Η Sharp εντυπωσιάζει με το mini SHL24 ultra-compact 4.5-ιντσών

Το Sharp mini SHL24 ultra-compact 4.5-ιντσών είναι μια εντυπωσιακή συσκευή υψηλής ποιότητας με κύριο χαρακτηριστικό του το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος. Στα 124x63x9,9 χλστ, 115 γρ. το smartphone της Sharp είναι τόσο compact όσο σχεδόν το 4-ιντσών iPhone 5s το οποίο είναι στα 123×58.6×7.6 χλστ. και 113 γρ.

Τα στοιχεία αυτά το κάνουν αρκετά ενδιαφέρον ενώ προσθέτουμε ότι το τηλέφωνο είναι IP57-certified, πράγμα που σημαίνει ότι αντέχει στο νερό και τη σκόνη.

Αυτές οι εντυπωσιακές διαστάσεις επιτεύχθηκαν χάρη στο γεγονός ότι τα bezel, δηλαδή τα περιθώρια γύρω από την οθόνη έχουν μειωθεί αρκετά, με το bezel στο πάνω μέρος να είναι σχεδόν ανύπαρκτο όπως και στα πλάγια ενώ είναι αρκετά εμφανές στο κάτω μέρος.

Όσο για την τιμή, διατίθεται γύρω στα 60,480 yen δηλαδή $590, όμως είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία. Καθόλου κακή τιμή αν σκεφτούμε ότι ο βασικός του αντίπαλος Sony Xperia Z1 κοστολογείται πολύ πιο πάνω.

, Η Sharp εντυπωσιάζει με το mini SHL24 ultra-compact 4.5-ιντσών

, Η Sharp εντυπωσιάζει με το mini SHL24 ultra-compact 4.5-ιντσών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Ναι αλλα ειναι τοσο καλο στα χαρτια οσο το xperia Z1(τετραπυρηνος,καμερα κλπ)?

Kyriakos

Είναι το ίδιο καλό με 800 επεξεργαστη, 2gb ram, 13 mp camera, ανάλυση 1920×1080 https://techblog.gr/mobile/sharp-aquos-phone-serie-mini-shl24/

Christos

ωραια! σε ευχαριστω!

Μιχάλης Φ.

Νομιζω οτι υστερει σε δυο πραγματα απο το Ζ1 compact, πρωτον δεν το Kitkat και δευτερο φαινεται οτι ειναι πλαστικο, ενω το Ζ1 ειναι γυαλι!

Βασίλης

ρε παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε Sharp?? έχω ψάξει σε διάφορα site άλλα τπτ

Γιώργος

Αξιόλογη προσπάθεια , παίρνει και micro SD

kwstascifi

Κάποιες εταιρείες πρέπει να παραδειγματιστούν από την Sharp σε αυτόν τον τομέα. Και το Aquos Xx έχει απίστευτη σχέση επιφάνειας-οθόνης.
Sony, Apple, παραδειγματιστείτε.

Panos7GR

Οθόνη 4.5 ιντσών και οι διαστάσεις του είναι σχεδόν ίδιες με το iPhone 5S. Πολύ πολύ ενδιαφέρον! Βλέπε Sony που λες ότι τα περιθώρια είναι αναγκαία γιατί είναι αδιάβροχο…
Νομίζω το iPhone 6 αν θέλει να ταράξει τα νερά, πρέπει να το κάνει τώρα! Πλέον έχουμε και εμπορική απόδειξη ότι δεν υπάρχει δικαιολογία να μείνει στις 4… Αναμένουμε!
Θέλουμε μεγάλη οθόνη σε όσο το δυνατόν μικρότερη συσκευή. Αν το πράξει η Apple τότε θα κινητοποιηθούν και οι υπόλοιποι. Μόνο γι αυτό χαίρομαι, γιατί το iPhone δεν με ενδιαφέρει σαν smartphone λογω iOS.

Alexis

Φίλε @Μιχάλης Φ υστερεί κατά την γνώμη σου! Εγώ προσωπικά προτειμώ το πισω μερος να ειναι απο πλαστικο να ανοιγει και να αφαιρειται η μπαταρια! Το sony xperia z1 compact παρολο που ειναι τερατακι σε specs σε ομορφιά δεν δεν μου αρέσει!

@Panos7GR Τι να κινητοποιηθούν και οι υπόλοιποι? Τα πιο τραγικά bezels του πλανητη τα εχει το iphone! Σχεδόν όλες οι γνωστες εταιριες εχουν κοιταξει το θεμα των bezels. Μη σε ξεγελανε οι 4 ιντσες αν ηταν 5 θα ηταν σαν το note 3 σε διαστασεις!

Panos7GR

Alexis, διάβασε καλύτερα το σχόλιό μου.

ddr2

@alexis
Δεν ειναι ετσι οπως το λες. Ανεξαρτητα απο το μεγεθος της οθονης του αιφον, καπου πρεπει να χωρεσουν και τα ηλεκτρονικα, τα οποια δεν ειναι λιγοτερα απο τα αλλα κινητα. Γι αυτο και το bezel.
Αν το αιφον ηταν 5 ιντσες, θα μπορουσε να ειναι μονο οθονη.

Tom

Πολυ ενδιαφερον! Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οταν βγαινουν κινητα πλαστικα με χρωματα πρεπει ολα να εχουν μια μαυρη ματ εκδοση a la nokia lumia 920. Μονο αυτο

kwstascifi

@ddr2
Έχεις άδικο, και η συγκεκριμένη συσκευή της Sharp το αποδεικνύει.

4,5in και διαστάσεις παραπλήσιες του iPhone με την 4άρα.

tom

Εγω για τα bezels πιστευω γινεται πολυ βαβουρα για το τιποτα. Το iphone εχει μεγαλα και ειναι πανεμορφο το g2 εχει μικρα και ειναι μια μετριοτητα. Αραχτε με τα πλαισια δεν ειναι το παν.

ironmanmark40

εχουν αφαιρεθει τα πληκτρα εντασης απο το πλαι και εχει μονο το πληκτρο on-off για αυτο και τα μειωμενα πλαινα bezel. (αναλογο κολπο της lg). εχουν μεταφερθει σαν capacitive buttons στο κατω μερος της οθονης του κινητου , μαζι με την μπροστινη καμερα και τους αισθητηρες. εξυπνο και καινοτομο.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ημουν κατοχος gx10 κσι gx20. Απιθανα κινητα πολυ μπροστα απο την εποχη τους. Μακαρι η Sharp να ξαναρθει ευρωπη. Παραδειγμα για την σονυ η εκμεταλευση του ογκου.

ddr2

@kwstascifi
Ειναι αλλο πραγμα οτι στο σασι του αιφον θα χωρουσε μεγαλυτερη οθονη και αλλο οτι το ιδιο το αιφον θα μπορουσε να ηταν μικροτερο ή η αν ηταν 5 ιντσες η οθονη του θα ειχε το μεγεθος του νοτε3.
Νομιζω οτι δεν λεμε κατι διαφορετικο, απλα ο καθενας μας το λεει αναποδα 🙂

Τομ

Χαχα μανωλη ειχα και γω το gx30. Λαγκαρε σαν τρελο αλλα μου αρεσε πολυ το κινητο για καποιο λογο, ισως λογω φοβερης οθονης για την εποχη. Και ηταν και ομορφο

manolinio7

Tom το lg g2 μονο μετριοτητα δεν το λες.. μην καρφωνεσε

Τομ

Το lg g2 ειναι ομορφο δηλαδη με το πλαστικο που γυαλιζει απο πισω; Ενα χαρακτηριστικο για το οποιο βριζουμε την samsung 3 χρονια τωρα; Οκ

Απο μπροστα δεν ειναι ασχημο, ειναι μονο οθονη βεβαια χωρις κανενα αλλη γνωρισμα. Αν ολο αυτο που περιγραφω σου φαινεται σχεδιαστικα παραπανω απο μετριο παω πασο, αλλα πιστευω οτι εχει χαμηλα στανταρ σε αυτον τον τομεα.

Να μου πεις ομορφο το G pad οκ. Το optimus G επισης ειναι συμπαθητικο. Η πλαστικουρα το G2 οχι δεν ειναι ομορφο. Επειδη εχει μικρα bezel και μονο δεν λεγεται ομορφο. Σορρυ. Το iphone ειναι πολυ πιο ομορφο το z2 επισης το htc one τους ξεφτυλιζει ολους. To g2 ειναι μετριο.

manolinio7

Αποψη σου φιλε.. μη νομιζςις οτι εχω g2 και το παινευω, note 2 εχω και δεν σκοπευω να το αλαξω ακομα ουτε με το note 3 (ισως στο note 4) αλλα δεν παυει να ειναι να ειναι μια πολυ ομορφη αυσκευη με ςλαχιστα bezel αυτο ειναι η ομορφια του για μενα και ειμαι υπερ του πλαστικου για διαφορους λογους..και το iphone 5 ειναι ομορφο απλα δεν συγκρινονται αυτα τα δυο λογω διαφορας οθονης.. οπως δεν συγκρινεις το g2 με το note 3….. το 5αρι για παραδειγμα μπορεις να το συγκρινεις με το s4 mini εκει ειναι η κατηγορια του.

manolinio7

Αποψη σου φιλε.. μη νομιζεις οτι εχω g2 και το παινευω, note 2 εχω και δεν σκοπευω να το αλαξω ακομα ουτε με το note 3 (ισως στο note 4) αλλα δεν παυει να ειναι να ειναι μια πολυ ομορφη αυσκευη με ελαχιστα bezel αυτο ειναι η ομορφια του για μενα και ειμαι υπερ του πλαστικου για διαφορους λογους..και το iphone 5 ειναι ομορφο απλα δεν συγκρινονται αυτα τα δυο λογω διαφορας οθονης.. οπως δεν συγκρινεις το g2 με το note 3….. το 5αρι για παραδειγμα μπορεις να το συγκρινεις με το s4 mini εκει ειναι η κατηγορια του.

Τομ

Τι να σου πω δεν σνομπαρω το γεγονος οτι σου αρεσει το lg, απλα νομιζω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Τα μικρα bezel ναι οκ ειναι της μοδας αλλα δεν θεωρω ομορφια το να εχεις φουλ οθονη μπροστα και πισω να εχεις ενα αδιαφορο γυαλιστερο πλαστικο με κουρμπα. Αληθεια το lg g2 περα απο την καπως high tech αισθητικη του ειναι οτι πιο αδιαφορο.

Και γω δεν εχω προβλημα με το πλαστικο αλλα πλαστικο απο πλαστικο διαφερει. Για δες το lumia 920 το μαυρο ματ πχ. Κουκλι σκετο. Οπως και κατι πλαστικα sony μεσαια εχουν ωραιο πλαστικο. Δεν εχω κανα φετιχ με το μεταλλο στα κινητα (και το γυαλι δεν το θελω κιολας).

Το iphone ειναι πανεμορφο ενα στολιδι. Ειδικα το 5. Το σκαρι του 4 ποτε δεν με εντυπωσιασε τοσο να σου πω και ας ηταν απο τα καλυτερα κινητα τοτε αν οχι το καλυτερο. Ισως ειναι και επειδη ολοι ειχαν τεσαρια τοτε τα παιρναν με το τσουβαλι και με κουρασε πριν καν προλαβει να μου αρεσει. Το σκαρι του 5 ομως ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχει σχεδιασει η apple μετα το unibody macbook πισω το 2009 (η το 8 δεν θυμαμαι)

tsou re

Έχω να δω sharp κινητό στην Ελλάδα από το gx30.γενικά ότι φτιάχνει η Sharp είναι Καλό από τν μέχρι ψυγεία…και από smartphone ότι έχουμε δει κίνα Ιαπωνία δίνει πόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.

Smartphones Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με τρία νέα Android smartphones [IFA 2018]

Η Sharp επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά, ένα χρόνο περίπου μετά από την ανακοίνωση των σχεδίων της, με τρία νέα Android smartphones που παρουσίασε επίσημα στην IFA 2018. Τα τρία νέα μοντέλα είναι τα Sharp Aquos D10, Aquos C10 και B10 με κόστος κάτω των 400 ευρώ.