Samsung, Μπαίνει ξανά στο παιχνίδι των Windows Phone με 1080p;

Σήμερα, η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone είναι η Nokia και πιο αραιά η Huawei. HTC, Samsung και LG είχαν δοκιμάσει παλαιότερα αλλά δεν τους πήγε και τόσο καλά. Η Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζεται να προσπαθήσει ξανά και μάλιστα με μοντέλο που θα έχει οθόνη ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels.

Αυτό “προκύπτει” από την έγκριση που έχει πάρει ένα μοντέλο της με κωδική ονομασία SM-W750V από την επιτροπή πιστοποίησης για το Bluetooh. Ίσως να το δούμε στην επερχόμενη έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη, το Techblog θα βρίσκεται εκεί περιμένοντας όχι μόνο αυτό αλλά και το πρώτο Tizen smartphone της Samsung που φημολογείται ότι επίσης θα παρουσιαστεί.

Samsung SM-W750V, Samsung, Μπαίνει ξανά στο παιχνίδι των Windows Phone με 1080p;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George E.

Μετά την Sony αν επαληθευτούν και οι φήμες για την Samsung, θα ήταν πολύ θετική εξέλιξη για τα W.P και εμάς τους καταναλωτές να διευρυνθεί η γκάμα επιλογής συσκευής!

Panagiotis G.

Εμένα οτιδήποτε άλλο εκτός από Nokia δεν είναι wp. Η υποστήριξη που έχει και τα πράγματα που έχει κάνει για την πλατφόρμα είναι πραγματικά απίστευτα. Εάν δεν ήταν η Νοκια δεν θα ήταν εδώ που είναι τα wp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.