Smartphone με οθόνη a la Infinity-O από τη Huawei για να προλάβει τη Samsung;

Smartphone οθόνη Infinity-O Huawei προλάβει Samsung, Smartphone με οθόνη a la Infinity-O από τη Huawei για να προλάβει τη Samsung;

Φαίνεται πως η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που ετοιμάζει smartphone με Infinity-O Display μιας και η Huawei δημοσίευσε teaser για συσκευή με οθόνη ίδιου design με της Samsung, ενώ εμφανίστηκε φωτογραφία που ίσως δείχνει την πραγματική συσκευή η οποία δε μοιάζει με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone.

Η Huawei συνεχίζει να “επιτείθεται” στη Samsung μιας και δείχνει πως ετοιμάζει smartphone με οθόνη που μοιάζει με την Infinity-O Display της Samsung, θέλοντας να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής που κυκλοφορεί smartphone με τη selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα στην οθόνη. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η Huawei σκοπεύει να είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφορεί αναδιπλούμενο smartphone, θέλοντας να “κλέψει” τη δόξα από τη Samsung.

Σύμφωνα με το teaser της Huawei στο Weibo, εμφανίζεται ένα smartphone το οποίο βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό, ενώ στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης φαίνεται να πέφτει ένας μετεωρίτης, δείχνοντας πως σε εκείνο το σημείο θα βρίσκεται η τρύπα για τη selfie κάμερα. Επιπλέον, το teaser αποκαλύπτει το μήνα Δεκέμβριο, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο smartphone με αυτό το σχεδιασμό πιο γρήγορα από ότι θα περίμενε κανείς, μιας και ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα προέρχεται από τη Samsung.

Τέλος, μένει να δούμε ποιά εταιρεία θα κυκλοφορήσει smartphone με αυτού του είδους την οθόνη, η οποία αναμένεται να μην έχει notch αλλά τη μικρή τρύπα για τη selfie κάμερα. Το θέμα φυσικά δεν είναι ποιά εταιρεία θα κάνει την αρχή αλλά ποιά θα το υλοποιήσει καλύτερα για να δώσει την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον τελικό χρήστη, ο οποίος θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιά συσκευή τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Smartphone οθόνη Infinity-O Huawei προλάβει Samsung, Smartphone με οθόνη a la Infinity-O από τη Huawei για να προλάβει τη Samsung;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Χαχαχαχα έτσι… παλιά τους τέχνη, κόσκινο

Max91

Μ’αρεσει που η Huawei ότι φήμη και να ακούσει από τους μεγάλους, πάει και το υλοποιεί πρώτη απλά για να λέει ότι είναι πρώτη. Κινητό σε σχήμα που***ς να ανακοινωθεί από apple Samsung, λογικά θα το κάνει πρώτη

tarif16

….Ενώ το μήλο κι ο κορεάτης είναι οι παρθένες μαρίες της τεχνολογίας!!!…ε μαξ και κιλερ?
….κι άλλο θεωρία κι άλλο υλοποίηση.
Αλλά αν ακόμα κολλάμε στις μάρκες….διαλέγω adidas uber alles.

tom

Έλεος ρε HUAWEI. SAMSUNGδεν θα γίνεις ποτέ πάρτο χαμπάρι. Φτιάξε πρώτα τα προβληματικά σου τηλέφωνα και μετά μιλάμε

VasilisN9

H Huawai θα γίνει Samsung και θα γίνει No 1 αλλά, την ίδια ώρα που θα κυνηγάει την ουρά της να γίνει πρώτη σε μια αγορά που πεθαίνει, η Samsung θα επικεντρωθεί σε νέες τεχνολογίες και θα τις πάρει μέχρι και το μερίδιο στα δίκτυα που έχει και βγάζει κέρδος. Οπότε είναι ένας ενθουσιασμός που θα της φύγει απότομα.

John Real

Η Huawei ήδη ξεπέρασε την Apple και σε 2-3 χρόνια θα ξεπεράσει και την Samsung σε πωλήσεις. Οι Αμερικανοί μάλιστα την φοβούνται τόσο πολύ που ο Τραμπ την απαγόρευσε στις ΗΠΑ προφανώς γιατί θα έκλεβε μερίδιο αγοράς από τα υπερτιμημένα σε σημείο απάτης εις βάρος των καταναλωτών κινητά του μήλου.

Flagship killer

Η huawei ξεπέρασε λέει την Apple χαχαχαχα με 30 μοντέλα η μια στην αγορά και με 3 η άλλη….
Με κινητά που ξεκινούν από 80 ευρώ η μια και από 800 ή άλλη…
Υ.Γ. σιχαίνομαι τα iPhone αλλά μη τα λέμε και όπως θέλουμε…
Υ.Γ. 2 ποιό μοντέλο μόνο μπήκε στην BF πιο φτηνά και από skroutz? Το p20 pro…
Γιατί;

Παναγιώτης

Και κάλα θα κάνει που δεν θα γίνει ποτέ Samsung Tom και δεν θα χρειαστεί να προσέχουμε μην κάνει μπάμ το κινητό.

Flagship killer

@Παναγιώτης δε θέλω να σε τρομάξω αλλά έχουμε 2018… αναφέρεις γεγονός του 2016 όπου…
Απέσυρε όλη τη σειρά (Δεν έκανε τον κινέζο όπως κάνουν οι… κινέζοι με τις πράσινες οθόνες) και στη τελική μετά από τέτοιο φιάσκο, το μπαμ όπως το λες, ο κοσμος βάση πωλήσεων τα προτιμά έναντι των ΧΑΒΑΙΑΝ ΤΡΟΠΙΚ!

dimitris

Τι ξεκατινιασμα ειναι αυτο ρε μαγκες? Ούτε δικές σας να ήταν οι εταιρείες! Ο καθένας παιρνει ότι του αρέσει και ότι θεωρεί καλύτερο. Αξιόλογες προσπάθειες πλέον γίνονται και από την xiaomi και από την huawei και είναι αποδεκτές και υπαρκτές. Εξ΄άλλου έχουν βγάλει τα πάντα και οι ιδέες για τα επόμενα βήματα είναι περιορισμένες, οπότε είναι λογικό ο ένας να κλέβει από τον άλλο. Το θέμα είναι ποιος θα το τελοιοποιήσει και θα το παρουσιάσει πιο σωστά.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

max εχεις τοσο δικιο!!!! ακομα γελάω με το 3d touch και καλα στο mate που μετρουσε μονο τα γραμμάρια σαν ζυγαρια στη κουζινα απλα για να προλάβει αυτο που βγαζαν τα leaks για το επερχόμενο τοτε iphone !

φαινεται ακομα και τωρα απο το σαπακι της mate 20 pro οτι ειναι ενα κινεζικο μπασταρδεμα απο iphone και samsung στη σχεδιαση !

Τζόν Φυστίκης

Παιδιά μη μαλώνετε άδικα.Μια είναι η εταιρια!Ζήτω η Nokia και το 8310!Το θέλουμε ξανά

Stathis

tom εγώ έχω το s9+ και η σύζυγος το p20 pro (λόγω συγκεκριμένων προσφορών που μας βγήκαν “τσάμπα” αλλιώς ούτε καν τόσα λεφτά!).. μάντεψε.. η huawei έχει ήδη γίνει samsung και την πατάει κάτω σε πολλά σημεία (κάμερα, μπαταρία κτλ κτλ) οπότε χαζοατάκες τέτοιου είδους είναι για εσωτερική κατανάλωση άσχετων και λοιπών γραφικών θαμώνων του techblog που οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν σε κάθε θέμα τις ίδιες και τις ίδιες ανοησίες για τις ίδιες εταιρείες. PS. Για την αντιγραφή στο το ότι η Samsung ετοιμάζεται πλέον να βάλει παντού 3 κάμερες που έβαλε το p20 pro επειδή αυτό έπιασε, δεν βλέπω κανένας καψερός από εσάς να το αναφέρει.. PS2. Εγώ ακριβώς επειδή δεν είμαι κολλημένος σαν κάτι γραφικούς εδώ μέσα, αναγνωρίζω και τις 2 εταιρείες (και όχι μόνο.. αλλά και εταιρείες σαν την Xiaomi με τις συσκευές με τα μισά λεφτά) και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω καλές συσκευές. Αν γούσταρα οπαδιλίκι θα πήγαινα στο γήπεδο, αν γούσταρα να είμαι γραφικός θα έμενα στα ζαγοροχώρια και αν γούσταρα να υποστηρίζω όπου βρεθώ και όπου σταθώ μόνο την κάθε Apple και την κάθε Samsung θα κοίταγα τουλάχιστον να πληρώνομαι για αυτό και όχι να πληρώνω σαν μερικά… Συνέχεια »

Kostas79

Stathis τα είπες όλα σε μια παράγραφο. Μερικοί νομίζουν οτι τα ξέρουν όλα αλλά δεν έχουν καταλάβει κάτι, δεν υπάρχει καλή και κακή συσκευή απλά ανάγκες και πορτοφόλια.

Panagiotis

Ωραίος ο Stathis. Αντε γιατί έχουμε γεμίσει κολημένους εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.