Sony Ericsson W580i | Διασκεδάστε στο ρυθμό του

, Sony Ericsson W580i | Διασκεδάστε στο ρυθμό τουΤο best seller των μουσικών κινητών, Sony Ericsson W580i, διατίθεται αποκλειστικά στο Γερμανό, σε μαύρο χρώμα και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πάντα μαζί σας όχι μονάχα την αγαπημένη σας μουσική αλλά και τη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας ή τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες. Συγχρόνως, η μοναδική υπηρεσία TrackID, με τη δύναμη της Gracenote Mobile MusicID, εντοπίζει και σας στέλνει το όνομα του τραγουδιού, του καλλιτέχνη και του άλμπουμ που αναζητάτε, ηχογραφώντας απλά λίγα δευτερόλεπτα μουσικής.

Η βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ παίρνει μουσική διάσταση, με τις αφίξεις των πιο μελωδικών επιλογών της αγοράς. Το νέο κινητό της Sony Ericsson W580i που συνδυάζει την υψηλή τεχνολογική ποιότητα με την πρωτότυπη λειτουργία TrackID, έρχεται στο Γερμανό για να διασκεδάσετε στο ρυθμό του.

Για τους πιο δραστήριους και απαιτητικούς καταναλωτές η βόλτα στο Γερμανό φέρνει ό,τι ζητήσεις για ατέλειωτη διασκέδαση, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαρια

Είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!! Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Lacta

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ! ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΔΙΑΡΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ COLL!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LACTA…!

IFY

Ειναι Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!! Το θελω παρα πολυ αν και πολυ συντομα θα το παρω!!!!!!!Ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!
IFY…..!!!

cofia

το κινητό είναι πολύ ωραίο και το έχω αγοράσει και εγώ αλλά η κάμερα ενώ τραβάει καλές εικόνες δεν έχει καλής ποιότητας βίντεο δεν ξέρω αλλά μπορεί να το έκανε μόνο σε εμένα αλλά κατά τα άλλα είναι καλό κινητό ..!!

Kwnstantina

Το κινητο ειναι παρα πολυ ωραιο σε λιγες μερες θα πας να ρο παρω και εγω ειναι καταπληκτικο!!!!!!!!

giorgos

mporei na einai wraio ekswterika egw pantos to metaniosa pou to phra to agorasa 4 fores dioti einai parapoli elatomatiko eimai sigouros oti kai se esas bghke kapoio problhma meta apo 1 mhna kai ston filo mu to idio 2 allakse einai katastrofiko phone 🙁

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.