Smartphones με τιμή έως 199 ευρώ

Αν οι τιμές των νέων high-end smartphones σας προκαλούν ίλιγγο και το χέρι σας να τρέμει όταν ετοιμάζεστε να πιάσετε τα 600+ ευρώ σκεφτείτε ότι υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα με χαμηλότερη τιμή που μπορεί να μην έχουν στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 41 Megapixel και θύρα υπέρυθρων για να λειτουργούν ως τηλεχειριστήριο μπορούν όμως να μπαίνουν ίντερνετ, να κατεβάζουν εφαρμογές και να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις.

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε smartphones με τιμή έως 199 ευρώ όπως τα ανακαλύψαμε στους καταλόγους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Αν έχετε κάποιο από αυτά, μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους φίλους του Techblog και βοηθήστε τους να επιλέξουν.

Smartphones με τιμή έως 199 ευρώ, Smartphones με τιμή έως 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

54 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

Xperia P 200E
Xperia L 200E
Και για όποιον θέλει να κάνει την υπέρβαση το εκλπηκτικό Xperia T στα 220Ε…!!

Και οι εταιρίες….στο καναβάτσο…!

Dimitis K

Δεν μπορείτε να βάλετε μια λίστα με τιμες εως 150 ευρώ…??

Κώστας Μ

Νομίζω οτι η λίστα αφορά κινητά έως 199 ευρώ άρα περιλαμβάνει και κινητά εως 150 ευρώ

GeorgeE

Αν μείνουμε μόνο στην παραπάνω λίστα, τότε για εμένα σαφώς αυτό που σου προσφέρει την καλύτερη εμπειρία χρήσης σ’αυτά τα λεφτά είναι το Lumia 520…. Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε πάλι….

fotis braudakis

Για να μη πουμε για κινητα περσινα των 400+ ευρω που εχουν πεσει στα 200 π.χ. νοκια 820,620 κ.α.

badounask

Ativ s κύριοι και όλα τα αλλά ανήκουν στο παρελθόν 190€ περίπου.

tiamat

πολυ χρησιμο σαν θεμα.
δεν εχουν ολοι 800 ευρω να παρουν ενα κινητο στη τελικη οποτε χρειαζεται ενας μπουσουλας

Kostas

Το lumia 820 στα 200 ευρώ στο σκρουτζ δε το συζητώ μακραν το καλύτερο από ότι υπάρχει στην λίστα .οπως έχω ξαναγράψει τα φτηνά ανδοιντ δε τα ακουμπάμε λόγω κακής εμπορίας χρήσης

dimitris

το galaxy core μπορει να μην το εχω αλλα απο οτι εχω ακουσει ειναι παρα πολυ καλο

tech21man

Πηγα προσφατα σε windows phone 8. Το ativ s που πηρα αυτη την στιγμη τιμαται στα 183 ευρω…Και android να φορουσε δεν υπαρχει κατι να το αγγιξει ευκολα σε hardware και οθονη σε αυτα τα λεφτα…520, 620 και 820 ειναι επισης …καμια σχεση. Παρεμπιπτοντως πολυ κοντα ειναι και το 920 πλεον εχει πεσει αρκετα. Βεβαια αυτα ειναι τιμες μη skroutz ενα πραγμα. Συμφωνοι αλλα ακομη και απο εκει…

dimisk

Nokia,all time classic!!!

Stelios K.

Samsung Galaxy S3 mini: 170€

Stelios K.

Samsung Galaxy S3 mini: 170€ 😉

Θεόδωρος

Εγώ έχω το Sony Xperia sole που το είχα πάρει 260€ και τώρα κάνει 200 ή 220€

nick

ZTE Blade V 158 ευρώ..νομίζω το καλύτερο στην κατηγορία του

JohnWave

Aν έπρεπε με το ζόρι να αγοράσω κινητό από πάροχο ή μεγάλο κατάστημα ( αδιανόητο για μένα ) τότε θα φρόντιζα το κινητό να πληρούσε τα παρακάτω κριτήρια :
->Αν ήταν Android να είχε 1GB Ram γιατί με 512mb και jelly bean…δύσκολα τα πράγματα…
->Αν ήταν Windows να είχα όσο το δυνατό μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο γιατί από όσο ξέρω σε κινητά όπως το HTC 8S υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με αυτό το θέμα.
->Να μην είχε κάτω από 480Χ800 ανάλυση

Αυτά θα ήταν τα 3 κύρια πράγματα που θα πρόσεχα μαζί με την εμφάνιση πάντα και μετά θα ασχολούμουν με άλλα θέματα όπως η κατασκευή, τα bezels,η κάμερα,η μπαταρία κτλ.

Όσο για αγορά από σκρουτζομάγαζα σε τιμή στα 200 ευρώ θα επέλεγα το Xperia P που είναι καλύτερο από όλα αυτά και κοστίζει 210 ευρώ.Δεν συνεχίζω με τιμές πάνω από τα 210 ευρώ όπου γίνεται χαμός από value for money επιλογές ( Optimus 4X,Xperia T κτλ )

Nio

Για μενα απο τις 3 προαναφερθεντες εταιρειες (που κ εγω το θεωρω κοροιδια) καλυτερη επιλογη ειναι το 520…
Επειδη ομως ο τιτλος ειναι smartphones μεχρι 199 ευρω εμενα μ’αρεσει το lumia 820 με 204.
Και με λιγη υπομονη ακομα πιο value for money πεθαινεις….. lumia 920….

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Το αρθρο αναφερεται για τιμες καταστηματων των παροχων… Σιγουρα πιο φθηνα βρισκουμε στο δικτυο, αλλα ειναι ενδεικτικο…οποτε Huawei w1 ή g510! Οι μεγαλες εταιριες φτιαχνουν καταπληκτικα ακριβα κινητα, αλλα στα φθηνα υποφερουν!

Αντώνης Μαρίνος

Σε αυτές τις τιμές, απο “κανονικά” μαγαζιά ξεχάστε τα κινητά που δουλεύουν τα πάντα ρολόι…κάπου θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνετε υποχωρήσεις. π.χ. όλα τα LG και Sony που αναφέρετε όλοι σας έχουν σοβαρά lags από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να τα δουλεύετε. Το Blade μόλις κληθεί να τρέξει κάτι πιο σοβαρό (π.χ. ταινίες, κανά 3D παιχνίδι κλπ) ζορίζεται. Τα μικρά Samsung είναι μικρά -στο μάτι- και “μικρά” -σε specs- ενώ δείχνουν και πολύ φτηνιάρικα. Γενικά σε Android δεν θα πρότεινα κάτι σε αυτή τη τιμή, μόνο σε WP αλλά και πάλι θα κάνεις υποχωρήσεις.

Στο skroutz αρχίζει και βελτιώνεται η κατάσταση, αφού μέχρι 200€ βρίσκεις πολύ καλές και τίμιες προτάσεις, όπως το Ativ S που ανέφερε ο badounask πιο πριν.

Για να μην (ξανα)πω για τους κινέζους, που μέχρι 200€ βρίσκεις quad, FHD 5αρες οθόνες IPS+OGS, 2GB + 32GB, 13αρες κάμερες και όλα τα υπόλοιπα καλούδια….

sakisbak

samsung core δεν ειναι καλό? το βρήκα στα 178 απο skroutz

Thanos

Εγώ εχώ το Sony Xperia E είναι τέλειο αρκεί να προσέχετε λίγο την οθόνη είναι λίγο εύστιτη και η τιμή 150ευρό δεν laggari πουθενά

Θοδωρής

Οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα μας κλέβουν κανονικότατα απο άποψη αξίας-χαρακτηριστικών συσκευής και τιμές εξωτερικού.Μπορεί να μην φταίνε αυτές γιατί οι φόροι στην Ελλάδα είναι υψηλοί αλλα τουλάχιστον θα μπορούσαν να μειώσουν το κέρδος τους και όχι να υπάρχει καπέλο 40-50 ευρώ σχετικά με τιμές skroutz κλπ.Δηλαδή τα ελληνικά eshops πως επιβιώνουν με χαμηλότερες τιμές ; Αυτά δεν κερδίζουν ; Το desire x μου το πήρα 200 ευρώ (birdphone.gr) και τον είχαν 280 κάτω. Κλέψιμο ? Και άντε vodafone μη το έχεις 200 έχε το 240!! Εστω!! και ετοιμοπαράδοτο !Ρώτησα στη vodafone και με λένε σε 2 βδομάδες.Και ακριβά,και με αναμονή.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Apostolis Vlv

Κοιτάξτε όμως σε αυτο το αρθρο αναφέρονται τιμές λιανικής πώλησης. Εννοείται ότι σε αυτη τη τιμή το επικρατέστερο είναι τ lumia 520. Εγώ,πριν απο ένα μήνα αγόρασα το lumia 820 στα 226(τώρα είν 204) κ πραγματικά τα σπάει…. Είναι πιο καλό και απο τις high end android σησκευες. Εσύ ενδιαφέρονται να πάρουν smartphone σε αυτη τιμή το 820 είν η καλύτερη επιλογή. Όσοι θέλουν να πάρουν συσκευή απο κατάστημα λιανικής το 520 είναι μια πλ κλ επιλογή….

dimisk

Πολύ δυνατό για όσους ενδιαφέρονται, αναμένεται να είναι και το Lumia 625, αν και κοστίζει πάνω από 200€.

Nikos

Σίγουρα τα κινητά των 200 ευρώ πλέον είναι πολύ καλύτερα από πριν κάποιο χρονικό διάστημα αλλά ότι δίνει παίρνεις και με 200 ευρώ δεν παίρνεις κάτι πολύ καλό.

Και τα περισσότερα κινητά 200 ευρώ και κάτω δεν υποστηρίζουν Jelly Bean και αυτό είναι ένα σοβαρό μείον για το ICS ήταν αρκετά κακό λογισμικό.

Αλλά και πάλι, πολύ καλές και οικονομικές λύσεις!

Γιωργος

Samsung ativ s με 180 ευρώ στο skroutz!αντε γεια!

Νίκος

Samsung galaxy Core
Δεν κολλάει,το μόνο με 1gb ram και διπύρηνο…
κάνει την δουλειά του φιλότιμα…και αν δεν πολυασχολείσαι με ίντερνετ..με λογική χρήση άνετα 2 μέρες μπαταρίας!

fenomeno

Για μενα σε αυτην την τιμη 2 ειναι οι επιλογες LUMIA 820 κυριως αλλα και(620,720 κτλπ) και το ATIV s !!!! και τιποτα αλλο …βεβαια το ATIV s δεν εχει τις εφαρμογαρες της νοκια και εκει υστερει αρκετα

Wolf

Σε αυτά τα λεφτά εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ Android σαν την κύρια συσκευή μου γιατί το lag πάει σύννεφο…! Ένα ativ-s όμως σε αυτά χρήματα είναι ότι καλύτερο κατά την γνώμη μου.

Apostolis Vlv

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι αν είναι να πάρεις συσκευή με wp τότε αυτη πρέπει να είν nokia… Το 820 είναι πολύ καλύτερο απο το ativ της samsung….

Vasilis

Μετα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα σε τρεις επιλογες. sto XPERIA L , STO XPERIA T, και στο LUMIA 820. ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ? ευχαριστω εκ των προτερων

Apostolis Vlv

Vasilis φυσικά το 820

tech21man

Αποστολη, …το 820 δεν μπορει να το αγγιξει καν το ativ s σε κανενα μα κανενα τομεα. Α συγγνωμη μονο στο δωρεαν gps.

Κατα τα αλλα…

Χειροτερη οθονη, σε αναλυση διαγωνιο και contrast σε εξωτερικες συνθηκες…Η χαμηλοτερη αναλυση ισως το βοηθησει στα παιχνιδια
Μπαταρια 1650 mah εναντι 2300
Χειροτερη καμερα, βασικα κακη απο μονη της…
Τραγικη ποιοτητα ηχου σε καποιες μετρησεις (εναντι της κορυφαιας του samsung)
Δυστυχως, επισης, πολυ βαρυ και ογκωδες διπλα στο ativ s. Αλλα αυτο ειναι το στυλ της Nokia.

Καλη συσκευη αλλα αντιπαλος του ativ s, δεν ειναι.

Nik

Nokia 520 χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα Ανδροιδ με τιμή κάτω των 200 Ευρώ είναι σκέτη ταλαιπωρία.

Apostolis Vlv

Κοιτα επειδή έχω το 820 η ποιότητα ήχου είν εξαιρετικη
… Για τη κάμερα μη μιλάς, δε περνει σε κανέναν να μιλάει για την κάμερα όλο των nokia που έχουν carl zeiss… Για τη μπαταρία σου δινω respect. Όσο γι τον όγκο κ το βάρος δεν του φαίνεται εξαετίας του grip. Είχα το nokia 500 με το αγαπημενο μου belle. το 500 ζυγίζει 93γρμ. κ το lumia 160 κ πραγματικά η διαφορα δε φαίνεται όσο ακούγεται

tech21man

Δε χρειαζεται να μιλησω, διαβασε τα… https://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-review-854p2.php https://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-review-854p6.php Μπορουσε και καλυτερα στον ηχο…ειδικα στην παραμορφωση και στο crosstalk…Επισης 10db s/n κατω απο τα καλα…Δεν λεω οτι ειναι μαπα, αλλα καλο δεν ειναι ιδιαιτερα. Δεδομενου οτι φοραει ιδιο chip με τα samsung (εκτος και αν βαλανε wolfson εξτρα στο ativ s) δεν εχει καλη υλοποιηση στο σταδιο εξοδου. https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4968&idPhone2=4960&idPhone3=4578 Δεν χρειαζεται να κανεις καν pixel peep για να δεις ποσο θορυβο εχει το 820. Δες απλα το ντεκορ στο πλοιο τερμα δεξια. Το 520 και το 620 για να μην ειμαι αδικος και το συγκρινω με samsung και 920 κτλ τραβανε πολυ καλυτερα. Αν τις βλεπεις μονο απο την οθονη σου τοτε δεν νομιζω να σε νοιαξει. Carl zeiss ειχα και στα παλια μου τα νοκια αλλα δεν τραβουσαν ολα το ιδιο μαλιστα τα περισσοτερα οχι καλα! Δεν ειναι να περιμενεις πολλα απο κινητα που δεν εχουν εξειδικευση στην καμερα αλλα το 820 ειναι χειροτερο απο αρκετα αλλα. Ειναι ενα κινητο το οποιο αυτη τη στιγμη και φαν της Nokia να εισαι και να θες windows phone απλα δεν λεει. Με ουτε 40 ευρα παραπανω πας στο 920 ευχαριστιεσαι οθονη και την καλυτερη καμερα για βραδινες ληψεις (αν και το ativ… Συνέχεια »

Apostolis Vlv

Το έχεις δουλεψει καθόλου το 820;; αν έχεις το ativ s κάνε με add στο fb μ το παραπάνω όνομα, να τα κάνουμε σύγκριση. Μου κίνησες τη περιέργεια…

fenomeno

tech21man……απλα τραγικος !!!!!!!!! Ελεος δηλαδη επειδη εχεις ATIV s τα ισοπεδωσες ολα … επειδη εχω συγκτινει διαφορα ATIVS VS LUMIA 820 και διαφορες δεν ειδα …ο ηχος ειναι τελειος …το πιο τραγικο ειναι οτι ειπες οτι το 820 δεν εχει καλη καμερα !!!ενα νοκια με 5MP & carl zeiss εχει καλυτερη καμερα απο τα 8ΜP της samsung

fenomeno

Επισης το gsmarena παιζει να ναι το πιο mισθοφορικο site που εχει βγει ποτε .Οτι αρθρο και να βγαλει ,οτι και να συγκρινει εμενα δεν μου λεει τιποτα .Εποιασε πατο με αυτα που κανει με αποκορυφωμα το να βγαλει οτι το z1 εχει καλυτερη καμερα απο το 1020 !!!!!!
Οποτε τζαμπα το αναφερεις αυτο το site !!!!!

Apostolis Vlv

Κοίτα η nokia απο το Νοέμβριο είναι η εταιρία partner της microsoft δε μπορεί να βγάζει η samsung να βγαζει καλύτερο τηλέφωνο απο ένα high end nokia lumia.

tech21man

Παιδια οποιος θελει, ευχαριστως να του δωσω το ativ (Θεσσαλονικη ειμαι) να το δει κτλ. Facebook δεν δουλευω (δεν το καταλαβα ποτε και ειμαι 32 χρονων πολυ λιγο, ποιος ξερει πλεον…) !!! Αποστολε ευχαριστως να σε κανω add και να σου στειλω samples απο φωτο αν θες κτλ. Το 820 το ειχε συναδελφος μου, δεν ειπα οτι δεν ειναι αξιολογο και ειναι και αυτο το οποιο καθως το ειχε απο πριν, απλα με εψησε να παρω windows phone αυτη τη φορα. Ωστοσο παροτι nokia fan, οι παραγοντες που με εκαναν να παρω το ativ s ηταν προφανως τιμη, 720p οθονη αντι για 800×480, η μεγαλυτερη μπαταρια το χαμηλοτερο SAR και τα τεστ της καμερας. Αντιστοιχα το 920 δεν ειχε αλλα πραγματα λογω unibody δεν εχει SD για παραδειγμα κτλ…και επισης υψηλοτερη τιμη για παρομοια specs. Μπορει δυο windows phone να μοιραζονται συνηθως καρδια και λογισμικο αλλα το περιφερειακο κοστουμι ειναι αλλος λογος, κατα βαση το ativ s εχει τα περιφερειακα του s3. Μαλιστα το αμερικανικο S3 ηταν διπυρηνο και ειχε τα ιδια σωθικα αντι για το exynos. Ειναι ενα μαλλον ικανοποιητικο τηλεφωνο για τα 180 ευρω που εχει πεσει τωρα (δεν το πηρα τοσο να παρει) αλλα δεν νομιζω καν… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

Το φθηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι ,λεγαν οι παλιοι .

fenomeno

tech21man…η νοκια θα ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο τα αλλα WP …το μονο μειονεκτημα του 820 ειναι η μπαταρια αλλα και αυτη με τις καταληλες ρυθμισεις αντεχει αρκετα οχι ομως οσο to samsung ….(Η οθονη ειναι εξαιρετικη και δεν φενεται καν οτε δεν ειναι ΗD )
Καλα περιμενες να ακουσεις κατι λιγοτερο για το πλαστικο του 5C …εκει λενε οτι τα 8MP τους συγκρινονται με το 13ΜΡ της SAMSUNG …..(φαντασου να ειχαν και zeiss pure view τι θα λεγαν )

Ιoannis

Έχω επιδότηση στην Cosmote,
ποιό από τα κινητά της έχει την καλύτερη φωτογραφία-βίντεο?

ευχαριστώ

Apostolis Vlv

Ποσα χρήματα είναι κ εσύ ποσα μπορείς να δωσεις;

Ioannis

200 ευρώ με πολύ προσπάθεια (100 δικά μου + 100 επιδότησης)

ευχαριστώ

Apostolis Vlv

Κοίτα εγώ θα σου πρότεινα να δωσεις αλλα 50€ κ να πάρεις το 620.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Nokia 520 ΧΑΛΑΡΑ!!! Το έχω πάρει εδώ και λίγο καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

bill

galaxy s3 mini το καλυτερο σε αυτη τη τιμη πιστευω απο skroutz 170

Ευτυχία

Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να αγοράσω κινητό μέχρι 200 ευρώ κ από το Sony Xperia U που έχω τώρα δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένη γιατί κολλάει τρελά, έλεγα να πάω στο Nokia lumia 820 αν και με χαλάει αυτό με την μικρή διάρκεια μπαταρίας!Δεν είμαι απαιτητική μόνο να μην κολλάει θελω και ράδιο στάνταρ..εσείς τι λέτε;;;Αυτό ή κάποιο άλλο;;

kostas

Ευτυχια το 820 εχει περαση απο τα χερια μου και το προτηνω ανεπιφηλαχτα αν δεν εχεις δουλεψη wp ειναι πολυ ευκολα στην χρηση και δεν κολανε.

Ευτυχία

kostas Ευχαριστω πολυ!!!
Ψήνομαι αρκετα να το παρω ή να πάω στα lumia 520 ή 620 που εχω ακουσει καλα λογια επισης για να μην δινω τοσα λεφτα για κινητο αφου απλα θελω να μην κολλαει ειτε ειμαι ιντερνετ ειτε οχι,να εχει ραδιο,σχετικα καλη αναλυση οθονης,αυτα πανω κατω,απλα πραγματα..Δεν εχω δουλεψει ποτε wp και θα ηθελα να το δοκιμασω να δω διαφορα με android..Επισης σκεφτομουν το HTC 8Χ
ή το HTC 8s..Καποια αποψη κανεις που να τα ξερει τα παραπανω??

kostas

Το ακριβό HTC είναι λίγο καλλίτερο από το 820 αλλά δεν έχει πρόγραμμα πλοήγησης Δωρεάν όπως τα Nokia για το φτηνό μη το πάρεις έχει μικρή μνήμη .

Ευτυχία

Ευχαριστώ και πάλι!Κάτι τελευταίο αν ξερεις εσύ ή ή κάποιος – κάποια να μ πει το εξής επειδή θα είμαι Ελβετία μέχρι Απρίλη κ θέλω νέα συσκευή σκέφτομαι να πάρω από το eBay.co.uk ξέρεις αν είναι ασφαλές κ αν επειδή έρχεται από Χονγκ Κονγκ θα πληρώσω τελωνείο;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.