Samsung Wave Y, Με Bada 2.0 σε χρώμα wine red

Σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Ουκρανίας και με 165 δολάρια Αμερικής (125 ευρώ) έκανε την εμφάνισή του το Samsung Wave Y με το λειτουργικό σύστημα Bada 2.0 και σε χρώμα βαθύ κόκκινο wine red. Το Wave Y έρχεται με οθόνη 3.2 ίντσες LCD ανάλυσης 480×320 pixels και επεξεργαστή 832MHz. Διαθέτει κάμερα 2 Megapixel, ραδιόφωνο FM και NFC chip. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες.

, Samsung Wave Y, Με Bada 2.0 σε χρώμα wine red

, Samsung Wave Y, Με Bada 2.0 σε χρώμα wine red

Samsung Wave Y S5380
Λειτουργικό σύστημα: Bada 2.0
Επεξεργαστής: 832MHz
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 3.2 ίντσες, 480×320 pixels
Κάμερα: 2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 150MB
Κάρτα μνήμης: micro SD (2GB στο κουτί)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Radio FM
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: 110х58.2х12.3 χλστ.
Βάρος: 102.4 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αρης

για κοπελια μου φαινεται μια χαρα, αν ερθει 125 ευρω απο αλυσιδες τοτε απο κανα skroutz θα βρισκεται στα 109-111 οποτε μια χαρα..χαχα

εχει μεγαλη διαφορα απο bada 1 σε bada 2 παιδια τα εχω απο κοντα..
με bada 1 δεν παλευεται ενω με 2 ολα παρα πολυ βελτιωμενα
το μονο μειων πλεον ειναι η ποικιλια εφαρμογων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave S8500, Αναβάθμιση σε Bada OS 2.0

Μόλις τώρα φίλος του Techblog άφησε σχόλιο ότι αναβάθμισε το Samsung Wave S8500 στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Bada OS 2.0. Το Wave S8500 ήταν το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Bada OS της Samsung (Bada σημαίνει Ωκεανός στα κορεάτικα) και βασίζεται στο Linux.

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung, Θα αναβαθμίσει όλα(;) τα μοντέλα Wave στην έκδοση Bada 2.0

Χαράς ευαγγέλια για του κατόχους Samsung Bada κινητών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας στο Twitter αναμένεται να αναβαθμιστούν όλα(;) τα τρέχοντα μοντέλα Bada στην πιο πρόσφατη έκδοση Bada 2.0 αυτή που γνωρίσαμε μέσα από το μοντέλο Wave 3. Η Samsung μας “προσγειώνει” λέγοντας ότι τα χαρακτηριστικά του update θα διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο αναλλόγως […]

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave 3 Bada, Φωτογραφίες hands-on

Το smartphone Samsung Wave 3 με το λειτουργικό σύστημα Bada 2.0 χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική ποιότητα κατασευής και την απίθανη οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED. Τρέχει με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και συντηρείται από μπαταρία 1500 mAh. Είχαμε την ευκαιρία να το δουλέψουμε για λίγο. Δείτε τις φωτογραφίες.

Smartphones Bada Samsung Samsung Bada Smartphones

Samsung Wave 3 με λειτουργικό Bada 2.0, Αέρας ανανέωσης

Η Samsung ως γνωστόν αναπτύσσει από τα τέλη του 2009 το δικό της λειτουργικό σύστημα το οποίο ονομάζει Bada (Ωκεανός). Τα καλά μοντέλα smartphones με Bada τα προσέχει πάντα και τα εξοπλίζει με ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σήμερα παρουσίασε το νέο Samsung Wave 3 που θα φοράει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτπυργικού συστήματος Bada 2.0.