Samsung Unpacked 5 event στην έκθεση MWC 2014

Ο Νοτιοκορεάτης κολοσσός Samsung ανακοίνωσε το event Unpacked 5 που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στην έκθεση MWC 2014 και όλα μαρτυράνε ότι έκει θα αποκαλύψει το Galaxy S5 (το Techblog θα είναι εκεί!). Το Galaxy S5 λέγεται ότι θα έχει οθόνη με ανάλυση QHD 1440×2560 pixels, 3GB RAM και κάμερα 16 Megapixel με λήψη βίντεο 2K.

Update: Samsung Galaxy S5, Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον Eldar Murtazin

Πρόσφατα ακούστηκε ότι υπάρχει περίπτωσει να ανακοινωθούν δύο εκδόσεις του, μια “Premium” με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit και μια πιο “Light” με τον τετραπύρηνο Snapdragon 805.

Samsung Unpacked 5 event, Samsung Unpacked 5 event στην έκθεση MWC 2014

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
μιχαλης

Αμα είναι ο 805 light ο 600 του s4 τότε τι είναι για τα σκουπίδια ? Τέλος πάντων Κώστα ποτέ ξεκινάει η mwc ?

Nikos

Η ιδια ιστορια και με την λεξη μινι.

Οταν η premium θα εχει 8πυρηνο 64bit
Ειναι λογικο ο 4πυρηνος 32bit να θεωρειται light μπροστα του.
Οχι light γενικως αλλα μπροστα στην premium εκδοση.

Enzo

Άντε με το καλό να βγει να γουστάρουμε! Το περιμένω πως και πως..!

Johnny

Είμαι σίγουρος ότι θα βγει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές ακριβώς όπως και το s4.Σε παρακαλώ Samsung δείξε λίγο έλεος και μην ανακοινώσεις 366215533883643 εκδόσεις του s5.Ένα s5 mini και ένα s5 zoom είναι αρκετά

Johnny

Είμαι σίγουρος ότι θα βγει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με δύο διαφορετικούς επεξεργαστές ακριβώς όπως και το s4.Σε παρακαλώ Samsung δείξε λίγο έλεος και μην ανακοινώσεις 3662153 εκδόσεις του s5.Ένα s5 mini και ένα s5 zoom είναι αρκετά

Nick

Υπαρχει ενα λαθακι στο αρθρο….περιπτωση οχι περιπτωσει…..

tiamat

α ρε τυχερε κωστα θα το δεις απο κοντα!!! περιμενουμε εντυπωσεις απο το νεο πριγκιποπουλο (δε λεω βασιλια γιατι βασιλιας ειναι μονο ενας!!! ,,το note!!)

λεγεται παντως οτι θα ειναι τοσο καλο που το s4 θα μας φαινεται οπως μας φαινεται τωρα το s2 !
.για να δουμε …

tasos

Κώστα θέλουμε να δούμε Nokialumia 1820 vs Samsung galaxy s5……batte of the year.

True

Εμενα κατι μου λει δεν θα παρουσιασει τωρα στο MWC το S5 και θα το παρουσιασει καπου μεσα του Απριλη στο episode 2.Παρολα αυτα θα ειναι κινιταρα αν ισχυουν οι φημες,εκτος απο μπαταρια πoυ λεγεται οτι θα ειναι 2900mah πανω σε Qhd οθονη.

Μιχάλης

Η μεγάλη διαφορά της Samsung με την apple είναι ότι η Samsung βαζει στο κινητό ότι σχεδόν έχει και όλα τα καινούργια χαρακτηριστικά ενώ η αππλε βαζει τεχνολογίες χρονων πίσω (1gb ram , ούτε HD αναλυση , χάλια μπαταρία , μεγάλα μπεζελ 8mp κ.α) σε μεγαλύτερη τιμη απο ότι οι ναυαρχίδες της Samsung .

djfapples

τι παραπανω προσφερει ενας 64μπιτος επεξεργαστης ????

jacob

Wow! Ουαου! Σουπερ! Τελεια!
Θελω να ξαναψησω πατατες στη νεα πλαστικη ψησταρια! Να δω θα τα ψηνει γρηγοροτερα?

Νικος

@jacob το μετελλικό πλαίσιο του iphone κάνει καλύτερη επαγωγή για ψήσιμο.. άσε που είναι και αντικολλητικό… Ακόμα να καταλάβετε κάποιοι πως όταν ένα κινητό δεν το κρατάς παραπάνω από 2 χρόνια μέγιστο.. και έχει μεγάλη πιθανότητα να χτυπηθεί είναι καλύτερα να το χαίρεσαι με ένα καπάκι που αλλάζει με 20 ευρώ από οτι ένα μεταλλικό unibody που είτε θα το βάλεις σε πλαστική πάλι θήκη.. είτε θα το κλαίς με τα 150 ευρώ που κάνει να το αλλάξεις;

Και τώρα σε σχέση με το θέμα μας, μου φαίνεται οτι κανείς δεν πρόσεξε την υφή της πρόσκλησης… λέτε να έχει σχέση με το πίσω μέρος του κινητού (δέρμα…;;;)

ΝΙΚΟΣ7

Ευτηχως βγαινει πριν το καλοκαιρι !!!!Να προλαβουμε να το παρουμε ολοι, να παιζουμε παρεουλα με αυτα τα S5 ρακετες ,και ο χαμενος απο ρακετα να το κανει δισκο σερβιρισματος και να φερνει τα φραπεδακια

GT

ρε @μιχάλη βλέπεις ότι το άρθρο μιλάει για ένα event της sammy όπου μάλλον θα παρουσιάσει την καινούργια της ναυαρχίδα, αναφέρεις 2 φορές στο σχόλιό σου τη λέξη apple βγάζοντας χολή χωρίς να έχει θίξει κανείς τη sammy… δηλαδή κάποιος που διαβάζει αυτό το σχόλιο(και δίκιο να έχεις που εν μέρη συμφωνώ μαζί σου) περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά??

Nihilist

Αρχικά να πω ότι δεν είμαι κάτοχος iPhone αλλα ενός xiaomi m3.

Στο θέμα μας προς τον ανίδεο, πραγματικά ανίδεο, Μιχάλη.
Το iOS σαν λειτουργικό ειναι πιο efficient στο θέμα διαχείρισης μνήμης και ΔΕΝ χρειάζεται τόση δύναμη όσο ενα android.
Οι φωτογραφικές μηχανές δεν μετριούνται σε θέμα ποιότητας απο τα MP αλλα απο το διάφραγμα κάμερας και το iPhone 5s βγάζει καλύτερα απο το S4.
Ποια τιμή; Note 3 vs iphone 5s?
Και δεν μιλάμε για παραεισαγωγής.

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ; ΕΛΕΟΣ.

Στο κεντρικό θέμα μας. Άντε να δούμε τι τούμπανο θα βγάλει η Samsung πάλι.

NINAKOS

-1 στον @Nihilist αποκαλεις ανιδεο τον μιχαλη εννοω εισαι ακομα ποιο ο μιχαλης απλα ειπε το εξεις γιατι να μην ειναι ποιο χρονικα δυνατα τα iphone καλο το ιοs σαν λογισμικο αλλα…. τα iphone στο εξαμηνο μενουν “πισω” εχω εμπειρια με iphone 4s και 5 οποτε αν εβαζαν λιγο καλλιτερα τεχνολογικα “εξαρτηματα” γιατι δεν μου αρεσει ο αλλος ορος τοτε θα ηταν ενα δυνατο πολυμηχανημα για μεγαλο χρονικο διαστημα οχι στο εξαμηνο OUT τωρα θεοποιεις ενα λογισμικο(ios) το οποιο δεν το εστειλε ο θεος απλα η apple εχει τους καταλληλους developers στην ουσια μονο αυτην τους εχει οταν γραφουν το προγραμμα πεταχτα για android λογικο το προγραμμα να κολαει σαν “π…..α” και οταν καθονται να “γραψουν” ενα προγραμμα με μερακη τοτε λογικο αυτο το GOD οπως λετε πολλοι εδω μεσα λογισμικο να μην κολλαει σε τιποτα…. για αυτο και η σαμσουνγκ ετοιμαζει με οχι καποια τυχαια αλλα την ιντελ λογισμικο και εδαφος για νεους developers η ομαδα οπως θες πες το η apple φτιαχνει λογισμικα 25 χρονια μην πω και λιγο μπορει παραπανω σκεφτειτε πριν απαντησεται η ψαξτετο δεν ειναι θεμα σκεψης λαθος δικο μου…. τωρα ειναι αλλα ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλα βαριεμαι αυτο και μονο οτι η apple εχει τους developers… Συνέχεια »

Enzo

Για κάποιο λόγο θυμήθηκα το Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού…:)

https://youtu.be/HoePGRDnnpY

Enzo

Για κάποιο λόγο, μετά το post#17 θυμήθηκα το Αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού…:)

NINAKOS

@enzo…. Γραψε με το ενα χερι στην βροχη τρεχωντας απο phablet ενα τοσο μεγαλο κειμενο και μετα παιξτο μαγκας ελεος, δεν εχεις με τι να ασχοληθεις ψαχνεις αφορμές ξεφτιλα

Enzo

Απλά LOL!

Stavros

Enzo εισαι θεος 🙂

goah

Για να δούμε τι θα αποκαλύψει το event αυτο, οσο για σενα φιλε νινακο συμφωνώ στο κομμάτι οτι η aple εχει αρκετο back up πίσω της εαν καταλαβα σωστα

gt

Πουλαμε το 4 κ περνουμε το 5.Απλα.

machineman

64 bit πρωτα το iphone 5s και μετα απο κανα μισο χρονο βγαζει η samsung με το s5 64 bit μαλιστα!ελπιζω με το s5 να μην κολαει με τον 64 bit και με 3g ram.

tiamat

η samsung ισως και να καταλαβε οτι πλεον ο ανταγωνισμος ειναι πολυ δυνατος και κινδυνευει να χασει πωλησεις απο παντου ,γιαυτο ισως επεσπευσε τη κυκλοφορια του s5 και αποφασισε να το κανει με premium υλικα (σε καμια περιπωση δε σημαινει οτι θαναι σωνει και καλα αλουμιο οπως πολλοι νομιζετε…καθως παιζει πολυ για μιξη υλικων με carbon fyber)

@
ρε ninakos!! σε βλεπω να σε παιρνει μεταγραφη ο εδεσσαικος στο team του μετα απο αυτο το κειμενο !!
(χαχα!!!!! κραξε με και μενα οσο θες ελευθερα το ξερω οτι παω γυρευοντας!!)

#enzo οντως εσυ θεουλις!!!!

Nio

Ρε ΝΙΝΑΚΟ…. Δεν ηξερα οτι αυτο ειναι το ονομα του αντιπροεδρου ρε..
Που σαι ρε μεγαλε???? Θεος…!!!!!!!
Παντως την δικαιολογια ετοιμη την ειχες.
Εκατσες ρε θηριο να γραψεις 21 σειρες μεσα στην βροχη, τρεχοντας κιολας???
Μεγαααλη καψα…. Αυτο κ μονο…
Αααα κ που σαι?? Την μεταφραση θελουμε απο το κειμενο. Γραφτην με την ησυχια σου.

tiamat

κωστα εγω να ζητησω συγνωμη απο το παιδι, απλα τον πειραζω! μια χαρα τα λεει απλα ετσι οπως τα εγραψε χωρις κομμα ,διαστηματα και τελειες γινονται δυσνοητα στην αναγνωση και προσωπικα δυσκολευτηκα πολυ να τα “απομαγνητοφωνησω”

tazos

Περιμενουμε με αγωνία,Samsung!
Διαρροή: (μη καλεσετε υδραυλικο)
https://www.entertaintheking.com/tech-news/2014/2/10/leaked-photo-specs-of-iphone-6-galaxy-s5
Λέει δείχνει το Iphone6 με διαφορα μεγεθη και σπεκς,όπως και τα specs του S5..ξέρετε τπτ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.