Κινητά τηλέφωνα Samsung… Ασφαλώς και Νομίμως!

, Κινητά τηλέφωνα Samsung… Ασφαλώς και Νομίμως!Δυο νέες «έξυπνες» υπηρεσίες αναπτύχθηκαν από τη Samsung προκειμένου να σας βοηθήσουν, σε περίπτωση κλοπής, να εντοπίσετε το ‘νέο κάτοχο’ του κινητού τηλεφώνου σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια σε στιγμές έκτατης ανάγκης! Πρόκειται για τις εξαιρετικά χρήσιμες λειτουργίες, Mobile Tracker και S.O.S Message, που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν από τη Samsung για το πιο αγαπημένο και απαραίτητο αξεσουάρ των καταναλωτών, το κινητό τηλέφωνο!

Χάσατε το κινητό σας τηλέφωνο;
Δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε πλέον, καθώς η υπηρεσία Mobile Tracker λειτουργεί ως «συλλέκτης πληροφοριών»» για τη συσκευή που μόλις σας έκλεψαν ή χάσατε. Μόλις η δική σας κάρτα SIM αφαιρεθεί από τη συσκευή σας και αντικατασταθεί από κάποια άλλη, το κινητό σας θα στείλει αυτόματα ένα διακριτικό γραπτό μήνυμα (SMS) σε έναν ή δύο αριθμούς που εσείς οι ίδιοι έχετε προκαθορίσει. Στο γραπτό μήνυμα θα αναφέρεται ο αριθμός κλήσης της νέας άγνωστης κάρτας SIM καθώς και το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τον ένοχο, ακόμα και να κινηθείτε, εφόσον το επιθυμείτε, νομικά εναντίον του, προκειμένου να σας επιστραφεί το Samsung κινητό σας.

Χρειάζεστε άμεση βοήθεια;
Μην ανησυχείτε, καθώς η υπηρεσία ασφαλείας S.O.S Message θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε σήμα κινδύνου, εφόσον παραστεί ανάγκη. Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, μπορείτε πατώντας τέσσερις (4) φορές οποιοδήποτε από τα δύο πλαϊνά πλήκτρα ρύθμισης της έντασης της συσκευής να στείλετε ένα γραπτό μήνυμα (SMS) έως και σε πέντε (5) αριθμούς που έχετε προεπιλέξει. Οι παραλήπτες του μηνύματος θα ενημερωθούν και θα έχουν τη δυνατότητα να σας καλέσουν και να σας προσφέρουν άμεσα την πολύτιμη βοήθειά τους.

Η υπηρεσία Mobile Tracker είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω του αγαπημένου Samsung SGH D900, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμη και στο νέο μοντέλο U100. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία Mobile Tracker καθώς και η SOS Message θα υπάρχουν στα νέα μοντέλα SGH E790, SGH E390 και SGH E590 τα οποία μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν στο φετινό 3GSM World Congress στη Βαρκελώνη, και θα παρουσιαστούν και στη CEBIT 2007 τον Μάρτιο στο Ανόβερο. Πολλά από αυτά τα νέα μοντέλα της Samsung θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά μέχρι τον Ιούνιο του 2007.

Επαφή: samsung mobile

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.