Samsung Ultra TOUCH, Κυκλοφορεί

Το Samsung Ultra TOUCH συνδυάζει οθόνη αφής WQVGA 2,8’’, τεχνολογίας AMOLED, με συρόμενο πληκτρολόγιο 12 πλήκτρων. Η τεχνολογία ΑΜΟLED προσφέρει υψηλή ευκρίνεια εικόνας και χρωμάτων ακόμα και σε φωτεινό περιβάλλον. Eνσωματώνει TouchWizv UI, που ανταποκρίνεται εύκολα στο άγγιγμα και προσφέρει μέσω των mobile widgets, άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε περισσότερο.

, Samsung Ultra TOUCH, Κυκλοφορεί

Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον που εντυπωσιάζει, χωρίς την ανάγκη γραφίδας, οι χρήστες έχουν στην παλάμη του χεριού τους όλες τις δυνατότητες του κινητού τους τηλεφώνου, από τη σύνταξη μηνυμάτων και την ψυχαγωγία (μουσική, ταινίες, παιχνίδια) μέχρι την εμφάνιση του δελτίου καιρού για διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το Samsung Ultra TOUCH διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με αυτόματη εστίαση, δεύτερη έγχρωμη κάμερα για βιντεοκλήσεις, ραδιόφωνο, GPS/geotagging για πλαισίωση των φωτογραφιών με πληροφορίες τόπου και χρόνου, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και αισθητήρα προσέγγισης, που κλειδώνει την οθόνη αφής κατά τις συνομιλίες και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Ultra TOUCH παρέχει μια ασυναγώνιστη mobile Internet εμπειρία, καθώς υποστηρίζει το πρωτόκολλο HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο και ταχύτητες λήψης περιεχομένου που αγγίζουν τα 7,2 Mbps.

, Samsung Ultra TOUCH, Κυκλοφορεί

Samsung UltraTOUCH
HSDPA 7.2 Mbps
Οθόνη: Αφής 2.8” WQVGA (240×400), AMOLED, 16 εκατομμύρια χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel CMOS με Dual Power LED
Αναπαραγωγή βίντεο: DivX, XviD, H.263, H.264, WMV9, MPEG4
Εγγραφή βίντεο 30fps VGA
FM Radio με RDS
Αναπαραγωγή ήχου: MP3, AAC, AAC+, WMA
GPS
Συνδεσιμότητα: Bluetooth v2.1, USB 2.0
Εσωτερική μνήμη: 95 MB
Κάρτα μνήμης: microSDHC (έως και 16GB)
Διαστάσεις: 110×51.5×12.7 χιλιοστά
Μπαταρία: 1000 mAh

Συζήτηση στο Techblog forum για το Samsung Ultra TOUCH

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.