Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Χωρίς λόγια [Πάμε Γιαπωνία;]

Στην Ιαπωνία μεγαλουργούν! Δεν είναι μόνο το Xperia Z1 Compact που για πρώτη φορά βάζει στα hi-end σαλόνια ένα “μικρό” κινητό, δείτε και διαβάστε τα specs του Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F και πάθετε… πλάκα! Οθόνη 4.5 ίντσες τεχνολογίας IGZO με ανάλυση FHD και 487 ppi, τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 800, RAM 2GB και κάμερα 13.1 Megapixel.

Το EX SH-02F έχει πάχος 9.8 χλστ., μπαταρία 2120 mAh, ενσωματώνει μνήμη 16GB, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD (έως 64GB) και είναι αδιάβροχο. Σχεδιαστικό ενδιαφέρον προκαλεί το μεγάλο φωτάκι LED που έχει στο κάτω μέρος του για ειδοποιήσεις και θυμίζει έντονα το επίσης ιαπωνικό Sony Xperia S αλλά και Xperia P.

Θυμηθείτε. Το Xperia Z1 Compact θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, το Sharp δυστυχώς όχι. Πάμε Γιαπωνία;… ?

Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Χωρίς λόγια [Πάμε Γιαπωνία;]

Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Χωρίς λόγια [Πάμε Γιαπωνία;]

Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Sharp AQUOS PHONE EX SH-02F, Χωρίς λόγια [Πάμε Γιαπωνία;]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NINAKOS

ενταξει φοβερο sharp ισως η καλυτερη οθονη στον πλανητη ενταξει μια συνεργασια με την samsung και θα ξεσκισουν τα παντα

Χρηστος

Φυγαμεεε..!!:-)

Νίκος

Σαφώς και αυτό το κινητό μπορεί να ανταγωνίζεται το οτιδήποτε hi-end smartphone αλλά μιλάμε για κάτι που δεν θα δούμε πρακτικά ποτέ εδώ στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είχε μία τιμή της τάξης του 150 ευρώ πιο κάτω από το Z1 Compact λόγω brand.

Nickolas

Δε μπορώ να πω οτι με εντυπωσιάζει, ίδια χαρακτηριστικά έχει με όλα τα τελευταία μοντέλα των υπόλοιπων εταιρειών. Το LG G2 μου φαίνεται καλύτερο, όπως και το Ζ1, ειδικά από άποψη design.

apostolos

Ελεεινό bazel

Νικος Ιωαννίδης

Κάνε τα εισητίρια και έρχομαι 🙂
Καλημέρα σε ολους 🙂

Manos

@NINAKOS H LG φτιαχνει τις οθονες οχι η sammy

Johnny

Καλή προσπάθεια από την sharp για να απαντήσει στη sony αλλά με 2120 mAh μπαταρία και με FHD οθόνη δε νομίζω να αντέχει πολύ το τηλέφωνάκι,ειδικά με απιτητική χρήση .Άσε που από design δε λέει και πολλά…

Panagiotis

Μάνο αν δεν ξέρεις μην διορθωνεις. H Igzo έιναι τεχνολογία τις sharp και συνεπώς δικές της οι οθόνες.

azriel84

Γιατί ακριβώς να πάθουμε πλάκα με τα specs δεν κατάλαβα. Ούτε τιμή δεν αναφέρεται για να γίνει έστω μια σύγκριση με άλλα αντίστοιχα μοντέλα. Όσο για τις IGZO, δεν είμαι και τόσο σίγουρος πόσο high end είναι…IGZO έχει το νέο iPad Mini retina και τα θεματάκια του τα έχει.

NINAKOS

@Manos τι ασχετο ηταν αυτο ρε αγορι μου ποιος ειπε οτι ι σαμσουνγκ φτιαχνει τις οθονες καλα δεν ειχες δει και καλα την συνεργασια με το βιντεακι στο youtube με τα igzo και την συνεργασια με την σαμσουνγκ δεν ειπα εγω να συνεργαστουν ωστε να βγαλουν οθονες απλουστατο αυτο η αυτα που θα βγαλει να εχουν αντι για superamoled η led η lcd την igzo η συνεργασια αυτην δεν ειναι απλα μια ιδεα δικια μου Θα γινει και εχει επισημοποιηθει μεταξυ sharp kai samsung το ποτε θα αρχιζουν να βγενουν τα σαμσουνγ με οθονη igzo πανω τους δεν γνωριζω…. πρωτου προτρεχεται διαβαστε καλυτερα τι συμβαινει γυρω σας ποιος ειπε για την σαμσουνγκ αν και αναφορικα η σαμσουνγκ εχει ολοκληρα κομματια και στις οθονες

Chris

οκ τα καταλαβαμε ολα!!!! 😀

sokel

Ιαπωνία με χίλια όχι βέβαια για το συγκεκριμένο αλλά για άλλα πράγματα

ThanasisTe

κοπελιά πάρε τα λεφτά μου μέ έπεισες!!

Tasos

φύγαμε για Ιαπωνια τώρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.