Samsung: Θα ενσωματώσει την Infinity Display σε όλη την mid-range σειρά

Samsung ενσωματώσει Infinity Diplay mid-range σειρά, Samsung: Θα ενσωματώσει την Infinity Display σε όλη την mid-range σειρά

Η Samsung έχει προχωρήσει στην αλλαγή της σχεδιαστικής γραμμής των σειρών Galaxy S και Galaxy A. Πλέον τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν Infinity Display οθόνες και edge-to-edge σχεδιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Investor, ο Κορεάτης γίγαντας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει Infinity Displays σε μια ακόμα μεγαλύτερη γκάμα συσκευών. Συγκεκριμένα, η πηγή αναφέρει πως η Sammie θα ενσωματώσει 18:9 οθόνες σε όλη την mid-range σειρά της. Αυτό σημαίνει πως πολλά smartphones της Galaxy J οικογένειας (περιλαμβανομένων και όλων των Galaxy A κινητών) θα φέρουν μέλλον νέο, bezel-less σχεδιασμό με πιο μακρόστενα panels.

Samsung ενσωματώσει Infinity Diplay mid-range σειρά, Samsung: Θα ενσωματώσει την Infinity Display σε όλη την mid-range σειρά

Ο λόγος που η Sammie θα προχωρήσει στην συγκεκριμένη αλλαγή φαίνεται πως είναι η προσπάθεια της να καταστήσει τις πιο οικονομικές συσκευές της ξεχωριστές, όσον αφορά το design, ώστε εκείνες να διαφέρουν από την πλειοψηφία των προτάσεων των ανταγωνιστών. Επιπρόσθετα, ο κατασκευαστής θα μπορούσε να αξιοποιήσει και τα OLED panels που φαίνεται να περίσσεψαν από την διακοπή της συνεργασίας του με την Apple. Έτσι, η Samsung θα αξιοποιήσει το απόθεμα, θα κάνει τα smartphones της πιο ξεχωριστά και εν τέλει θα μπορεί να δικαιολογήσει ελαφρώς πιο ακριβές τιμές.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα δούμε αν όντως η Samsung αποφάσισε να μεταβεί σε νέα σχεδιαστική γραμμή και χρήση των Amoled Infinity Display οθονών στα mid-range κινητά της. Εμείς ελπίζουμε όντως αυτό να γίνει, ώστε ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο εύρος τιμών της αγοράς smartphones να φουντώσει και ακόμα περισσότεροι κατασκευαστές να υιοθετήσουν την OLED τεχνολογία για τα κινητά τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Ε πόσο περισσότερα από τα 5 Κατοστάρικα μπορεί να πάει? Στα 700€?? :/

Darth

@Theo από την στιγμή που ακούγεται ότι το s9 plus θα πάει 1300 τότε είναι λογικό και τα mid range na pane 700 πχ

NikosAr

Πολύ σωστά τα σχόλια …. μοιράζει αύξηση τιμών …τα υπόλοιπα …ευτυχώς υπάρχουν κι άλλες πορτοκαλιές, ας ξεκολλήσουμε λίγο με τα * στάνταρ

NikosAr

Συμφωνώ με τα σχόλια … αύξηση τιμών … έρχεται , ευτυχώς υπάρχουν πλέον πολλές πορτοκαλιές ,ας ξεκολλήσουμε λίγο με το κατεστημένο !

Αλέξανδρος

Έτσι παιδιά, τρέλα αυτοί; Αλλού εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.