους και ίσως ήρθε η ώρα για το μεγάλο κατασκευαστή να κάνει την ανάλογη κίνηση του. Οι πρώτες αναφορές λένε ότι το SM-J260G θα είναι το πρώτο Android Go μοντέλο της εταιρείας και ότι ίσως λανσαριστεί ως Samsung Galaxy J2 Core.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.