Samsung: Μαζική παραγωγή 256GB memory chip – Πρώτο το Galaxy Note 6;

Πολύ σύντομα το κινητό σου μπορεί να έχει τόση χωρητικότητα όση και ένα τυπικό PC. Η Samsung ανακοίνωσε ότι ξεκινά την μαζική παραγωγή των πρώτων στην αγορά 256GB memory chips, χρησιμοποιώντας το Universal Flash Storage (UFS) 2.0 standard.

Αυτή είναι η διπλάσια χωρητικότητα από αυτή που είχε τη χρονιά που μας πέρασε. Οι Κορεάτες υπερηφανεύονται για την εντυπωσιακή απόδοση που έχει το νέο chip για τις mobile συσκευές, η οποία ξεπερνά εκείνη των τυπικών SATA-based SSD για PCs. Για την ακρίβεια η μεταφορά δεδομένων φτάνει έως και 850MB/s read και 260MB/s write. Αυτό σημαίνει 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από τις υψηλής απόδοσης κάρτες micro SD. Επομένως, η παρακολούθηση και η εγγραφή 4K video είναι παιχνιδάκι για το νέο chip.

Επιπλέον, η Samsung μας δίνει και ένα hint για τα μελλοντικά smartphones της που υποστηρίζουν USB 3.0 interface και λέει ότι με το νέο 256GB UFS 2.0 chip, η μεταφορά ενός 90λεπτου 1080p video θα χρειάζεται μόλις 12 δευτερόλεπτα.

Μιας και είχαμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση σήμερα, δεν θα μπορούσαμε παρά να μην σκεφτούμε το Samsung Galaxy Note 6. Είναι η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Samsung, που περιμένουμε τον Σεπτέμβριο (ή και Αύγουστο) και είναι πολύ πιθανό να γίνει το πρώτο smartphone που θα βγει με τέτοια χωρητικότητα.

samsung 256GB memory chips, Samsung: Μαζική παραγωγή 256GB memory chip – Πρώτο το Galaxy Note 6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

SMSUNG, Πουλανε στο Ζεφυρι , οπως και dolce banana θηκες και adilbas αθλητικά παπούτσια 🙂

Mary

Σχεδόν ανατρίχιασα. Φαντάζομαι θα κάνει τις ίδιες επιτυχημένες πωλήσεις με την 128gb έκδοση του note 5! Ούπς, ξέχασα ότι δεν υπάρχει. Πάντως να λέμε και τα καλά της εταιρείας, φέτος εμείς στην Ευρώπη ευχαριστηθήκαμε note 5 άντε περιμένουμε και το επόμενο…..

Makis

:)))) ωραίος chris…

Gpapa

@chris
Και το chinaphone 6s με την σάπια οθόνη και κάμερα από εκεί το πήρες φαντάζομαι.

Νίκος Z3c

Χρειάζονται μεγάλες μνήμες πλέον γιατί και οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο μεγάλες και τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο.

Agnostos13

Θα το δουμε ευκολα στο iPad Pro 2 και πιθανο στο iPhone Plus 7

One

Γι’ αυτό αφαίρεσαν το adoptable storage?

gei n4

Ενταξει,αφου εδιωξε την Ευρώπη στους Κινεζους με το note5 κι αφου εβγαλε ολα τα χαρακτηριστικα (αποδπωμενη ,sd κ.α)που εκσναν τη σειρα note απο την κορυφαια σειρα σε ενα απλα μεγαλο s6 με πενα,αρχιζουν οι διαρροες για …ψηστηρι.Θα κρατησω το note4 ως συλλεκτικο κ θα περιμενω το mate8 η το xiaomi που βγηκε χτες.Μονο η amoled θα μου λειψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.