Smartphones

Sony: Ανακοινώνει τα νέα Xperia στις 11 Μαΐου

Τα νέα Xperia είναι καθ’ οδόν με τη Sony να τα παρουσιάζει στις 11 Μαΐου. Το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας ανακοίνωσε την επερχόμενη εκδήλωση δημοσιεύοντας και ένα teaser.

Από το βιντεάκι καταλαβαίνουμε πως πρόκειται να δούμε ένα Xperia 1 IV και ίσως νέας γενιάς Xperia 5 και Xperia 10.

Renders του Xperia 1 IV αποκαλύπτουν πως θα είναι πιο οικείο σχεδιαστικά, με πιο επίπεδες πλευρές από το περυσινό Xperia III. Το smartphone αναμένεται να έρθει με Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, οθόνη 6,5″ και τετραπλή πίσω κάμερα.

Όσο για το φημολογούμενο Xperia 5 IV, λέγεται πως θα χρησιμοποιεί Snapdragon 8 Gen 1 από την TSMC. Ακόμα, πως θα έχει οθόνη OLED 6,1″και ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Τέλος, τα leaks για το Xperia 10 IV αναφέρουν πως θα μοιάζει με το Xperia 10 III με οθόνη OLED 6 “και σετ τριπλής κάμερας πίσω.

Επεξεργάστηκε την 28 Απριλίου 2022 18:15

Σχόλια

  • Με της τιμες ομως δεν κανει τιποτα αυτη η Sony μας εχει διωξει ολους...περυσινο S21+ βρισκεις στα 670,περυσινο Xperia 1 III 999 σου λεει η sony,300ευρω πανω και λες και εχει περισσοτερες πωλησεις απο την σαμσουνγκ,τα Xperia 1 II δηλαδη του 2020 ξεχασμενα δεν τα βρισκεις πουθενα εστω να περνανε εκεινα...και μετα με λενε γιατι πηγα σε Xiaomi

    • Αρχικα η Sony δε θελει και δε χρειαζεται να μειωσει τις τιμες της με αυτα τα τουμπανα χαρακτηριστικα που εχει σε καθε κινητο. Το περιθωριο κερδους με αυτη την υπερποιοτητα ειναι πολυ μικρο. Δε θα παρεις εσυ; Δε μας νοιαζει! Εχουμε μεριδιο αγορας αρκετο ωστε να μη μας νοιαζει αν θα φυγει ενας πελατης λογω τιμης. Επισης, οσοι παιρνουν Sony ειναι ψαγμενα ατομα!!! Εσυ, εισαι; Εχεις περασει τα ψυχομετρικα τεστ της Sony; 50 ατομα εχουμε περασει παγκοσμιως τα τεστ. Εχουμε και πιστοποιητικα "ψαγμενων" καταναλωτων.
      Μεινε στη Xiaomi των φτωχων. Η εταιρια της πλεμπας, της μαζας, του οχλου, του κοπαδιου.
      Βλαδιμηρε (δε πα να εισαι και ο Πουτιν) ενα να θυμασαι!!! Δεν επιλεγεις εσυ εμενα αλλα εγω εσενα!!!

      • ξερεις σε ποιον μιλας?? πριν παρω το φτωχω σιαομι μου επελεγα μονο Sony για καμια 12 χρονια..οποτε εγω χαλιεμαι πολυ περισσοτερο απο σενα για την εταιρια να το ξερεις αυτο! αν παρακολουθας εδω στο site θα ξερεις..αν θα σταματησει η Sony mobile τι θα κανεις? θα ερθεις στα λογια μετα? η γνωμη μου ειναι ακολουθη λαθος τακτικη(οκ οπως το βλεπει ο καθενας) οταν φευγουν πιστοι φανμποι σιγα σιγα παει τελειωσε φιλαρακι....θα εχεις μετα και εσυ η χiaomi η σαμσουνγκ και δεν ξερω ουτε εγω τι θα διαλεξεις..

    • Επίσης, χρησιμοποιείς τη λέξη πωλήσεις όταν εμείς σε αυτή την ψαγμένη εταιρία δεν νοιαζόμαστε για τις πωλήσεις. Δεν χρησιμοποιούμε μέτρο σύγκρισης τις πωλήσεις, τα κέρδη, τα έσοδα, τους πελάτες. Γνώμονάς μας είναι άλλοι δείκτες. Μικροί παίζαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με την ονομασία "κερδίστε χάνοντας". Έτσι και εδώ. Δείκτες που λαμβάνουν υπόψη όσο το δυνατόν λιγότερους πελάτες, λιγότερα είδη συσκευών κ.λπ. είναι προτιμότερα για εμάς. 1 "ψαγμένος" πελάτης ισοδυναμεί με 1 εκατομμύριο πελάτες του όχλου/ της μάζας. Σκέψου και το εξής: βρισκόμαστε στους "others" εδώ και χρόνια. Ξέρεις τι ποσοστό έχουν οι others στο μερίδιο αγοράς? Τεράστιο!!! Κορυφή!!! Αλλά είπαμε...δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί οι ποταποί αριθμοί των οικονομολόγων...
      Τέλος, αναφέρθηκες στο ότι δεν βρίσκεις πουθενά τις συσκευές της Sony. Δεν είναι λογικό; Έχουμε ξεπουλήσει όλα τα κομμάτια (παγκοσμίως 5 εκατομμύρια-θυμήσου-όσο λιγότερα τόσο καλύτερα)!!! Η επιτυχία μας αποτελεί έμπνευση για τους υπολοίπους!!! Η Apple, Samsung, Xiaomi κ.λπ. είναι γατάκια μπροστά μας (Κάτοχος κινητού Caterpillar διότι δεν έχω ακόμα χρήματα να αγοράσω την αγάπη/ λατρεία μου Sony!!!).
      Επόμενη συνάντηση των "ψαγμένων" στις 30 Φεβρουαρίου 2023 στις κατακόμβες των Μασόνων. Να είσαι εκεί!!!

      • Δεν σε παω κοντρα αλλα θελω το καλο και εγω για την Sony!! δεν θελουμε την καταληξη οπως τα Htc k Lg,που δεν υπαρχουν πλεον πουθενα,και αυτο που βλεπω το λεω εγω,και βλεπω οτι η εταιρια αργοπεθαινει δυστυχως ουτε εγω ηθελα να το πιστεψω αλλα αυτο συμβαινει 5 συσκευες εβγαλε φετος,4 συσκευες ισως βγαλει του χρονου,σε 2 χρονια θα βγαλει μια συσκευη μπορει να εχει 1800ευρω και μετα το τελος... δεν ξερω θα παω σε καμια μεντιουμ να δω τι θα συμβει χαχα

    • Ρε φιλαρακι γιατι κανεις ετσι;
      Κραταει τιμη.. δεν σας αρεσει..
      Πεφτει η τιμη.. παλι δεν σας αρεσει.. γιατι λεει χανει την αξια μεταπώλησης..
      Παρουσιαζει 11 Μαΐου θα βγειτε και θα πειτε αργησε να το παρουσιάσει!
      Παρουσιάζει 11 Μαρτίου θα πειτε αργησε να το φέρει!
      Αμα γουσταρεις χαομι τραβα χαομι αλλα μη μας τρελενετε αλλο!
      Φτανει!

  • Υπέροχα κινητά απίστευτες κάμερες και ποιότητα κατασκευής για σεμινάριο. Το τμήμα mobile τής εταιρείας για μια ακόμη φορά χρόνια μπροστά από τον κινεζικό ανταγωνισμό. Η apple των android κατασκευαστών.

    • Από τότε που θυμάμαι την Sony έβγαζε τα καλύτερα κινητά της αγοράς. Η κάμερα της δε συγκρίνεται με κανένα κινητό (Ούτε με της Huawei που την έβγαζαν πρώτη για αρκετά χρόνια. Όλα πληρωμένα...). Η οθόνη της χιλιόμετρα μπροστά από της Samsung. Το κόστος της μηδαμινό - γατάκι η Xiaomi. Υλικά από τιτάνιο και ανθρακονήματα παρμένα από τους πυραύλους και την F1. Το glass κατασκευασμένο από τα αλεξίσφαιρα τζάμια του αυτοκινήτου του Πουτιν. Αγοράζεις κινητό της και δεν θέλεις ούτε θήκη ούτε tempered glass.
      Η Sony είναι και θα είναι πάντα η top επιλογή για τους καταναλωτές. Με μερίδια αγοράς 90%+. Απλά θέλουμε και άλλους καταναλωτές για να σβήσουμε όλες τις άλλες εταιρίες. Ευελπιστώ στις αποικίες του Elon Musk στον Άρη και τότε ποιος μας πιάνει...

      • Ναι θα συμφωνήσω για την Xiaomi έχει πολλά προβλήματα με το software σαν εταιρεία .. πολλές φθηνές συσκευές με προβληματική υποστήριξη.. και για την Sony φυσικά όλα σωστά αυτά που γράφεις .. εφάμιλλη ποιότητα με την apple. Έχω δύο συσκευές 13 pro max και Xperia 1 iii κορυφαία τηλέφωνα και τα 2. Αναμένουμε την καινούργια ναυαρχίδα από την Sony για να δούμε ακόμα μια πολύ σοβαρή δουλειά από την εταιρεία.

        • Αναφερεις την εκφραση "ακομα μια πολυ σοβαρη δουλεια". Εν μερει λανθασμενη και σωστη. Ο δοκιμος ορος ειναι "τη συνεχεια της μοναδικης σοβαρης δουλειας".
          Ολες οι υπολοιπες δουλειες ειναι του ποδαριου! Ερασιτεχνισμοι τουλαχιστον!!!
          Η Sony αφουγκραζεται τις αναγκες των "ψαγμενων" καταναλωτων της. Γνωμονας της η μεγιστοποιηση της ικανοποιησης τους!
          Πες μου ποια αλλη εταιρια θα ειχε τα κοτσια να δημιουργησει κινητο που θα ανταγωνιστει το iphone (https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-ace-3-etoimazetai-o-antagonistis-iphone-se-3/); Δε μασανε οι υπευθυνοι! Προσγειωμενοι και ρεαλιστες με οραμα και αποστολη! Σωστοι επιχειρηματικοι κομαντος!!!

          • Δεν διαφωνούμε σε κάτι. Οπότε αναμένουμε και οι 2 ένα ακόμα τεχνολογικό επίτευγμα από το mobile τμήμα της εταιρείας. Πιστεύω ότι μαζί με το λανσάρισμα του iPhone 14 αργότερα μέσα στην χρονιά θα έχουμε 2 εξαιρετικά καλές συσκευές. Μπράβο λοιπόν στην Sony που προσφέρει πολλά στο στρατόπεδο τού android.

          • Φυσικα και δε διαφωνουμε!!!
            Η Sony ειναι στην καρδια του καταναλωτη. Δεν υπαρχει σπιτι που να μην εχει τουλαχιστον μια συσκευη Sony.
            Ηρθε η ωρα λοιπον, πιστοι ακολουθοι, απο εδω και περα, καθε καταναλωτης να κραταει στα χερια του ενα κινητο της. Ηρθε η zero day. Δραστηριοποιηθειτε! Κινητοποιηθειτε! Engage, engage!!!
            Κοινοποιηστε στα κοινωνικα δικτυα την εμπειρια σας απο τα κινητα της Sony. Καντε giveaways. Στο δρομο οταν κυκλοφορειτε, φωναξτε "μονο Sony"!!! 10 φορες/ ωρα. Αν σας μαζεψουν τοτε δειξτε στο γιατρο το πιστοποιητικο "ψαγμενων" καταναλωτων!
            Θα σας αφησουν ελευθερους με αποζημιωση.
            Τελος, την ωρα που κανετε ναζακια φωναξτε "Sonyyyyyy!!!" και θα φτασετε στη μεγιστη ολοκληρωση! Αν φατε χαστουκι απο συντροφο εξηγειστε του/ της και θα καταλαβει. Αν οχι, χωριστε, δεν αξιζει!
            Μια ζωη Sony!!!

          • Φίλε δεν ξερω σιγουρα αν κ εσυ τρολαρεις αλλά ο κύριος, δλδ ο θεος να τον κανει κυριο.. να εισαι σιγουρος οτι σε ειρωνεύεται..

          • Αλλος ενας hater... τι να πει κανεις...
            Μου θυμισες Τσουβελα στο σχολειο. "Ολα θα τα πω στην καθηγητρια...".
            Apple μη του δινεις σημασια. Ειναι απο αυτους που απεχθανονται την Sony. Στο τελος θα μας πει να κανουμε και αναζητηση σε παρελθοντικα σχολια του οτι ειναι Sony lover/ stakeholder κ.λπ.

          • Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι είναι φανατικός τις Sony. Το επόμενο βήμα είναι να επενδύσει τα 1300 περίπου ευρώ για την καινούργια ναυαρχίδα για να έχει μια πιο ολοκληρωμένη και αντικειμενική άποψη για την εταιρεία. Προσωπικά θα το πάρω για να έχω ότι καλύτερο στο χώρο τού android δίνοντας την προηγούμενη συσκευή. Το ίδιο θα κάνω και με το καινούργιο iPhone όταν παρουσιαστεί. Δεν είναι τυχαία η apple των android κατασκευαστών.θα ανεβάσω και link με την ζωντανή μετάδοση από την παρουσίαση των καινούργιων συσκευών για όλους τους φίλους τίς Sony.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.