Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Smartphone τριπλή selfie κάμερα Meitu, Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Μέχρι σήμερα έχουμε δει smartphones με διπλή, τριπλή, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, διπλό notch, διπλή selfie κάμερα, και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να έχουμε το πρώτο με τριπλή selfie από την εταιρεία Meitu.

Το Meitu MP1801 εμφανίστηκε στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA με το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει να είναι η τριπλή selfie κάμερα. Πρέπει να αναφέρουμε πως και το Honor Magic 2 διαθέτει τριπλό setup για τη selfie αλλά έχει μια κάμερα στα 16MP και δύο αισθητήρες βάθους στα 2MP, για αυτό το λόγο δεν αναφέρεται σα smartphone με τριπλή selfie κάμερα.

Όσον αφορά τις selfie κάμερες του Meitu, αυτές διαθέτουν φακούς στα 12MP, 20MP και 8MP, με την TENAA να μην αναφέρει τη λειτουργία της κάθε μιας. Οι τρεις κάμερες φαίνεται πως θα βρίσκονται στο notch της συσκευής, το οποίο φαίνεται αρκετά μεγάλο μιας και “πειράξαμε” τη φωτογραφία σε σημείο που θα είναι εμφανές. Αυτό είναι σίγουρο πως θα κάνει τους κατόχους του Pixel 3 XL θα νιώθουν λιγότερο άβολα με το δικό τους notch μιας και βρέθηκε smartphone με notch που είναι ακόμα πιο άκομψο.

Smartphone τριπλή selfie κάμερα Meitu, Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Meitu, έχουμε οθόνη OLED στις 6.21 ίντσες με ανάλυση 2248×1080 pixel, εξαπύρηνο επεξεργαστή, 8GB RAM και επιλογή 128GB ή 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αποτελείται από δύο φακούς στα 12MP και 8MP με ένα διπλό flash δίπλα από κάθε φακό, η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3400mAh και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 9 Pie.

Smartphone τριπλή selfie κάμερα Meitu, Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Smartphone τριπλή selfie κάμερα Meitu, Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Smartphone τριπλή selfie κάμερα Meitu, Smartphone με τριπλή selfie κάμερα από τη Meitu;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Πολύ όμορφα τηλέφωνα (τουλάχιστον διαφέρουν από τον σωρό) και τουμπανακια (ήταν 6 RAM Όταν οι ναυαρχιδες έπαιζαν στα 4)
Αλλά μέχρι εκεί… Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω σχετικά με sar, οθόνες κτλ.
*Η κάμερα ποτέ δεν με ένοιαζε μιας και λάτρης των DSLR ακόμα δεν έχω βρει κινητό με χαρακτηριστικά έστω manual compact κάμερας. Το p20 pro είναι οκ αλλά αν το βάλεις δίπλα σε μια απλή manual compact βλέπεις ότι τα πάει ” απλά καλά ” δίπλα σε μια απλή compact Φυσικά κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ!

Γεωργιάδης Ιωάννης

Ήδη ξεκίνησε συνεργασία Xiaomi meitu. Η xiaomi θα χρησιμοποιεί στο άμεσο μέλλον την τεχνογνωσία της meitu όσο αφορά τη φωτογραφία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.