Samsung Xcover 3 B550: Διέρρευσε ένα νέο ανθεκτικό Feature Phone

Διέρρευσε σήμερα μια νέα συσκευή της Samsung που φαίνεται να απευθύνεται προς τους ανθρώπους της παλιάς σχολής, αυτούς δηλαδή που θέλουν από ένα κινητό να κάνει κλήσεις και να μην σπάει.

Παρ’ ότι η Samsung πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy Xcover 3 και κυκλοφορούν επίσης και φήμες για το Galaxy S6 Active, φαίνεται να θέλει να δημιουργήσει και νέο σκληροτράχηλο Feature Phone.

Το παρελθόν μαρτυράει ότι η Κορεάτικη εταιρεία θέλει να συνεχίσει την ίδια τακτική που δημιούργησε από τότε που ξεκίνησε να κυκλοφορεί η σειρά Xcover. Το 2010 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Xcover B2710, ενώ την επόμενη χρονιά το 2011 ανακοίνωσε και το πρώτο της ανθεκτικό smartphone Galaxy Xcover S5690. Λίγο καιρό αργότερα ανακοίνωσε τον διάδοχο του Xcover B2710, το Xcover 2, ενώ αρχές του 2013 ανακοίνωσε το αντίστοιχο smartphone Galaxy Xcover 2. Φέτος η Samsung δείχνει να θέλει να κυκλοφορήσει την νέα γενιά Xcover μαζί, και σε feature phone αλλά και σε smartphone.

Το Samsung Xcover 3 B550 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει με οθόνη 2.4 ιντσών ανάλυσης 240 Χ 320, με επεξεργαστή SC7703A, 128MB RAM και 128MB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης μνήμης microSD. Η μπαταρία του αναμένεται να φτάσει τα 1300mAh, που άμα κρίνουμε από την διάρκεια μπαταρίας του Samsung Xcover 2, θα μπορεί να μείνει για πολλές ημέρες χωρίς φόρτιση. Η κάμερα του αναμένεται να είναι 3 megapixel, ενώ θα υποστηρίζει ράδιο FM και Bluetooth. Η συσκευή θα υποστηρίζει κανονικά δίκτυα 3G, ενώ φυσικά θα παρέχει πιστοποιήσεις στεγανότητας IP67.

Η ανακοίνωση του πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το 2ο τρίμηνο του 2015, ενώ η τιμή του θα ξεκινήσει από 99 ευρώ.

Samsung Xcover 3 B550, Samsung Xcover 3 B550: Διέρρευσε ένα νέο ανθεκτικό Feature Phone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Miko

Για να χαριτολογήσουμε και λίγο… τι εννοεί ο ποιητής με το “θα μπορεί να μείνει για πολλές ημέρες ξεφόρτιστο” ;
Το δικό μου να δεις πόσες μέρες ξεφόρτιστο θα μείνει αν θα φύγω για ταξίδι και το ξεχάσω σπίτι…..

ChrostosNL800

Ξεφορτιστο =εχει αδειασει η μπαταρία και εχει κλείσει το κινητο(και άλλο μένει για πολλές μερες χωρίς να χρειαστεί φόρτιση).

loni

Γραψε καλυτερα “χωρις να φορτισει” το κινητο! Ξεφορτιστο, αφορτιστο κραταει μια αιωνιοτητα…

μαρια

έχω ένα παρόμοιο της nokia και όντως ξεχνάς να φορτίζεις…μου είχε κρατήσει μια βδομάδα το κινητό χωρίς φόρτιση…THE BEST PHONES EVER!!!!…όσο απαρχαιωμένα και να είναι, θα μείνουν για πάντα στην καρδιά των ανθρώπων (+mine)…<3

jonjon

Ήρθε η ώρα , να πάρω του πατέρα μου καινούργιο! Έχει το προηγούμενο και δεν το αλλάζει με τίποτα.

Ιφιγένεια

Όντως φαίνεται πολύ καλό, αλλά εγώ θα ήθελα το προηγούμενο μοντέλο το samsung c3350 x cover 2, το οποίο είναι δοκιμασμένο (από φίλο μου ερασιτέχνη ψαρά)να αντέχει μία ώρα στο νερό σε βάθος 2 μ. Πού μπορώ να το βρω;; Γιατί το ψάχνω και κανένα κατάστημα δεν το έχει. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου το πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.