Το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 675 εμφανίστηκε στο Geekbench

Qualcomm Snapdragon 675 εμφανίστηκε Geekbench, Το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 675 εμφανίστηκε στο Geekbench

Η Qualcomm παρουσίασε τον προηγούμενο μήνα έναν ακόμα mid-range επεξεργαστή και πιο συγκεκριμένα τον Snapdragon 675, ο οποίος δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Geekbench.

Ο Snapdragon 675 βρίσκεται κοντά με τους Snapdragon 670 και 710 αλλά είναι κατασκευασμένος σε αρχιτεκτονική 11nm και χρησιμοποιεί 4th generation Kryo core σχεδιασμό από την Qualcomm. Δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για το κινητό που “φοράει” τον επεξεργαστή αλλά μας δίνει μια εικόνα για το τι είναι ικανός, πετυχαίνοντας 2267 πόντους στο single-core και 6103 πόντους στο multi-core test στο Geekbench.

Ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm χρησιμοποιεί 2+6 core design σχεδιασμό, αλλα αντί για τον 2x Cortex-A75 που φιλοξενεί ο Snapdragon 710 και 670,ο 675 χρησιμοποιεί τον νέο Cortex-A76 της ARM. Παρόλα αυτά διαθέτει το λιγότερο ενεργοβόρο Adreno 612 GPU για τη διαχείριση των γραφικών που η Qualcomm ισχυρίζεται πως είναι διαμορφωμένος για καλύτερες επιδόσεις στον gaming τομέα.

Τελος, δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες απο το Geekbench παρά το ότι η συσκευή διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie και θα έχει 4GB μνήμης RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Η σειρά 6 των SD πραγματικά με έχει μπερδέψει… ειδικά αν βάλουμε στη ζυγαριά και τον 710….
Γιατί τόσοι επεξεργαστές ταυτόχρονα και σε μια μόνο σειρά;

Greece Mobile

Αν μπει σε mi a3 πχ η κανένα redmi note θα είναι σίγουρα vfm

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».