Samsung Z2: Video από το μη ανακοινωμένο Tizen smartphone

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι η Samsung έχει στα σκαριά ένα νέο smartphone με το δικό της Tizen OS. Πρόκειται για το Samsung Z2, το οποίο έρχεται μετά το Samsung Z3 και σήμερα διέρρευσε για πρώτη φορά σε video.

Το Samsung Z2 είναι δίπλα στα Samsung Z1 και Samsung Z3, και οι τρεις συσκευές τρέχουν Unity app. Δυστυχώς το video δεν μας επιτρέπει να δούμε πολλά από άποψη design, καθώς δείχνει μόνο την μπροστινή πλευρά.

Το Samsung Z2 έχει πάρει ήδη WiFi και Bluetooth πιστοποίηση, αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στον Οκτώβριο και έχει ακουστεί πως πέραν της Ασίας, η Samsung για πρώτη φορά θα αποφασίσει να επεκταθεί και στην Αφρική. Από τεχνικά χαρακτηριστικά έχει ακουστεί ότι θα δούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 4.5 ιντσών, μνήμη RAM 1GB, μπαταρία 2000mAh και Tizen 3.0 OS.

Δείτε το video:

samsung z2 video, Samsung Z2: Video από το μη ανακοινωμένο Tizen smartphone

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Z5

Μακάρι να βγει κάτι καλό από αυτή τη προσπάθεια. Στα λειτουργικά συστήματα έχει πάρα γίνει το κακό από τους Αμερικανούς. Ότι θέλουν κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.