Samsung: Αυτές είναι οι ημερομηνίες αναβάθμισης στο Android Oreo;

Samsung ημερομηνίες αναβάθμισης Android Oreo, Samsung: Αυτές είναι οι ημερομηνίες αναβάθμισης στο Android Oreo;

Η Samsung έχει υποσχεθεί πως θα αναβαθμίσει σε Android 8 Oreo μια σειρά smartphones της, όμως μέχρι στιγμής η ενημέρωση έχει ξεκινήσει μόνο για τα Galaxy S8 και S8+. Όπως είναι λογικό, εδώ και καιρό υπήρχε η απορία σχετικά με το πότε οι υπόλοιπες συσκευές θα την λάβουν.

Ένας Τούρκικος ιστότοπος που ανήκει στην Samsung φαίνεται πως μας πληροφορεί με τις επίσημες ημερομηνίες αναβάθμισης των προγραμματισμένων μοντέλων στο Android 8 Oreo. Συγκεκριμένα, το Galaxy Note 8 θα λάβει την ενημέρωση στις 30 Μαρτίου. Προχωρώντας, τα Galaxy S7 / S7 Edge θα αναβαθμιστούν στις 13 Απριλίου, ενώ όλη η Galaxy A σειρά του 2017 (A3 / A5 / A7) θα δεχτεί το update στις 25 Μαΐου. Να σημειωθεί πως οι παραπάνω ημερομηνίες αφορούν την αγορά της Τουρκίας, όμως το χρονοδιάγραμμα δεν θα μεταβληθεί πολύ (ίσως και καθόλου) για την Ευρώπη.

Μπορεί λοιπόν οι κάτοχοι των προαναφερθέντων μοντέλων να μην έχουν ακόμα το Android Oreo εγκατεστημένο στις συσκευές τους, όμως τώρα μπορούν να πάρουν μια ιδέα για το πότε να περιμένουν την ειδοποίηση για αναβάθμιση. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η ενημέρωση ενδέχεται να φτάσει στην συσκευή αρκετές ημέρες αφού κυκλοφορήσει, οπότε ακόμα χρειάζεται υπομονή. Ας ελπίσουμε πως το update θα ξεκινήσει (για το κάθε smartphone) κοντά στις Τούρκικες ημερομηνίες και όχι πολύ αργότερα…!

Samsung ημερομηνίες αναβάθμισης Android Oreo, Samsung: Αυτές είναι οι ημερομηνίες αναβάθμισης στο Android Oreo;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Εγώ προσωπικά εχω το s8 το οποιο ακομα εχει το παλιό και πολλα ατομα που ξερω δεν εχουν ακομα παρει αναβαθμισεις πια ενημερωση ακριβως εχει ξεκινηση

bezilys

@Γιάννης εγώ αντίθετος την έχω πάρει εδώ και μήνα και δεν έχω καν ναυαρχίδα!

Jo

Κ σε μενα ακομα τιποτα….

Παναγιωτης

Μολις τωρα μου εδωσε την αναβαθμιση σε S8, ενω το ελεγχα καθε μερα!!!

Rizo

S8+ και ούτε εμένα δεν την έχει πάρει ακόμα.
@bezilys εσύ τι κινητό έχεις??

Simon

Καλή Πρωτομαγιά και αν…. s7 edge

Chris_BMW

Δεν είχαν πει οτι θα πάρει και το s6;;
Αλλα θα μου πεις εδω δεν το δίνει η Google στα Nexus θα το δώσει η Samsung..

Shouldangelsdie

Καλημέρα, μόλις μου ήρθε το OREO, σήμερα το πρωί… galaxy S8+

Fotis_T

Εγω πηρα σημερα ενημερωση για το S8 (baseband version AQK7)

Αλεξ

Εμένα μου είχε έρθει στο s8 ειδοποίηση για την εγκατάσταση του oreo πριν μια εβδομάδα έκανα factory reset πριν την εγκαταστήσω και από τότε δεν μου ξανά έβγαλε ειδοποίηση για να την εγκαταστήσω…

Blats

Ούτε σε εμένα έχει ερθει κατι…samsung s8

Dimitris

Εγώ έχω το j5 2017 ξέρουμε πότε αναβάθμιζεται σε android Oreo ?

JohnWave

Δεν έχει έρθει ακόμα η Oreo στα περισσότερα S8. Προσωπικά δεν βιάζομαι μιας και δεν προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο κατά τη γνώμη μου. Θα περιμένω να τη βάλουν πολλοί χρήστες, θα ακούσω γνώμες και αν δεν υπάρχει κανένα bug τότε θα τη βάλω. Όσοι βιάζονται μπορούν να περάσουν τη γερμανική DBT μέσω Odin φυσικά.

Vendetta

@bezilys who’s your daddy?
Apple and Sammy!!!

Κρατα την ενημερωση μαζι με το 1% της Sony…

AntonisK

Σήμερα αναβαθμίζονται τα S8+ & S8 της cosmote σε έκδοση G955FXXU1CRB7 & G950FXXU1CRB7 αντίστοιχα απ’ ότι λέει στο Sammobile!
θεωρητικά μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει και στους υπόλοιπους!!
Άντε να δούμε τι θα δούμε!!

Shouldangelsdie

Καλησπέρα παιδιά, όπως είδα και στο sumsung updates Ελλάδα μόνο η cosmote και επειδή η συσκευή μου είναι από cosmote (άσχετο αν χρησιμοποιώ vodafone) μάλλον γιαυτό πήρε το oreo.

bezilys

@Vendetta αυτό το 1% είναι που σε πονάει που έχει εδώ και μήνες oreo όσο για το “who is you|you daddy” έρχεται μην ανχονεσε και είναι sony! 😁

xarisgru

Εχοντας επισκεφτεί το sammobile βλεπω οτι η τουρκια εχει λαβει το oreo για το s8 εδω και αρκετο καιρο! Οποτε το χρονοδιάγραμμα της Τουρκιας μπορει να θεωρηθεί και διαφορετικο απ της Ελλαδας! Αρκετοι στην Ελλάδα δεν το εχουν παρει! Εχοντας αγορασει και εγω το s8 απ τα public της κυπρου, ακομα δεν εχω παρει την αναβαθμιση και την ελεγχω καθε μερα!

Eddie

Samsung galaxy J ???

Pitsi

Το note8 πάει σφαίρα πάντως…και για μένα αυτό μετράει…μονο να μην δημιουργήσει προβλήματα το Oreo

Vendetta

@bezilys απο που ερχεται???
Παντως μου κανει οντως μεγαλη εντυπωση που βρισκεται τα χρηματα να απασχολειτε προγραμματιστες ωστε να σας παραμετροποιουν τις νεες εκδοσεις…μυριζομαι freelancers και οποιος κανει τη δουλεια αμοιβεται με ενα νεο Sony…

AntonisK

Όποιος έχει κάνει την αναβάθμιση σε S8+ να μας πει από αυτονομία πως πάει γιατί άμα πέσει η αυτονομία του σαν του S9+ θα έχουμε πρόβλημα!!

Pitsi

AntonisK τι εννοείς οτι έπεσε η αυτονομία?? Με προεγκατεστημένο το oreo και έπεσε?

AntonisK

Pitsi έχει αναφερθεί σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο ότι τα S9 / S9+ σε σχέσει με τα S8/S8+ έχουν πολύ πιο χαμηλή αυτονομία της μπαταρίας. Θα μου πεις άλλο κινητό το ένα άλλο το άλλο και με το δίκιο σου αλλά έχουν την ίδια μπαταρία και πλέων θα έχουν το ίδιο λογισμικό.

AntonisK

Τελικά μου την έβγαλε εχθές μέσω του Smart Switch! 3GB και κάτι ήταν η αναβάθμιση!! Απο ΟΤΑ δεν έβγαζε τίποτα!! Έτσι την έκανα απο το Smart Switch χωρίς να κάνω φορματ στο κινητό.
Το κινητό (S8+) ρολλαρει μια χαρα και η μπαταρία του επίσης μια χαρά αλλά είναι η πρώτη μέρα σήμερα.

Αλεξ

Μου ήρθε σήμερα στο s8 μέσω ota

Shouldangelsdie

Παιδιά από μπαταρία πως είστε?? Και από ποιο πάροχο έχετε το update?? Εμένα η συσκευή είναι cosmote, πήρα πρώτος το Oreo αλλά από μπαταρία χαλιά! Μαθαίνω ότι από vodafone δεν έχουν πρόβλημα, ισχύει??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.