Πάνω από 1.3 εκ. Galaxy S8 έχουν πουληθεί μόνο στη Νότιο Κορέα

samsung galaxy s8 sales, Πάνω από 1.3 εκ. Galaxy S8 έχουν πουληθεί μόνο στη Νότιο Κορέα

Τα πρώτα δείγματα από τις παραγγελίες και τις πωλήσεις των πρώτων ημερών για τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, ήταν πολύ αισιόδοξα. Οι ναυαρχίδες του 2017 έσπασαν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ ως προς την ταχύτητα πωλήσεων, αλλά μέχρι στιγμής η Samsung δεν είχε δώσει ακριβείς αριθμούς.

Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ ξεπέρασαν το 1.3 εκατ. πωλήσεις μόνο στην Νότια Κορέα. Αυτό σημαίνει ότι πωλούνται περίπου 12.000 κομμάτια την ημέρα και φυσικά ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Το Samsung Galaxy S8 πούλησε 1 εκατ. κομμάτια τις πρώτες 37 μέρες. Σύμφωνα με τις πηγές, αυτό είναι σχεδόν το διπλάσιο από τους αριθμούς των Samsung Galaxy S7 ή Samsung Galaxy S6. Η ανακοίνωση των αριθμών είχε ως αποτέλεσμα και η μετοχή της Samsung Electronics να σπάσει εοπίσης ρεκόρ.

Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα το Rose Pink χρώμα για το Galaxy S8+ για την Ταϊβάν και θα φέρει Blue Coral και Pink Gold, ενώ μην ξεχνάμε την επιστροφή του “αναγεννημένου” Samsung Galaxy Note 7R. Η εταιρεία ευελπιστεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στις πωλήσεις της. Από Σεπτέμβριο θα φέρει Galaxy Note 8, αλλά η Apple με το επετειακό iPhone 8 δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghad21

Oλα αυτα ειναι ψεματα και ασυναρτησιες!Αν δεν τοποθετηθει ο εγκυρος σε θεματα samsung vai μην πιστευετε τιποτα!Και για να σας πεισει για το σκαρτο προιον δε θα διστασει να στειλει και 7 μηνυματα!https://techblog.gr/mobile/oneplus-5-vs-htc-u11-galaxy-s8-speed-test-3754/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.