Qualcomm & LG συζητούν για Snapdragon 845 στο LG G7

lg g7 snapdragon 845, Qualcomm & LG συζητούν για Snapdragon 845 στο LG G7

Με τη φετινή ναυαρχίδα, LG G6 η LG αποφάσισε να πάει σε Snapdragon 821 αντί για τον φετινό top επεξεργαστή της Qualcomm, που είναι ο Snapdragon 835. Οι πληροφορίες ήθελαν τη Samsung να κρατά την αρχική παρτίδα για τα Galaxy S8 και η LG δεν ήθελε να περιμένει για να κυκλοφορήσει το G6.

Φαίνεται πως δεν θα γίνει το ίδιο και με το LG G7, καθώς μετά τη Samsung, οι πληροφορίες θέλουν την Qualcomm να συζητά και με την LG για την χρήση του Snapdragon 845 στην ναυαρχίδα του 2018.

Οι πηγές λένε ότι ο Snapdragon 845 προορίζεται για το LG G7, ενώ το LG V30 θα είναι αυτό που θα ενσωματώνει Snapdragon 835 και θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Οι ίδιες πηγές ανάφεραν ότι: “η χρήση του Snapdragon 845 για την επόμενη ναυαρχίδα, είναι σχεδόν αναπόφευκτη, δεδομένης της έλευσης του virtual και augmented reality, που απαιτούν καλύτερη δυνατότητα επεξεργασίας”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΓΙΑΝΝΗΣ

…μακαρι ν πεσει στο 400αρη τελη καλοκαιριου το g6 μπας κ πουλησουν τπτα…παντως τελικα τι εχει γινει ακριβως με το service της lg εδω στην Ελλαδα τη περασμενη βδομαδα π ενδιαφερθηκα για αλλαγη μπαταριας για το δικο μου μ απαντησαν κανονικα στο τηλεφωνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.