Skydrive, Επιτέλους, gallery backup αυτόματα στο iOS

Οι χρήστες smartphone με Windows Phone από καιρό τώρα είχαν την δυνατότητα να κρατούν αντίγραφα των φωτογραφιών και βίντεο τους στην γνωστή cloud υπηρεσία της Microsoft, Skydrive. Η Microsoft δεν είχε προσθέσει την συγκεκριμένη δυνατότητα στην εφαρμογή Skydrive για τις άλλες πλατφόρμες. Πρόσφατα όμως η εταιρεία αναβάθμισε την εφαρμογή της για τους χρήστες iOS, προσφέρωντας την δυνατότητα αυτόματου backup των φωτογραφιών και video στην γνωστή υπηρεσία cloud.

Οι χρήστες μπορούν να διατηρούν τις φωτογραφίες και τα video τους ανέπαφα, ενώ άλλοι, που τους ενδιαφέρει το bandwidth ή ο διαθέσιμος χώρος στο Skydrive, έχουν επιλογή περιορισμού της ταχύτητας κατά το uploading καθώς και του μεγέθους των αρχείων.

Skydrive, Skydrive, Επιτέλους, gallery backup αυτόματα στο iOS

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
maelko

Οι χρήστες windows phone έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν την επιλογή αυτόματου ανεβάσματος στο skydrive μέσα από την γκαλερί εικόνων έτσι όση ώρα είναι στο ίντερνετ τα άλμπουν στο skydrive ενημερώνονται από μόνα τους. Τώρα στο IOS με αυτή την εφαρμογή δεν ξέρω κατά πόσο επιτυγχάνεται η ίδια διαδικασία όταν η εφαρμογή δεν τρέχει στο παρασκήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.