Google Pixel 2 XL: Υπάρχουν και μοντέλα με… καλές οθόνες

Τα φετινά smartphones της Google, Pixel 2 και 2 XL, συζητήθηκαν όσο λίγα εξαιτίας των αμέτρητων προβλημάτων που εμφάνιζαν από την ημέρα διάθεσης τους, τόσο στο hardware, όσο και στο software.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ένα εκ των δημοφιλέστερων θεμάτων στα Pixel 2 XL smartphones ήταν η έντονη μπλε απόχρωση που εμφάνιζαν οι οθόνες τους υπό διαφορετικές γωνίες θέασης. Πρόκειται μεν για ένα ενοχλητικό χαρακτηριστικό, αλλά είναι κάτι που υπάρχει, έστω και σε μικρό βαθμό, στην πλειοψηφία των smartphone OLED panels. Τις τελευταίες ημέρες όμως, υπάρχουν αρκετές αναφορές από χρήστες του μεγάλου Pixel 2 μοντέλου που υποστηρίζουν πως η μπλε απόχρωση δεν εμφανίζεται στις δικές τους συσκευές, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που ακούν τόσο καιρό.

Google Pixel 2 XL υπάρχουν μοντέλα καλές οθόνες, Google Pixel 2 XL: Υπάρχουν και μοντέλα με… καλές οθόνες

Ανάμεσα στους προαναφερθέντες κατόχους Pixel 2 XL κινητών βρίσκεται και ένας γνωστός αρθρογράφος του theverge.com ονόματι Vlad Savov. Εκείνος έχει στην κατοχή του δύο bezel-less phablets της Google. Η διαφορά της οθόνης του ενός από την άλλη ήταν τόσο αισθητή, που αποφάσισε να αναρτήσει δύο εικόνες στον προσωπικό Twitter λογαριασμό του για να πιστοποιήσει το γεγονός (είναι οι δύο εικόνες του παρόντος άρθρου). Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, η μπλε απόχρωση στο Pixel μοντέλο αριστερά είναι κατευθείαν εμφανής, ενώ στο διπλανό μοντέλο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν πως απλώς οι Google / LG βελτίωσαν τις οθόνες που ενσωμάτωναν στις νεότερες παρτίδες των Pixel 2 XL smartphones, τελικά απεδείχθη πως δεν είναι θέμα κυκλοφορίας, αλλά μόνο τύχη. Υπάρχουν μοντέλα που ενσωματώνουν καλά panels και κυκλοφόρησαν το πρώτο διάστημα διάθεσης, ενώ επίσης άλλες νεότερες εκδόσεις εμφανίζουν κανονικά μπλε απόχρωση.

Εν τέλει, μάλλον πρόκειται για ένα μέγα λάθος των μηχανικών της LG (που κατασκευάζει το Pixel 2 XL) οι οποίοι δεν εφάρμοσαν σωστά τον ποιοτικό έλεγχο στις οθόνες. Ως αποτέλεσμα, μερικές είναι κακές και κάποιες άλλες είναι… καλές. Όποιος έχει στην κατοχή του ένα Pixel 2 XL με καλή ποιοτικά οθόνη, είναι απλά τυχερός.

Google Pixel 2 XL υπάρχουν μοντέλα καλές οθόνες, Google Pixel 2 XL: Υπάρχουν και μοντέλα με… καλές οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

φάτε παλι στη μαπα τα προβλήματα της lg!

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Nic21

Αγαπητό techblog…
10 χρόνια τώρα σας παρακολουθώ καθημερινά…. Είστε σωστοί σε όλα αλλά… Το συγκεκριμένο άρθρο σας είναι τουλάχιστον, ελλιπές…
Θα έπρεπε στον τίτλο να υπάρχει η υποσημείωση “gotta catch ’em all” σαν τα Πόκεμον…. Χαχαχαχαχαχαχα

micr0g

TOP οθόνη λοιπον το Mate 10 pro,σίγουρα και το Note 8 άλλα απο το S8 που είχα του mate ειναι πιο ζεστή δεν βγάζει τόσο αυτη την ασπρίλα.

Θάνος

Εμένα πάντως με αυτά που βλέπω μου έκατσε κακό πάνελ, αν και σε καθημερινή χρήση δεν ενοχλεί καθόλου και πουθένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.