Smartphones 2011, Οι Επικυρίαρχοι

Αυτά είναι τα smartphones που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το πρώτο εξάμηνο του 2011. Όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα σε ένα πίνακα με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά για να ξέρετε τι να περιμένετε και τι να αποφύγετε. Nexus S, Galaxy S II, iPhone 4, HP Pre3, Atrix, XPERIA Arc, Optimus 2X, Desire S, Huawei X6, Acer Iconia Smart, Nokia E7, Dell Venue Pro.

Τον πίνακα επιμελήθηκε ένα Γαλλικό site τεχνολογίας, αλλά τα data είναι data, οπότε και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην ανάγνωσή του. Ποιά μοντέλα πιστεύετε ότι θα πρέπει να προστεθούν στον πίνακα και ποια ίσως να αφαιρεθούν;

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Smartphones 2011, Οι Επικυρίαρχοι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
roxito

απορω γιατι λειπει το LG OPTIMUS 3D πολυ καλυτερο απο καποια αλλα

Αντώνης

προσωπικα πιστευω οτι εχει πλακα να εντυπωσιαζεσαι απο τα χαρακτηριστικα και ακομα περισσοτερο οταν φτανεις στην τιμη…

Νikos Papanikolaou

Θα επρεπε να ειναι LG OPTIMUS 3D.. Πιστευω οτι ειναι το καλητερο…
και το EXPERIA PLAY και θα εβγαζα τα 3 τελευταια…

SpirosGR

Συγνωμη αλλα η τιμη του Atrix υπολογιζεται στα 500€? Αν Αυτο ισχυει ειναι τρομερη τιμη!

στην κορυφη galaxy s 2 και iphone μετα atrix(value for money) και optimous(θα ηθελα και το 3D) και τελος xperia + htc! 😛

gglyko

Πολύ ωραίος πίνακας και αναλυτικότατος.
Για αυτούς που δεν κατάλαβαν τι παίζει με τα χρώματα:
Πορτοκαλί: Χειρότερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία
Πράσινο: Καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία
😉

Γιωργος

Αναφερει το Iphone οτι εχει επεξεργαστη 800 Mhz,ποσο να ΄σαι σιγουρος για τα χαρακτηριστικα των υπολοιπων….

stelios GR

αυτο το galaxy s 2 μου εχει κανει μεγαλη ζημια…… :-))

Αποστόλης

Εγω πάλι ανήκω στους ρομαντικούς και κοιτάω πως θα χτυπήσω κανένα desire (original)! Ειδικά τώρα που θα πέσει κι άλλο η τιμή θα γίνει ακόμη περισσότερο value for money+desirable! Εχουν πλάκα πάντως τα nerdonia στο youtube που κραυγάζουν συνεχώς για διπλοπύρηνα λες και με την μια έχουν σκοπό να τρέξουν το ”crysis” στο κινητό και να το γονατίσουν. Είναι για γέλια πραγματικά.

Χρήστος

Πλέον, μετά τη συμφωνία της sony με την nvidia για παιχνίδια playstation σε κινητά που φοράνε tegra2 επεξεργαστές (όπως μας ενημερώσατε από εδώ), νομίζω ότι τα lg optimus 2x και motorola atrix, θα έχουν τεράστια ζήτηση !!! Ειδικά στην τιμή των 500 ευρώ !!!!

dimitris7

Kωστα ξερεις αν θα ερθει το iconia smart Ελλαδα γιατι απ οτι ξερω τα προηγουμενα μοντελα της acer δεν ειχαν ερθει τουλαχιστον επισημα

sgr

Το Iconia θελει διορθωσεις/προσθηκες….
Os: Gingerbread or Gingerbread ACER UI (δυνατοτητα επιλογης launcher)
Μνημη 8GB (2 apps+6 storage)
Expandable extra memory: Yes
Dolby HD mobile

sgr

@δημητρης
Δεν ειναι ακομη γνωστο αν ερθει Ελλαδα
Χλωμο το κοβω σιγουρα θα κυκλοφορησει
Ιταλια, Αγγλια, Γαλια, Γερμανια..
Παντως 1000% ΔΕΝ εχει υποστηριξη ελληνικων (κριμα)
Ειναι ευκολο να τη προσθεσεις βεβαια μεσω Μαρκετ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.