H Samsung δοκιμάζει το Galaxy Note 8 με Android 7.1.1 Nougat

galaxy note 8 android nougat, H Samsung δοκιμάζει το Galaxy Note 8 με Android 7.1.1 Nougat

Το Samsung Galaxy Note 8 είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συσκευές που περιμένουμε να δούμε φέτος, τόσο επειδή είναι ναυαρχίδα της σειράς Note, όσο και επειδή έρχεται να διαδεχτεί το “εκρηκτικό” Samsung Galaxy Note 7. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Μέχρι να γίνει επίσημο, το Samsung Galaxy Note 8 θα συνεχίσει να μας απασχολεί με διάφορες διαρροές. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του HTML5Test, όπου η Samsung φαίνεται να κάνει δοκιμές με Android 7.1.1 Nougat.

Το κινητό έχει κωδική ονομασία SM-N950F, το prototype που δοκιμάστηκε είχε Samsung Internet 5.2 browser και κατάφερε να σκοράρει 488 πόντους σε σύνολο 555. Μιας και πρόκειται για prototype, οι αποδόσεις της τελικής συσκευής αναμένεται να είναι πολύ καλύτερες.

galaxy note 8 android nougat, H Samsung δοκιμάζει το Galaxy Note 8 με Android 7.1.1 Nougat

Όσο για το γεγονός ότι δοκιμάζεται με Android 7.1.1 και όχι κάποια έκδοση του Android Ο, εξηγείται από το ότι το Android O είναι ακόμη σε beta και θα ολοκληρωθεί από την Google κάπου τον Αύγουστο. Στη συνέχεια μπορούν να την πάρουν οι κατασκευαστές να κάνουν τις δικές τους παραμετροποιήσεις και να αναβαθμίσουν τα smartphones τους. Φυσικά ένα από αυτά θα είναι το Samsung Galaxy Note 8.

Οι φήμες για το Samsung Galaxy Note 8 λένε ότι θα έρθει με οθόνη 6.3 ιντσών Infinity Display, επεξεργαστή Snapdragon 836, μνήμη RAM 4GB, αλλά δεν αποκλείονται εκδόσεις με 6 και 8GB, διπλή κάμερα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

πλησιαζει ο βασιλιας των κινητων! καλα αυτο το σκορ σαν σκορ δεν μου λεει κατι. Στο s6 edge plus που εχω με τον stock browser βγαζει 486 αν θυμαμαι καλα(γιατι τον εχω σβησει) και με τον chrome 520

bezilys

Ναι σαν σκορ δεν λέει πολλά το xperia x που έχω 504 βγάζει και δεν είναι καν ναυαρχίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.