Sharp Android One S3: Ακόμη μια συσκευή που μάλλον δεν θα δούμε στην Ευρώπη

Το Sharp Android One S3 παρουσίασε η Sharp στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα mid-range smartphone που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του αποτελεί μέρος του Google Android One project.

Το Sharp Android One S3 έρχεται με οθόνη IGZO 5 ιντσών, ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, ενσωματώνει Snapdragon 430 για SoC, RAM στα 3GB και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Sharp Android One S3 τιμή, Sharp Android One S3: Ακόμη μια συσκευή που μάλλον δεν θα δούμε στην Ευρώπη

Στην πλάτη του βρίσκεται κάμερα 13MP ενώ η κάμερα selfie έρχεται στα 5MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.700mAh. Για λειτουργικό φορά τη stock έκδοση του Android 8.0 Oreo. Να σημειωθεί ότι η συσκευή δεν διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Διαθέτει πιστοποίησης IPX5/ 8 για ανθεκτικότητα στο νερό και IP6X για ανθεκτικότητα στη σκόνη.

Έρχεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, πράσινο και ροζ στην τιμή των 297 δολαρίων. Η συσκευή ήδη ξεκίνησε να πωλείται στην Ιαπωνία, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα την δούμε στην Ευρώπη. Πάντως η εταιρεία στο πλαίσιο της IFA 2017 είχε αποκαλύψει σχέδιά να εισέλθει στην αγορά smartphone της Ευρώπης.

Sharp Android One S3 τιμή, Sharp Android One S3: Ακόμη μια συσκευή που μάλλον δεν θα δούμε στην Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λαζος Κυριακος Ιωακερης

Με την αρνητικη παραδοση που εχει ως τωρα η sharp και τα προιοντα της στην ελληνικη αγορα ειναι σχεδον βεβαιο εμπειρικα οτι δε θα εκανε πωλησεις. Ειδικα αν ληφθει υποψη οτι στην ελληνικη αγορα επικρατουν αλλες μαρκες και οι καταναλωτες τις εμπιστευονται κατεξοχην.

Ioannis

που πας ρε καραμητρο με τετοια μπεζελ κ σε τετοια τιμη και με 3gb ram???? Μπορει να εχει ωραια οθονη IGZO + του οτι προσφερει καποιου βαθμου αδιαβροχοποιηση αλλα περα απο αυτα τα 2 πραγματα τιποτα σπουδαιο. Τα θαλασσωσε και με το Aquos S2…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.